Produs nou

Silicon Biberon Capac, Dantela Mamare Cu Silicon Produse De Patiserie Tampoane Refolosibile Adeziv Nipplecovers

999 Produse

20.61lei

Adauga la lista de dorinte

【Mai RECENTE TENDINȚE】 - Dantelă Silicon produse de patiserie,Auto-Adeziv Silicon Medical, prietenos cu pielea, potrivit pentru pielea sensibilă. 【Perfect Pielea】 - Ține sânii susținută și plin de viață.silicon fixează în loc de a forma la curbele de sân. 【Oferi o mai bună acoperire--discutii 2.65",mai bine pentru a proteja și ascunde sfarcurile, solutii Perfecte pentru o rochie fara Bretele, cu Spatele gol, Adânc-V, Rochie de Mireasa, Costume de baie și Rochii. 【Reutilizabile Mai】--Clătiți cu apă caldă, Poate fi purtat mai multe ori, fără pierdere de stickines. 【Potrivit Pentru A/B/C/D Cupe--Discutii puteți purta în cele din URMĂ ei acum, că aveți dreptul de sutien pentru a purta sub ORICE!Nu vă faceți griji despre rochii fara bretele sau cu un decolteu adânc.

CONFORTABIL SI PORTABIL

Dantela invizibil din silicon nipplecovers diamater este de aprox.2.65" pentru o mai sigură de acoperire.

Proiectat pentru a fi suficient de mic pentru a încăpea într-o geantă de mână, să Efectueze aceste petale in geanta ta oricând și oriunde.

ATRACTIV SI SEXY DESIGN

Acest biberon silicon, conceput cu dantela suprafață, are o micro-edge design cu mijlocul mai gros și mai subțire margine.Care este elegant și sexy, așa că poate sta în picioare cu încredere și arată farmecul unic al femeilor din interior

MATERIALE DE MARE

Halyuhn femei dantelă adeziv nipplecovers sunt realizate de grad medical (hipo-alergenic) de silicon.hipo-alergenic si inofensiv, doube protecția sensibile părți ale unei femei.AUTO-ADEZIV ȘI REUTILIZABILE

Aceste Invizibil din Silicon Adeziv nipple covers funcționează cel mai bine atunci când este aplicat pe pielea curată, uscată, care este liber de deodorante, parfumuri, loțiuni sau pudre.Acestea pot fi aplicate după ce produsul este aderat la piele.

Cum să Utilizați

Folosind pașii de mai jos:

Pasul 1: se Spală sânii și degetele.

Pasul 2: Descoperi praful de film.

Pasul 3: Pune biberon capac pe la biberon încet, făcându-marginea exterioară de care se lipește de piele.

Nu folosi creme hidratante, parfumuri, pudre sau alte produse de îngrijire a pielii,deoarece acest lucru va reduce efectul de adeziv.Mereu curat pasties cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare.

  • Gen: FEMEI
  • Tip De Element: Intimii Accesorii
  • Obscene Imagine: No
  • Stil De Culoare: Culoare Naturala
  • Nume De Brand: Halyuhn
  • Sugestiv Sexual: No
  • Intimii Tip Accesorii: Piept De Petale

Etichete: nipplecovers de unică folosință, biberon, biberon capac pasties sexy, adeziv biberon produse de patiserie, comestibile biberon produse de patiserie, gratuit mamelonului, silicon nipplecovers de la hollywood, biberon produse de patiserie blana, casă biberon produse de patiserie, sutien adeziv lift.

Scrie o recenzie

Silicon Biberon Capac, Dantela Mamare Cu Silicon Produse De Patiserie Tampoane Refolosibile Adeziv Nipplecovers

Silicon Biberon Capac, Dantela Mamare Cu Silicon Produse De Patiserie Tampoane Refolosibile Adeziv Nipplecovers

Scrie o recenzie

Produse similare