Produs nou

Pentru Jeep Patriot 2011-2016 2017 Chrome De Ceață Față Lampă Lumina Foglight Capac Ornamental De Decorare Cadru Exterior Accesorii Auto

999 Produse

99.35lei

-17%

119.71lei

Adauga la lista de dorinte

Elementul Montat: (Acest Produs Este Accesorii Auto) - Masini Compatibile: Potrivit Pentru Jeep Patriot 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Observație: Nu Se Potrivesc Pentru Americani Model De Masina

Descriere Produs : Stare: 100% De Brand Nou.Material: De Înaltă Calitate Abs Plastic Crom .Include:2 buc/set pentru 1 masina .A făcut într-un ISO 9001 facilitatea de a asigura o bună calitate.Ușor de Instalare,fara unelte.3M auto bandă adezivă este atașat .

Metoda de instalare:

Pasul 1:vă rugăm să curățați locul cu alcool 50% să asigurați-vă că nu există praf.

Pasul 2:scoateți 3m adeziv în spate;

Pasul 3 :se incinge 3m adeziv de pistol de aer cald;(Un sfat pentru a pune pe furnizate cu banda 3m este de a încălzi mânere și acoperă acest lucru face ca lipiciul de pe banda mai lipicios și vor rămâne pe veci!)

Pasul 4:instalați produsele în locul potrivit ,nu-ți speli mașina, în termen de 48 de ore.

Notificare:

Toate produsele noastre (Kadore;LTD) nu sunt potrivite pentru masina, care este varianta versiune.Daca masina ta este o variantă versiune , vă rugăm să contactați cu vanzatorul inainte de a cumpara.

ceea ce am (Kadore;LTD) trimite este exact ca imagine arată, vă rugăm să confirmați cu poze inainte de a licita la produs.

Transport Termenii:

Avizul de Rusia;

Ca urmare a exprima companie din Rusia actualizare multe noi termeni de livrare, fiecare receptor ar trebui numit în numele complet (numele complet care include trei cuvinte).Deci, vă Rog lăsați-vă numele complet?atunci când achiziționarea de bunuri.Avem nevoie de ea pentru a aranja livrare.Ia în considerare pentru a aduce un inconvenient, vă mulțumesc pentru cooperare.

Noi (Kadore;LTD) poate livra la nivel mondial

Elementul Va Fi în general Expediate în Termen de 3 zile lucrătoare de îndată ce Plata dvs. Verificate.Unele ori data va fi amânată din cauza lipsei.Cu toate acestea,vă Vom notifica prin e-mail.

Noi (Kadore;LTD) NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă,forță majoră etc.

Număr de urmărire vor fi furnizate On-line de urmărire este disponibil în?3-5 zile după livrare.

Putem livra bunuri pentru restul lumii.

Noi (Kadore;LTD) va utiliza China Post Air Mail"sau" EMS express" sau"Hongkong post air mail"pentru cumpărător, pentru livrarea de bunuri.Lungimea articole mai lungi,vom folosi" EMS express" pentru cumpărător de a livra.

"China Post Air Mail":Coletul va fi, în general, în 15 zile - 35 de zile ajunge adresa ta.

Uneori,din cauza numărului excesiv de post-procesare pachet, sau control vamal, pachet, colet, ocazional, va fi amânată.Pentru că oficiul poștal sau vamal, provocând întârzieri parcelă parcelă, uneori, după 25 de zile pentru a ajunge adresa ta, sau chiar o lună mai târziu parcelă pentru a ajunge la adresa ta.De exemplu,Brazilia va coasta de 25-60 de zile.

"Hongkong post air mail":Coletul va fi, în general, în 15 zile - 35 de zile ajunge adresa ta.

"China Post Air Parcel" va fi, în general, în 15 zile - 25 de zile

"EMS express":de obicei 7 zile - 15 zile va sosi adresa ta.

Uneori, din cauza post office se ocupă de pachete cantitatea crește, sau vamale coletul, pachetul este uneori întârziată, incluziuni poate fi în 9 zile după sosirea adresa ta.De exemplu,Brazilia va costa 25 - 60days

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. este suportul pentru noi și poate ne ajuta să îmbunătățim.Pozitiv este întotdeauna de așteptat, vă rugăm să ne știu motivul pentru înainte de a părăsi un feedback negativ și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru a face să vă mulțumiți.

  • Nume De Brand: METAMFOS
  • Numele Modelului: 117591
  • Notificare: Nu Se Potrivesc Pentru Americani Model De Masina
  • Extern De Certificare De Testare: ISO9001
  • Lățime Produs: 12cm
  • Element De Lungime: 29cm
  • Tip De Element: Crom Styling
  • Model De Masina: Pentru Jeep Patriot
  • Caracteristici Speciale: Protecția și decorarea
  • Modelul Anului: 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017
  • Înălțime Element: 0.1cm
  • Material: ABS
  • Articol Greutate: 0.6kg

Etichete: jeep gladiator led, criwn turnare tapiterie, jeep wrangler, jeep patriot, chrome lampa, tapete hiunday, masina de mucegai, jeep accesorii baieti, fr cadru 29, jeep patriot chrome.

Scrie o recenzie

Pentru Jeep Patriot 2011-2016 2017 Chrome De Ceață Față Lampă Lumina Foglight Capac Ornamental De Decorare Cadru Exterior Accesorii Auto

Pentru Jeep Patriot 2011-2016 2017 Chrome De Ceață Față Lampă Lumina Foglight Capac Ornamental De Decorare Cadru Exterior Accesorii Auto

Scrie o recenzie

Produse similare