Produs nou

Caseta de bijuterii de Mare Capacitate Cercei Colier cu Oglindă Ceas Bijuterii Sertar Cutie de Depozitare Coliere Garnituri de Catifea Neagră

999 Produse

99.35lei

-45%

183.96lei

Adauga la lista de dorinte

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Multi-funcțional Cutii de Bijuterii - Conține un built-in oglinda, este ușor pentru a vizualiza machiaj. 9 inel de titulari, 8 perechi de cercei titulari, 2 pungi în partea de clape.Există 4 cârlige pe fiecare parte, care poate stoca bratari, coliere, cercei, etc. 2 sertare cu un detașabil interior pad.Se va păstra bijuterii organizat și gata să poarte.

Durabil și Protejate Noastră cutie de bijuterii pentru femei este fabricat din durabil din piele sintetica moale și garnitură de catifea, care poate proteja prețioase, bijuterii de a fi deteriorat și zgâriat.Acesta este dotat cu o cheie, puteți bloca pentru a adăuga un plus de protecție.

Dimensiunea portabil pentru transport Ușor - L 17.3 x 13.6 W x H 13.3 cm.NU e prea mare, o DIMENSIUNE MEDIE.Un mâner de transport convenabil vă permite să efectueze această fetele cutie de bijuterii cu tine.Poți să o pui în bagajul pentru o vacanță sau o călătorie de afaceri.Se pare destul de dressing pe mese și rafturi.

Practice și de Neuitat - bijuterii cutie de depozitare păstrează bijuterii organizat și în condiții de siguranță.Fiecare fată sau femeie va place aspectul său frumos și designul inteligent.Acesta va fi un prețios și de vacanță de neuitat sau cadou de ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, ziua Recunostintei si de Craciun.

Trata fiecare tehnologice detaliu aspru, selectați cu atenție și adaptate materii prime, rezista testului timpului.Echipa de design a încercat și testat fiecare material.Stilul simplu arata plin de design.Focus pe design.Focus pe design și calitate pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră.Mai multe detalii vă rugăm să verificați descrierea.

Categorie Produs: Cutie De Bijuterii

Duritate: Moale

model: plain

Stil: simplu

Culoare:Negru

Material:PU

Dimensiune:17,5 x 13,5 x 12cm

Conținutul Pachetului:

1 * Cutie De Bijuterii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Material: Non-Țesute Tesatura
  • Forma: Pătrat
  • Numărul De Model: cutie de depozitare
  • Technics: Lucios
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Utilizarea: Cheltuieli diverse
  • Origine: NC(de Origine)
  • Produs: Organizator Haine
  • Stil: Chineză Tradițională

Etichete: bijuterii storag, woden sertar cutie, cutie de sertar mare, titularul ceas, extensibil sertar cutie, bijuterii de organe, bijuterii cu oglinda, caz ceas, dragon de mare cutie, cutie ceas.

Scrie o recenzie

Caseta de bijuterii de Mare Capacitate Cercei Colier cu Oglindă Ceas Bijuterii Sertar Cutie de Depozitare Coliere Garnituri de Catifea Neagră

Caseta de bijuterii de Mare Capacitate Cercei Colier cu Oglindă Ceas Bijuterii Sertar Cutie de Depozitare Coliere Garnituri de Catifea Neagră

Scrie o recenzie

Produse similare