Produs nou

50*80cm Mașină de Sunet Antifonul Mat Zgomot Capota Izolare Izolare Capotă Motor Firewall de Căldură din Aluminiu Spuma Autocolant rezistent la apa

999 Produse

28.78lei

-4%

29.98lei

Adauga la lista de dorinte

Masina Sond Izolație de Bumbac Auto Adeziv Impermeabil, Ignifug 50x80cm

Caietul de sarcini:

Stare:100% De Brand Nou!!

Numărul De Model: E22568

Nume Produs: Masina De Izolare Fonica

Material: PP+PET

Culoare: Alb

Grosime: 15mm

Dimensiune: 50cm x 80cm

Cantitate: 1buc / 4buc

(Vă rugăm să ne anunțați cantitatea doriți.Puteți lăsa mesaj pe Paypal notă pentru a ne spune.)

Plasarea pe vehicul: Trunchi, Coada de Acoperire, Acoperiș, Perete Interior, usa, Capota

Tip: Pad Izolare

Caracteristici:

-Poate fi folosit ca izolație termică în disipatoare de căldură, reduce consumul de energie de aer condiționat, salvați de combustibil și de a face masina ta mai rece în timpul verii și cald în timpul iernii.

-Excelente proprietăți de absorbție a sunetului & bună rezistență la vibrații,se poate reduce ambient vânt, zgomot rutier și zgomotul motorului.

-Pot face caldura motorului uniform distribuit pentru a evita supraîncălzirea capac.

-Poate fi instalat in orice parte a masinii, cum ar fi uși, acoperișuri, podele, capota, portbagaj, portbagajul etc.

-Universal se potrivește pentru cele mai multe modele de masini.

Pachetul include:

1x Masina de Izolare fonica

Sau

4x Mașină de Izolare fonica

Notă:

1.Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm)

3.Nu există instrucțiuni incluse în acest kit.Dacă vrei să știi cum să folosească sau să-l instalați,vă rugăm să ne contactați prin e-Mail.Vom oferi ajutor cât mai mult posibil.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Tip: Izolate Fonic Bumbac
  • Dimensiune: 50x80cm
  • Cantitatea: 1/2/4 buc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Spuma De Cauciuc
  • Plasarea: acoperiș

Etichete: sunet de amortizare mat, auto scut termic, spuma mat, scaun auto încălzire, căldură izolare bandă, comerciale spuma acustica, ușa izolare fonică spuma, etaj spuma, motor pe benzina încălzire, mare izolate fonic spuma.

Scrie o recenzie

50*80cm Mașină de Sunet Antifonul Mat Zgomot Capota Izolare Izolare Capotă Motor Firewall de Căldură din Aluminiu Spuma Autocolant rezistent la apa

50*80cm Mașină de Sunet Antifonul Mat Zgomot Capota Izolare Izolare Capotă Motor Firewall de Căldură din Aluminiu Spuma Autocolant rezistent la apa

Scrie o recenzie

Produse similare