Produs nou

Vânătoare RollPin Pumn Set 9 BUC Trusa Pistol de Pușcă Bolt Prinde Ceas de Reparații de Stantare Instrument cu Mallet Ciocan de Instrumente Tactice Sac

999 Produse

25.40lei

-41%

43.77lei

Adauga la lista de dorinte

Element: Roll Poanson De Știft Set Culoare: argintiu + negru Material: oțel Pumn dimensiune: 1/16 inch, țol 5/64, 3/32 inch, 1/8 inch, 5/32 inch, 3/16 inch, 7/32 inch, 1/4 inch, 5/16 inch (9pcs) - mâner Striat pentru prindere ușoară fără alunecare. - Mare pumni de toate tipurile de locuri de muncă și este echipat cu o convenabil de a transporta sac. - Un instrument perfect stabilit de-a face bijuterii, ceasornicărie, și diverse alte utilaje. - Dacă sunteți în căutarea de a repara sau schimba ace, repara bijuteriile sotiei, sau de a face unele reparații minore pe masina ta, acest roll-poanson de știft set va fi de instrumente care vă ajută să obțineți de locuri de muncă bine făcut. - Cap de club ajută pumn pe localizarea pin-ul și protejează pin-ul de la daune în timpul demontării sau instalării. - Rapid și în condiții de siguranță: el ajută pentru a introduce sau de a introduce solid ace, gol ace și izvoare.Utilizat pentru a elimina ace, pur și simplu să ia tratament termic pumn și lovi hammer ciocan pentru a elimina ace de mașini, bijuterii sau orice altceva vă sunt de lucru pe.Pachetul Include: 9* Punch tool kit Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată.Epacket service (7-20 zile lucrătoare); China Post Air Mail(25-50 zile lucrătoare);EMS sau DHL servicii.(7-15 zile lucrătoare),primirea de timp poate fi diferit ca urmare a vămuire timp în diferite țări.Nu suntem responsabili pentru orice personalizate impozitare, dacă este cazul în unele țări.(Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări).Această livrare aranjament cu excepția week-end și Sărbători legale.Dacă nu primiți elementul într-un termen rezonabil, va rugam nu ezitati sa ne contactati, va vom ajuta să găsiți detalii livrare imediat.

Acceptam alipay aici.De asemenea, vom accepta Paypal, W. U, TT.Vă rugăm să lăsați numărul dvs. de telefon atunci când veți plăti pentru produs, astfel încât omul de livrare poate contacta în timp.

Dacă aveți orice problemă cu privire la articol, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cauzat pentru tine, vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ pentru noi înainte de a ne contacta pentru a găsi rezoluție, de asemenea, vă rugăm să nu ne lăsați disputa înainte de a ne contacta.Cred că putem rezolva orice problemă cauzată de tine.

Se întoarce sunt permise dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 30 de zile de la data livrării.

Pentru a fi eligibile pentru o restituire ta returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeschis menta starea din fabrică.

Puteți lăsa mesaj de la noi prin intermediul Funkit.ro, vom răspunde la tine în 1 zi lucrătoare.

Guang Zhou RiLong de Tranzacționare de Dezvoltare co.ltd(RL) a fost infiintata in anul 2008,situat în GuangZhou.RL este un profesionist în aer liber, Vânătoare și Echipamente & Accesorii.Misiunea noastra este de a oferi clientilor cu produse de înaltă calitate,preț rezonabil și de bună soluții pentru utilizatori la nivel global.Noi vă urez bun venit din toată lumea să ne contactați pentru viitor cooperarea de afaceri și de a construi beneficii reciproce pentru a face un mare succes!

  • Lungimea de Ciocan: 200 mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiunea diagramă: 1/16", 5/64", 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 7/32", 1/4 ", 5/16"
  • Greutate Ciocan: 190g
  • Numărul De Model: RL37-0096PH
  • Tip: Runda Pumn
  • Nume De Brand: Bumlon
  • Diametrul capului de Ciocan: 25mm
  • Greutate Pachet: 0.35kg (0.88lb.)
  • Material de Rola Poanson de Știft Set: Oțel călit

Etichete: oțel șurub prinde, luneta arma, aer vânător, croitor tool kit, puști militare, poanson de știft, bolt catch, pistol de jucărie, pistol cz, pușcă negru stand.

Scrie o recenzie

Vânătoare RollPin Pumn Set 9 BUC Trusa Pistol de Pușcă Bolt Prinde Ceas de Reparații de Stantare Instrument cu Mallet Ciocan de Instrumente Tactice Sac

Vânătoare RollPin Pumn Set 9 BUC Trusa Pistol de Pușcă Bolt Prinde Ceas de Reparații de Stantare Instrument cu Mallet Ciocan de Instrumente Tactice Sac

Scrie o recenzie

Produse similare