Produs nou

KN318 Imbunatatita Bluetooth 5.1 Receptor Audio RCA-3.5 mm AUX Jack USB Dongle Muzica Adaptor Wireless Pentru PC-uri Auto TV Căști

999 Produse

12.68lei

-60%

31.71lei

Adauga la lista de dorinte

KN318 Imbunatatita Bluetooth 5.1 Receptor Audio RCA-3.5 mm AUX Jack USB Dongle Muzica Adaptor Wireless Pentru PC-uri Auto TV Căști

Puncte: 1、USB Modul de Redare: modul USB nu are nevoie de 3.5 cabluri audio.Conectați direct în mașină port USB sau vorbitor port USB, puteți să-l utilizați imediat după asocierea cu Bluetooth a telefonului mobil.Notă: USB modul de redare necesită masinii port USB sau vorbitor port USB pentru a sprijini USB audio de ieșire înainte de a fi folosite.

2、AUX Modul de Redare: În modul AUX, trebuie să conectați un capăt de cablu audio 3.5 la kn318 interfata audio, și celălalt capăt la masina de 3.5 interfata audio sau vorbitor de 3.5 interfata audio, și apoi poate fi folosit după asocierea cu telefonul Bluetooth.

3、Bluetooth Hands-free Telefon: Built-in microfon, atunci când telefonul este într-un apel, puteți folosi microfonul pentru KN318 de apel hands-free, care este foarte convenabil de a folosi în mașină.

4、Ultra-portabil de Streaming Audio Alimentare: Ultra-portabil audio streaming de alimentare, pentru KN318 numai: aproximativ 32mm*17mm*8.5 mm/1.26*0.67*0.33 inch, cantareste doar 38 de grame, dar are un puternic streaming audio wireless funcție.A pus receptorul în rucsac sau geanta de laptop și ia-l cu tine fără nici un efort.

5、Portabile și Ușor: Acest portabil și ușor fără fir receptor audio este un ideal audio wireless de soluții pentru diverse situații și utilizări.

Caietul de sarcini:

Model: pentru KN318 Receiver Audio Bluetooth

Versiune Bluetooth: BT5.1, A2DP, AVRCP

Utilizarea distanta: 10 metri

Asocierea numelui: pentru KN318

Asocierea: led-ul albastru se aprinde intermitent.

Asociere de succes: lumina albastra este întotdeauna pe.

Dimensiune: aproximativ 32mm*17mm*8.5 mm/1.26*0.67*0.33 inch

Lista De Ambalare:

1*Receptor Audio Bluetooth

1*Cablu Audio 3.5

1*Manual de utilizare

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  • Suport De Înaltă Definiție: NICI unul
  • Suport AAC: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pistă De Sunet: Single
  • Suport Card De Memorie: No
  • Certificare: NICI unul
  • Suport Apt-x: No
  • Numărul De Model: Adaptor Audio
  • Nume De Brand: viugreum
  • WIFI Standard: NICI unul
  • Tip Wireless: Bluetooth
  • Conținutul: Audio
  • Interfață: USB
  • Pachet: Da

Etichete: anyast m2 plus, bluetooth earphon, placa audio usb, bluetooth rca, Bluetooth, conector notebook încărcător jack, bluetooth primit, bluetooth usb, bluetooth rca usb, bluetooth rsa adaptor.

Scrie o recenzie

KN318 Imbunatatita Bluetooth 5.1 Receptor Audio RCA-3.5 mm AUX Jack USB Dongle Muzica Adaptor Wireless Pentru PC-uri Auto TV Căști

KN318 Imbunatatita Bluetooth 5.1 Receptor Audio RCA-3.5 mm AUX Jack USB Dongle Muzica Adaptor Wireless Pentru PC-uri Auto TV Căști

Scrie o recenzie

Produse similare