Produs nou

ThermoPro TP06S Bucătărie Digital Termometru de Gătit Singură Sondă Alimentară Termometru de Carne cu Timer/Alarmă de Temperatură Pentru GRĂTAR

999 Produse

55.87lei

-40%

93.12lei

Adauga la lista de dorinte

ThermoPro TP06S

ThermoPro TP06S Digitale Sondă Cuptor de Prăjire Termometrul este conceput să fie de a oferi o lectură de cuptoare temperatura curentă sau poate fi introdus în carne gatita la cuptor.Ideal pentru interior sau în aer liber fierbere sau prajire.

Termometru Modul

Apăsați CARNE pentru a selecta tip de carne, care au fost presetate temperatură conform USDA nivele de coacere.Alegerea PROG și puteți preseta temperatura vrei.Apăsați GUST pentru a selecta nivelul de coacere pentru carne tipul selectat.RARE, FACULTATEA de RARE, MEDIU, FACULTATEA de BINE și BINE FĂCUT.

Modul Timer

23HR:59MIN Conta în jos și conta în sus

Display LCD

TP06S înapoi lumina va clipi Albastru odată ce temperatura crește 10ºF, Se va schimba în Verde atunci când temperatura este în 15ºF de temperatura setată Și va transforma Roșu și sonor atunci când se ajunge la temperatura setată.

Caietul de sarcini

1. Interval de temperatură: 16 până la 482°F (-9 la 250°C) 2. Baterie: 2 x baterii AAA(nu sunt incluse in pachetul) 3. Temperatura Precizie: ±1.8 F (±1C) de la 32 la 212°F (de la 0 la 100°C) 4. Rezoluție: 1° 5. Lungime sonda: 6 ½ " oțel inoxidabil de calitate alimentară sonda 6. Lungime cablu: 40" plasă din oțel inoxidabil cablu 7. Display LCD Dimensiune: 1.5 x 1.3 cm (39×34 mm) 8. Dimensiuni: 4.88 H x 2.56 W x 1.50 D inci (124 H x 65 W x 38 D mm) 9. Greutate: 0.31 kg. (142 g) 10. Certificari: certificat CE, RoHS, FDA a aprobat sonda 11. Sonda și Sârmă poate rezista până la 716F (exterioara 380c)

Utilizate Pe Scară Largă

TP06S poate fi folosit pentru GRATAR, Cuptor, Fumător, Dulciuri, Carne, produse Alimentare, și așa mai departe.

Pachetul De Conținut

1 x Termometru 1 x Sonda 1 x Manual de utilizare

De ce să alegeți ThermoPro?

1. Suntem o fabrica cu brand-ul nostru ThermoPro, oferim Doar cele de inalta calitate, noi nu vindem ieftin produse de calitate. 2. Suntem Magazinul Oficial pentru ThermoPro, puteți obține cea Mai bună Calitate, Preț și Servicii de aici. 3. ThermoPro este o Nouă Creștere de Brand bazat pe Calitate către clienți, are o bună reputație.

Transport

Am expediat în următoarele două zile de lucru dupa ce ai facut plata.Dacă nu puteți primi produsul în 6 săptămâni, vă rugăm să ne acum, vom verifica-l pentru tine.

Feedback-ul

Odată ce ați primit produsul, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune să rezolve problema pentru tine.

Politica De Returnare

1. Vom verifica fiecare element înainte de expediere, pentru a evita revine pentru defecte sau incorecte.Deci, după primirea de bunuri, vă rugăm să verificați-l față în față. 2. Dacă există orice daune, vă rugăm să pretindă despăgubiri de la firma de curierat imediat(Vom asista la cerere). 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim. 4. Vă rugăm să Rețineți: Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă. 5. Ar trebui să se întoarce fi necesare: Contactati-ne prin intermediul Funkit.ro este centrul de mesaje ● Oferi cât mai multe detalii despre problema pe care o aveți ● Autorizația de a returna produsul va fi emis ● Returna produsul pentru a convenit schimb sau de restituire ● Toate costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului

  • Nume De Brand: thermopro
  • Precizie temperatura: +/-1C de la 0 la 100C
  • Lungime Cablu: 40
  • Termometru De Utilizare: Cuptor Termometre
  • Termometru Tip: Digital
  • Certificari: Certificat CE, RoHS, FDA a aprobat sonda
  • Numărul De Model: TP06S
  • Interval De Temperatură De: -9 la 250C
  • Tip De Produs: Termometre
  • Lungime Sonda: 6.5
  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate: 0.31 lbs. (142 g)
  • Rezoluție: 1
  • Dimensiuni: 4.88 H * 2.56 W * 1.50 D inci (124 H * 65 W * 38 D mm)
  • Tip: Termometre De Uz Casnic
  • Display LCD dimensiune: 1.5*1.3 cm (39*34 mm)
  • Material: Plastic

Etichete: meater wireless, thermopro tp, thermopro, bucătărie thermometr, gra, termometru thermopro, temperatura ecartament grătar, seeed, trmperture termometru de bucatarie, dl grătar termometru.

Scrie o recenzie

ThermoPro TP06S Bucătărie Digital Termometru de Gătit Singură Sondă Alimentară Termometru de Carne cu Timer/Alarmă de Temperatură Pentru GRĂTAR

ThermoPro TP06S Bucătărie Digital Termometru de Gătit Singură Sondă Alimentară Termometru de Carne cu Timer/Alarmă de Temperatură Pentru GRĂTAR

Scrie o recenzie

Produse similare