Produs nou

25961313 PDC Senzor Parcare Bara Inversa Ajuta Pentru GM

999 Produse

19.04lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere

● Nume produs: Senzor de Parcare PDC

● Partea I Nr.: 25961313

● Schimbul Număr Parte : 0263003902

Poza

Metoda De Plata

●Vom accepta plata prin Paypal , Cresit Card , Transfer Bancar și alte Plăți care Funkit.ro sprijin .

●Vă rugăm să faceți plata în termen de 19 zile după licitație end.

●Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când face plata, sau trimite un mesaj la noi.

Taxe vamale

Cumpărătorii Internaționale Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import , impozite și taxe , nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Pentru unele țări,de exemplu: Rusia, Argentina și GreeceDenmark,Finlanda, Israel și Brazilia, Noua Zeelandă.de vămuire foarte stricte, clientul trebuie să coopereze în clearance-ul de progres, și dacă există orice fiscal, clientul trebuie să-l acopere.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare.

În mod normal,putem încerca meu cel mai bun pentru a vă ajuta să marcați mai mică valoare de pe ambalaj,dacă acesta nu funcționează, vă rugăm să amintiți-vă că nu este răspunderea vânzătorului.

Transport & livrare

●De obicei, ne va fi de transport maritim și încărcați-numărul de urmărire în termen de 24 de ore după completați ordinul de plată.

Vom efectua strict de ambalare pentru a se asigura că articolele dvs. sunt în siguranță.

●Vom livra doar a confirmat pentru adrese.deci, vă rog, asigurați-vă că pentru a aborda meciul de adresa de livrare .te rog, spune-ne numele tău complet și numărul de telefon.

●Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.

Dacă nu ați primit elementul în termen de 40 zile lucrătoare de la noi trimitem, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom urmari expedierea și încerca meu cel mai bun pentru a ajuta cât mai curând posibil,numai feedback negativ, fără comunicare nu este util pentru a rezolva problema.

Politica De Returnare

●Pierdere sau deteriorare în timpul transportului vor fi gestionate de daune/pierdut creanțelor de către operatorul de transport corespunzătoare.Înlocuiri nu va fi trimis, până când cererea este aprobată.Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

●Schimb este acceptată în termen de 14 zile de la cumparator la primirea coletului.

●Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu numărul de urmărire de transport maritim , a reveni motiv , și ID-ul Funkit.ro .

Contactati-ne

●Suntem o companie cu experienta de lucru pe adresa de E-commerce de ani de zile.Custmer nostru este satisfactia NR.1 gol.

●Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail în primul rând ,și vom răspunde URGENT.De asemenea, vom încerca să-l rezolve cât mai mare măsură posibilă.numai feedback negativ, fără comunicare posibil să nu puteți obține ajutor pentru a rezolva problema.

Feedback-ul

Apreciem foarte mult Cinci Stele Pozitiva Feedback-ul .Vă rugăm să Nu lăsați feedback negativ sau neutru, fără nici un contact.de ce nu găsi un mod prietenos de a rezolva problema.Cred că orice problemă poate fi rezolvată cu o bună comunicare.

Așteaptă cu nerăbdare să vă de servicii cu produse de calitate și servicii.

Împreună, vom crea Mai mult!

  • Nume De Brand: SORG
  • Limba OSD: Estonă
  • Numarul Parte:
  • Tip De Material: STANDARD
  • Vorbim Gama: 1-1.5
  • Producatorul Auto:
  • Schimbul Număr Parte:
  • Tip: Vizibil
  • Numele Modelului: 25961313

Etichete: bmw e39 pdc, pdc bmw e60, bmw e70 e71, pdc bmw e53, bmw e53 pdc, bmw pdc e53, bmw e70 lci, bmw e53 coilovers, bmw e61 2008, pdc bmw e39.

Scrie o recenzie

25961313 PDC Senzor Parcare Bara Inversa Ajuta Pentru GM

25961313 PDC Senzor Parcare Bara Inversa Ajuta Pentru GM

Scrie o recenzie

Produse similare