Produs nou

Masina Polish Tampoane de Spumă Trusă de 6 inch Masina poloneză Buffing Pad Auto Polish Pad 130/150 mm

999 Produse

67.76lei

-25%

90.35lei

Adauga la lista de dorinte

Germania Burete spuma

Acest tampon de lustruire făcute de Germania burete spumă,reziliență Bună, nu ușor de a deteriora, viață lungă de lucru.

Calitate Inalta Cârlig & Bucla

De Înaltă Calitate Cârlig & Bucla.Ferm se potriveste la Placa de Suport fără degumare.

Bevel Edge Design

Bevel Edge Design,care poate evita impper de manipulare a zgâriat mașina.

6pcs amestecat versiune

6pcs amestecat versiune include 5pcs culoare mixt pad +1 buc Real lână pad

Gaură De Mijloc Design

Mijloc Gaura de Design,care poate reduce cantitatea de căldură generată prin frecare în timpul lucrului.

De Culoare Verde-Heavy Cutting Pad

Grosier de tăiere burete pad poate elimina 1200#/1500# șmirghel urme, zgârieturi adânci, coaja de portocala produs de pulverizare, și grele strat de oxid pe suprafața de vopsea.

De Culoare Portocaliu-Mediu De Tăiere Pad

Mediu de tăiere burete pad poate elimina efectul de orbire model plecat de slefuire, și este folosit cu grosier numărul ceara de lustruit pentru a elimina în mod eficient la mediu zgârieturi de suprafață vopsea și mijlocii și grele vopsea de suprafață strat de oxid.

Culoare Galben-Lumina De Tăiere Pad

Taie ușor pad burete pentru a elimina mediu zgârieturi pe suprafață lac.Acesta poate fi folosit cu mediu ceara de lustruit pentru a elimina mediu lac, stratul de oxid.

De Culoare Albastru-Lumina De Tăiere Pad

Micro-cutting pad burete poate elimina zgârieturi ușoare pe lac de suprafață și poate fi folosit cu zero ceara pentru a elimina lumina lac, stratul de oxid.

Culoare Roșie-Fără Tăiere Pad

Non-forta de taiere tampon de lustruire, de înaltă densitate este potrivit pentru cremos ceara aplicarea de construcție, suprafață lac reducere oglindă de etanșare glazura de muncă.

FAQ

Serviciile Noastre

Q: FreqAll de produsele noastre pot fi personalizate.Orice dimensiuni,forme,logo-uri satisface cerințele dumneavoastră, înainte de a cita prețul, ne va fi apreciat dacă vă poate oferi informațiile de mai jos: 1. Plăcuțele de tip 2. Material structura și grosimea 3. Pad dimensiune si forma 4. Culoarea și tăierea pad 5. Vă rugăm să furnizați imaginea sau opera de arta de logo-ul dvs. și de ambalare.Cu informațiile de mai sus putem cita exact prețul imediat.uently Întrebare

Povestea De Brand

Povestea De Brand

Hubei Berna Import & Export Co., Ltd situat în Jingmen City, Provincia Hubei, se apropie de Yangzi Râul cel de-al treilea cel mai lung fluviu din lume.Acesta acoperă o suprafață de mai mult de 4000 de metri patrati, si detine echipamente avansate și puternic capacitatea de producție.Vom dedica pentru diverse elemente în aer liber și instrumente, și en-gros toate tipurile de auto, soluții de îngrijire, cum ar fi mașină de șlefuit, de polizat roți și relativă vata tampoane de lustruire, spumă buffing pad-uri, auto detaliază instrumente, clay bar din microfibră de curățare, lut pad, etc.Am produs si dezvoltat de mașină detaliază produse pentru 10 ani.Toate produsele noastre sunt de înaltă calitate cu cel mai bun preț și vinde bine peste tot în lume.Fabrica noastra dispune de o înaltă calitate profesională echipei tehnice, are un număr de ingineri cu experiență, profesioniști designeri de produs.Avem, de asemenea, excelent echipa de marketing interne și regionale, partenerii de canal, "primul client" principiu, a pus întotdeauna interesele clienților în primul rând, din toată inima să oferim clienților noștri cele mai bune produse și cele mai bune servicii de calitate.

  • culoare: Albastru/Verde/Galben/Alb/Rosu
  • Nume De Brand: HUTU
  • Forma: circular
  • Origine: NC(de Origine)
  • Costum pentru: 5in placa suport
  • Grit: Duritate Diferite
  • Diametru Exterior: 6inch/150mm
  • Material: Burete spuma
  • Duritate: 30mm
  • Design: bevel edge

Etichete: și de ceară de carnauba, pad polish, 40pc buffing pad de lustruire, 3 m poloneză, masina pentru autocolant, ușa de la mașină spuma, spumă pad polish, akg tampoane de spumă, poloneză roata, masina pad polish.

Scrie o recenzie

Masina Polish Tampoane de Spumă Trusă de 6 inch Masina poloneză Buffing Pad Auto Polish Pad 130/150 mm

Masina Polish Tampoane de Spumă Trusă de 6 inch Masina poloneză Buffing Pad Auto Polish Pad 130/150 mm

Scrie o recenzie

Produse similare