Produs nou

Incarcator de Baterii auto 3 Etape 12V 24V Inteligent Inteligent Ecran LCD de Motociclete Camioane Automate Încărcător Pentru Baterie de Masina

999 Produse

50.17lei

-34%

77.18lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte: 1、Detectare Inteligent și Inteligent Afișaj Digital: 12V, 24V de identificare automată, încărcătorul detectează automat temperatura mediului ambiant, în mod automat începe iarnă și de vară modul, și selectează adecvat tensiunea de încărcare în funcție de temperatură, fără reglare manuală, automat se oprește de încărcare după încărcare completă, afișaj apare Temperatura, tensiune de încărcare, de încărcare curr

2. Reparație și Activați Baterie: Utilizarea de înaltă și de joasă frecvență puls tehnologie, bateria este sub tensiune, sticlă, bateria care este inactiv pentru o perioadă lungă de timp, bateria nu este încărcată, are o stare bună și efect de activare.

3、Multiple de Protecție: protecție la Scurt-circuit, supra-curent de protecție, peste temperatura de protecție, protecție la foc, protecție de joasă tensiune, peste protecție de tensiune, feedback-ul de protecție, protecție șoc electric.Complet înfășurat aligator clipuri sunt robuste și sigure de a utiliza.Grilă mare de răcire silențioasă ventilator pentru a prelungi durata de viață a încărcătorului.

4、Largă de Tensiune și Automate de Reglare a Curentului: Suport 110-265V curent de intrare curent de vârf 8A încărcare rapidă, pentru a regla automat curentul de încărcare, ușor de a face cu o varietate de dure tensiune medii.

5、Rafinat, Compact și Portabil: Potrivit pentru autoturisme, motociclete, mașini de tuns iarba sau barci, 12V, 24V universal, potrivit pentru 4AH-150AH baterii plumb-acid, nu încărcați bateriile cu litiu!

Parametrii(aprox.):

Nume: Motocicleta Masina Încărcător De Baterie

Caietul de sarcini: UE, SUA, AUSTRALIA, UK, JP

Culoare: galben

Dimensiuni: 162*100*55mm/6.38*3.94*2.17 în

Parametrii de intrare: 110V-240V

Parametru de ieșire: 12V24V

Curent de încărcare: 12V8A, 24V4A

Linia de ieșire lungime: 65cm/25.59 în

Linie de intrare lungime: 110cm/43.31 în

Certificare: CE, de FC, Rohs 、PSE

Caracteristici :

1. Adaptare: 12V, 24V universal, 24H-150AH plumb-acid baterie / start-stop baterie (Notă: baterie cu litiu este interzis).

2. ABS ignifug shell, ignifug, anti-șoc electric, anti-coroziune, rezistent și durabil; cupru pur miez moale de sârmă, toate învelite aligator clip, pe termen lung de încărcare de sârmă nu are căldură, frig și anti-îngheț, în condiții de siguranță pentru a utiliza.

3. Rafinat și compact, ușor de transportat: rafinat și compact, ușor de depozitat și ușor de transportat, nici un loc pe masina.

4. Operare simplă: adoptă CPU control de precizie și mai multe protectii pe deplin auto-stop.Conectați bateria la sursa de alimentare și selectați modul de a încărca automat.

5. Inteligent display digital, inteligent de detectare: verificați putere, curent, temperatura, procesul de încărcare dintr-o privire.

6. 8 protecție de siguranță: protecție la scurt-circuit, supra-curent de protecție, peste temperatura de protecție, protecție la foc, protecție de joasă tensiune, peste protecție de tensiune, feedback-ul de protecție, protecție șoc electric.

7. 8 moduri: vara, mod de iarna, mod, modul de reparare, inversa prompt, modul auto, porni și opri modul baterie, motocicleta mod, atingeți butonul.

8. Curentul de încărcare, ajustarea automată: 140W putere, curentul de vârf 8A încărcare rapidă, pentru a regla automat curentul de încărcare.

9. Largă de tensiune, suport de 110-265V curent de intrare, ușor de a face cu o varietate de dure tensiune medii.

10. Grilă mare de răcire silențioasă ventilator pentru a prelungi durata de viață a încărcătorului.

11. Atingeți butonul pentru a comuta precis, există o limită atunci când atinge, butonul este sensibil și netedă.

12. Un singur buton de reparații, activa bateria: utilizarea de înaltă și joasă frecvență puls tehnologie, pentru sub-piening sticla, baterie care a fost inactiv pentru o perioadă lungă de timp, bateria nu este încărcată, are o stare bună și efect de activare.

13. Detectarea temperaturii, de încărcare în iarnă și de vară: detectarea automat temperatura mediului ambiant, încărcătorul va ajusta în mod automat tensiunea de încărcare în funcție de temperatura mediului ambiant, nu este nevoie să se adapteze.

14. Multi-mode buton de comutare: auto / moto / start / stop / plumb-acid baterie, dual-mode baterie sub-cost, nu strica bateria.

15. Clip aligator și conectare a bateriei: rosu clip pozitivă a bateriei (+), negru clip negativ al bateriei (1).

Lista:

Încărcător*1

Aligator Clip*1

Manual de utilizare*1

Remarca:

Simțiți-vă liber să ne contactați pentru orice problemă și suntem acolo să faci tot posibilul pentru a face fiecare client multumit.

  • Element De Lungime: 17cm
  • Caietul de sarcini: UE. NOI. AU. Marea BRITANIE. JP
  • Înălțime Element: 7cm
  • Articol Greutate: 660g
  • Plasarea pe Vehicul: -
  • Caracteristici Speciale: -
  • Numele: motocicleta masina încărcător de baterie
  • Lățime Produs: 11cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Tip De Material: -
  • Parametru de ieșire: 12V24V
  • Altă Parte Numărul: -
  • dimensiune produs: Aprox.162x100x55mm
  • Dropshipping: Suport
  • Numarul Parte: -
  • Parametrii de intrare: 110V-240V
  • Schimb Numărul Parte: -

Etichete: incarcator foxsur, baterie isolant, încărcător de baterie monfara, 5v sursă de alimentare auto, incarcator puls, incarcator auto mount, display lcd, încărcător de baterie în circuitul de, Încărcător 12v, automatic închiriere încărcător de baterie pret.

Scrie o recenzie

Incarcator de Baterii auto 3 Etape 12V 24V Inteligent Inteligent Ecran LCD de Motociclete Camioane Automate Încărcător Pentru Baterie de Masina

Incarcator de Baterii auto 3 Etape 12V 24V Inteligent Inteligent Ecran LCD de Motociclete Camioane Automate Încărcător Pentru Baterie de Masina

Scrie o recenzie

Produse similare