Produs nou

Watchband Vițel Moale din Piele Ceas Curea 16mm 18mm 19mm 20mm 21mm 22mm Trupa Ceas pentru Tisssot Seiko Bratara Accesorii

999 Produse

20.23lei

Adauga la lista de dorinte

Notă:

Dragi prieteni.Va multumim pentru vizita magazinul nostru.Materialul de curea nostru este de înaltă calitate piele de vacă.Produs de propria producător.Oferi cea mai bună calitate la cel mai mic pret.În al doilea rând, suntem în căutarea pentru agenți.Dacă sunteți în căutarea pentru un producător.Felicitări!Vă rugăm să ne contactați.Vom vinde cel mai mic pret pentru tine!

Parametrii de produse

Nume produs: Dublu din oțel inoxidabil fluture catarama de la curea piele de vițel.Material curea: piele de Vițel.Luciu: Mediu.Lungime: 125 mm pe latura lungă și 75 mm pe latura scurtă.Dimensiune: 16mm, 18mm. 19mm, 20mm, 21mm, 22mm.Curea Tip de Interfață: Plat directe port.Culoare curea: negru, maro.Maro cu negru cu linii albe.Maro linii albe.Cataramă material: oțel inoxidabil 304. Cataramă tip: apăsați Dublu catarama fluture.Catarama culoare: argintiu, negru, aur, rose de aur.Ca un cadou, noi va instala pachetul pentru tine.Pachetul include: Instrucțiuni de instalare × 1 Instalarea instrument × 1 Primăvara maneta × 4 Notă: setările monitorului sunt diferite de indicatori.Acesta poate avea unele diferențele de culoare de la un lucru real.Cu toate acestea, noi garantam fizică același stil și stil de imagine.Vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Vă mulțumesc!

În principiu:

Va garantam ca produsul nu va taie colturi. "Agățat cap de oaie pentru a vinde carne de câine" nu s-a întâmplat!Noi vă va oferi cel mai simplu mod de a face cumpărături.Pune cel mai mic preț.Cele mai bune produse de calitate aduce o plăcută la cumpărături!

Transport:

1. Am expediat în întreaga lume, și toate produsele din magazinul nostru sunt de transport gratuit.Ne va livra la tine în termen de 24 de ore, atunci când le plătească.Dacă aveți orice întrebări sau modificări.Vă rugăm să contactați-mă în timp. 2. Ne trimite la China Post Air Mail și să ajungă în cele mai multe țări, în termen de 15 la 39 de zile.Deportarea timp depinde de destinație și de alți factori și poate dura 60 de zile / 90 de zile în Brazilia.Dacă nu ați primit elementul după 60 de zile, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Nu contesta nimic.Vom investiga și rezolva probleme de transport maritim.Din cauza logisticii motive, nu vor fi pierderile cauzate clientului.

Despre produs culoare de umbrire:

Toate produsele noastre sunt luate în natură.Tehnice, de afișare, de iluminat, și din motive de mediu, pot exista mici abateri.Este dificil de a cumpăra din piele, cu aceeași culoare ca imagine.Ne contactati pentru că avea orice culoare cerinte.

De garanție și returnare:

Dacă nu sunteți mulțumit când voi primi produsul, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Nu provoca dispute sau clienți rău.Vom investiga și de a rezolva problema.Nu va lăsa clienții să suferi orice pierderi.Nu poate fi nici un motiv pentru a reveni sau de a schimba produsul.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a returna sau schimba un produs.De transport de marfă este plătit de către cumpărător.

Feedback-ul:

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul bun.Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice dispute.Creșterea noastră necesită martor!

  • Trupa Tip De Material: Piele De Vaca
  • Incuietoare Tip: Din Oțel Inoxidabil Dublu Apăsați Catarama Fluture
  • starea: Noi cu tag-uri
  • Tip De Element: Watchbands
  • Trupa Lungime: 125mm-75
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Numărul De Model: Watchband

Etichete: 12 20mm curea de ceas, automat corgeut, mido curea, seiko ceas, tissot, bărbați ceas, dia ceas trupa, ceas tissot, ceas de curea din piele, skx007.

Scrie o recenzie

Watchband Vițel Moale din Piele Ceas Curea 16mm 18mm 19mm 20mm 21mm 22mm Trupa Ceas pentru Tisssot Seiko Bratara Accesorii

Watchband Vițel Moale din Piele Ceas Curea 16mm 18mm 19mm 20mm 21mm 22mm Trupa Ceas pentru Tisssot Seiko Bratara Accesorii

Scrie o recenzie

Produse similare