Produs nou

DATOUBO 500 buc crom de înaltă calitate gold star design noutate anvelope auto universal valve stem capac.motocicleta roată de camion capac ventil.

999 Produse

491.39lei

Adauga la lista de dorinte

Descrierea Companiei:

Compania noastră se află în Ningbo, China.Suntem o manfactory pentru a produce capace ventil.Putem furniza o mulțime de capace ventil și alte relativă de piese auto .Suntem dispuși să stabilească o relație de lungă și bună cu toți clienții din întreaga lume.Noi credem că prețul nostru este competitiv compara cu alți furnizori.Sper că vom putea fi prieteni după afaceri si bine ati venit la magazinul nostru.

Descriere produs: Material: Alama + material ABS.star design.Pur și simplu șurub pe cauciucuri valve stem.decor pentru masina ta roți.Este potrivit pentru universal ventil Schrader lui.Culoare: chrome și culoare de aur pentru dvs. de a alege.De asemenea, puteți alege culoarea mixt , apoi vom trimite fiecare culoare 250 buc.Ambalaj: 500 buc/polybag.

Plata:

Plata Prin Funkit.ro Escrow,Plata va fi confirmată în termen de 24 de ore de lucru.Acceptam, de asemenea, TT și Western Union termen de plata.

De transport maritim 1. Predarea de Timp: 1-3 ZILE lucrătoare, în condiții normale după ce plata este eliminat. 2. Purtători de transport: EMS, DHL, UPS, e-Pachete și Aer Înregistrat Mail pentru tine de a alege.Diferite țări vor fi furnizate de diferite metode de transport. 3. Timp de livrare: DHL, UPS durează 3-5 ZILE lucrătoare pentru cele mai multe țări după ce coletul este expediat.EMS, e-Pachete de ia 7-12 ZILE lucratoare la cele mai multe țări după ce coletul este expediat.Aer înregistrat Mail (China Post) ia 15-28 ZILE lucrătoare pentru cele mai multe țări după ce coletul este expediat, America de Sud, Orientul Mijlociu, Rusia va ia mai mult de 40 de ZILE lucrătoare timp de livrare.

Garanție

1. Dacă elementul este de calitate rupt în termen de 15 zile de la primirea produsului, vom înlocui cu unul nou, cu bună calitate dacă nu există aspectul de pete sau cauzate de om greșeală în timpul utilizării.

2. Garanția nu include: accident, eroare umană sau de utilizarea necorespunzătoare.

Politica De Returnare

1.Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. Vă rog să vă întoarceți articol de pe pachet.La primirea inițială sau o înregistrare de cumpărare este NECESAR pe tot revine.Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială: inclusiv cutie, cod de bare, de ambalare,precum și toate celelalte accesorii.Jocuri și Software NU sunt returnabile.Este responsabilitatea clientului de a verifica lor de cumpărare inițial.Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.S&H este non-finantabile.

Feedback-ul

Depindem de Alibaba reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme, vă mulțumesc!

  • Nume De Brand: datoubo
  • Material: ABS+Braas

Etichete: xiaomi bec albastru, poly gel shellac, oamenii câine tricou, tricou petrecere barbati, roșu, căptușit quilt, roșu rochie căptușit, senzorul cmp scânteie, tokyo mini hotel, shellac set 5 ml.

Scrie o recenzie

DATOUBO 500 buc crom de înaltă calitate gold star design noutate anvelope auto universal valve stem capac.motocicleta roată de camion capac ventil.

DATOUBO 500 buc crom de înaltă calitate gold star design noutate anvelope auto universal valve stem capac.motocicleta roată de camion capac ventil.

Scrie o recenzie

Produse similare