Produs nou

Lemn router cam 0.8-3.175 mm acoperire de titan pcb capsuni metal de tăiere CNC rotație burr carbură de tungsten lemn tăietor #272398

999 Produse

20.48lei

-20%

25.60lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

De Brand nou și de înaltă calitate.Potrivit pentru mașină de porumb piese de Schimb.

Caietul de sarcini: Material: Carbura de aliaj+Titan placare.Culoare: Ca imagine afișată.Dimensiune produs: Lungime 38mm.Standard de produs: 0.8, 1.0, 1.2, 1.5, 1.6, 1.8, 2.0, 2.4, 3.0, 3.175 mm.

Notă: ar putea Exista unele mici diferențe în culoarea reală a elementului.Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc.

Pachetul Inclus: 1Set * Porumb freze

Ambalare în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

  • Numărul De Model: Două sute șaptezeci și două de mii trei sute nouăzeci și opt
  • Diametru: 0.8-3.175 MM
  • Material: Carbură de
  • Lungimea Totală: ca imagine
  • Acoperire: Titan
  • Cantitatea: 10buc
  • Tip: Fir Mills

Etichete: cutter mill lemn, cnc v cam 8mm, cnc sonda, router trimmer, ccm servo, fraise helicoidale, acoperire acoperiș din lemn, card cloner rfid, moara cu fir, cutter mill.

Scrie o recenzie

Lemn router cam 0.8-3.175 mm acoperire de titan pcb capsuni metal de tăiere CNC rotație burr carbură de tungsten lemn tăietor #272398

Lemn router cam 0.8-3.175 mm acoperire de titan pcb capsuni metal de tăiere CNC rotație burr carbură de tungsten lemn tăietor #272398

Scrie o recenzie

Produse similare