Produs nou

Cu ultrasunete Zgarda de dresaj de Companie Zgarda Control Vocal Anti Latrat Dispozitiv de Încărcare Display rezistent la apa IP65

999 Produse

50.75lei

-29%

72.47lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1.Șoc Electric, ultrasonic, control vocal, ajustarea intensității.

2.Produsul foloseste un USB mufă de încărcare pentru încărcare și construit în microfon trăgaci.

3.Butonul Funcția De Control: 1.Funcție de comutare, apăsați ușor butonul de 0,5 secunde pentru a porni, apăsați lung pentru a opri. 2.Reglabil cu ultrasunete, 7 niveluri de șoc electric pentru comutarea, 7 nivele diferite de intensitate pentru tine pentru a regla de la slab la puternic, atunci când 3 indicatorul luminos în același timp, ceea ce înseamnă că intensitatea este în nivelul 7, nivelul 1 la 6 sunt la fel de analogized, care este convenabil și umanizat pentru clienți.

4.Acest produs este reincarcabila, construit în lucru indicator, atunci când indicatorul nu este iluminat, ceea ce înseamnă că bateria IC a oprit alimentare de protecție, amintindu-proprietar de a percepe.

5.Built-in 3 indicator va circular flash timpul de încărcare, atunci când 3 indicatorul luminos în același timp, ceea ce înseamnă că taxa este finalizată.

6.Acest produs cu capacitate mare de 300mA Li baterie pentru furnizarea de aproximativ 60 de zile de super mult timp de așteptare.

Lungimea de câine centura este de până la 35 mm, lungimea minimă este de 6cm, care este potrivit pentru toate dimensiunile de câini.Acesta este fabricat din eco-friendly nailon țese material.

8.Este recomandat să taie o parte din părul lung pentru a asigura eficiența acestui produs(pentru un număr mic de câini de talie mare).

Caracteristici de ultrasunete anti latrat dispozitiv:

1.Opri cainele latra continuu de creșterea cu ultrasunete uman.

2.Cu ultrasunete de emisie funcție poate juca o ușoară rol în câini.Crearea unui dure bip pentru a stimula câinele să nu mai latre.

3.Unii caini au un efect în termen de 7-14 zile, dar cei mai mulți câini au un efect în termen de 4-6 săptămâni.Un număr mic de rase de caini care au mai mult timp pentru a învăța.Pentru ei, obiceiul nu poate fi schimbat și poate fi înlocuit doar de către un alt obicei.

4.Unii caini sunt mai încăpățânat, și efectul nu poate fi evident.Astfel încât să puteți utiliza funcția de șoc electric slab.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + Eco-friendly Nailon

Alimentare Tip: USB

Rezistent la apă Clasa de rezistență: IP65

Baterie: baterie Li 300mA

Lungimea curea: 6 - 35 cm (2.36 inch - 13.77 cm)

Dimensiune: 2.5 cm x 4 cm x 6,5 cm / (0.95 inch x 1.57 inch x 2.55 inch)

Lista de ambalare

1 x Guler pentru animale de Companie

1 x USB Cablu de Încărcare

1 x Manual de Utilizare

1 x LED pentru Șoc Electric Test

  • Este Dispozitiv Inteligent: Da
  • Tip: Câini
  • Tip De Element: Formare Gulere
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte

Etichete: câinele respinge, anti cântatul guler, paipaitek, beeper, anti coaja de câine, anti coaja, oamenii șoc guler, anti latrat dispozitiv colar, senzor de sunet, beeper caine.

Scrie o recenzie

Cu ultrasunete Zgarda de dresaj de Companie Zgarda Control Vocal Anti Latrat Dispozitiv de Încărcare Display rezistent la apa IP65

Cu ultrasunete Zgarda de dresaj de Companie Zgarda Control Vocal Anti Latrat Dispozitiv de Încărcare Display rezistent la apa IP65

Scrie o recenzie

Produse similare