Produs nou

65.6 ft Decorare Pom de Crăciun Lumini USB Personalizat 200LED Șir de Lumini bluetooth Control de la Distanță App Lumina de Basm Șir de Lumini

999 Produse

25.11lei

-37%

40.47lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristică:

1. Sârmă de argint a făcut: a Făcut din cupru cu fir, ușor de a rasucite,indoite.

2. Sincronizare Muzică & Microfon: Viteza se va schimba în ritmul muzicii.

3. Setarea Timer: puteți seta orice moment, după cum doriți pentru a salva mai mult de energie electrică.

4. Încărcare USB: Nu este nevoie de baterie,alimentare la banca de putere,calculator,încărcător de telefon,de economisire a energiei.

5. APP Controlate: Descărcați APP "LAMPĂ cu LED-uri" ( IOS /Android), meci la bluetooth.NU este NEVOIE de controler de la distanță.

6. Brigtness & Viteza: Estompat în 12m gama cu aplicația,luminozitate reglabilă de la 1%-100%,viteza reglabila.

7. Millons de Culori: Peste 16 milioane de culori ar putea face schimbare de culoare, și 7 moduri scenă și 29 modul dinamic.

8. O APLICAȚIE mai multe Lumini: Control la mai puțin de 10 grupuri de lumini, în același timp, să continue să lucreze în aceeași culoare sau de culori diferite.

9. Funcție de memorie: Cu funcție de memorie pentru a păstra de lucru, chiar dacă bluetooth este de a conecta,setarea timer, de asemenea, au funcția de memorie.

10. Rularea methord 1 : În modul Personalizat,sunt 4 modul de funcționare a alege(Salt,Respirația,Flash,Gradient)

11. Rularea methord 2 : În mod regulat,Modul Static(7 culori),Tricolor Sari(7 culori), Seven-culoare Sari, Tricolor gradient(7 culori), Șapte-gradient de culoare, cu un Singur Gradient de culoare(7 culoare), culoare Unică flash Mode(7 culori), două gradient de culoare

Sfaturi Cald:

1. Despre conectarea bluetooth: nu conectați dispozitivul de pe telefon bluetooth de la Setări, dacă este așa, vă rugăm să ieșiți afară sau "Uita Acest Dispozitiv", pentru că atunci când este conectat la Setările telefonului, dispozitivele ar putea să nu fie căutat și găsit pe app(LAMPĂ cu LED-uri).

2. Despre muzica: Palying muzica ta(sub sistem IOS),acesta are nevoie pentru a descărca muzică de pe iTunes pe computer,apoi introduce muzica la APLICAȚIA(LAMPĂ cu LED-uri) să-l joace.(Dacă sistemul Android),muzica ar putea fi introduce de la alte APLICAȚII de muzică pentru APLICAȚIA(LAMPĂ cu LED-uri)direct.

Caietul de sarcini:

Material: sârmă de Argint

Culoare lumina: RGB

Tensiune de intrare: 5V

Rezistent la apa rate: IP65

Distanța de la distanță: 12m

Lungime: 1/2/5/10/15/20M

LED Cantitate: 10/20/150/200/BUC

Pachetul Inclus:

1X Benzi cu LED-uri Lumina

1X Controler bluetooth

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Rezistent la apa: Rezistent la apa IP65
  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: Smuxi
  • Tensiune: 85-265V
  • Sursa De Alimentare: DC
  • Numărul De Model: SKUG64204
  • Forma: DIY

Etichete: ghirlanda tub, lumanare brad de craciun de control de la distanță, craciun pomul de lumină led-uri, personaliza controlere, plafonul de muzică, iluminările crăciun iluminat, app controlat de lumina de crăciun multicolore, lampa de copac, fluture strălucire, Ispoofer.

Scrie o recenzie

65.6 ft Decorare Pom de Crăciun Lumini USB Personalizat 200LED Șir de Lumini bluetooth Control de la Distanță App Lumina de Basm Șir de Lumini

65.6 ft Decorare Pom de Crăciun Lumini USB Personalizat 200LED Șir de Lumini bluetooth Control de la Distanță App Lumina de Basm Șir de Lumini

Scrie o recenzie

Produse similare