Produs nou

3 Roata De Scuter Lovitură 3 Reglabile Pe Inaltime Picior Scutere Cu Roți Intermitente Luminoase Roata Pentru Copii Cu Vârsta Între 2 Și 12

999 Produse

131.06lei

-28%

182.06lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

* Condiții de SIGURANȚĂ și DURABILE PUNTE: copiii Noștri scuter oferi un low-sol și non-alunecare de punte,este ușor pentru copii mici pentru a hop pe și în afara,si sta stabil pe punte,puntea este suficient de larg pentru a pune ambele picioare pe ea,astfel încât copiii pot trece de la împingerea lor să se bucure de plimbare.

* 3-NIVEL REGLABIL INALTIME GHIDON: T stil mâner bar și ridicare de blocare, care este reglabil.Înălțimea de aliaj de aluminiu, ghidonul poate fi ajustat de la 24,8 la 31,5 inch de la sol.

* PU LUMINOS ROȚI: Toate roțile va lumina pe Led-uri integrate cu cutelor de viteza de rulare, în timp ce alunecare pe drum.Luminile sunt alimentate de filare fără baterii necesare.Elastic PU material protejează podeaua de lemn de la zero în timp ce joacă interioară.

* TRANSFORMA cu UȘURINȚĂ și în condiții de SIGURANȚĂ OPRIRE: Cu masa-De-Bou tehnologie, scuterul este controlată de înclinat corpul lui rider, mai degrabă decât de cotitură ghidon.Design-ul ajută pentru a îmbunătăți echilibrul și coordonarea.Îmbunătățită aripa spate frână de acum este de încredere pentru a controla viteza și să oprească scuter în condiții de siguranță și rapid.

* UȘOR de STOCARE & TRAVEL: este ușor de a ocupa detașați bar în 3 secunde cu o singură mână,și cravată-l sub punte placa pentru depozitare ușoară.Este atât de ușor și să ia doar putin loc in portbagaj,atât de ușor de a transporta în altă parte,ideal pentru călătorie,lasa copilul sa se distreze de pretutindeni.

* CADOUL IDEAL: copilul Nostru scooter este un cadou ideal pentru ziua de nastere si festivalul pentru copii și familie,este mai sigur și confortabil,cumpere și să se bucure copiii tăi acum!

Caietul de sarcini:

Potrivit Vârsta: 2-12 Ani

Principalele Materiale: Plastic PP + PU + Oțel Carbon de Înaltă

Diametrul Roților din față: Aproximativ 13,5 cm/5.31 inch

3-viteze Reglare pe Înălțime: 63-80cm/24.8 - 31.5 inch

Culoare: Galben, Alb

Pachetul Inclus:

1 x Scuter

NOTĂ:

1. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă mulțumim pentru înțelegere.

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Diametrul Roților Din Față:
  • Origine: NC(de Origine)
  • Varsta: Copil
  • Materiale Principale:
  • 3-viteze de Ajustare a Înălțimii:
  • Numărul De Model: G08636
  • Număr Roți: 3

Etichete: mi stunt scooter, monopatin, dual scuter, mi scuter, e scuter, electr scuter, FLJ, kugoo s1, hoverboard, scuter.

Scrie o recenzie

3 Roata De Scuter Lovitură 3 Reglabile Pe Inaltime Picior Scutere Cu Roți Intermitente Luminoase Roata Pentru Copii Cu Vârsta Între 2 Și 12

3 Roata De Scuter Lovitură 3 Reglabile Pe Inaltime Picior Scutere Cu Roți Intermitente Luminoase Roata Pentru Copii Cu Vârsta Între 2 Și 12

Scrie o recenzie

Produse similare