Produs nou

6buc Set de Crăciun Scaun Capacul din Spate decoracion navidad Moș crăciun Pălărie Roșie Decor de Crăciun pentru Acasă Decor de Anul Nou

999 Produse

59.67lei

Adauga la lista de dorinte

6buc Set de Crăciun Scaun Capacul din Spate decoracion navidad Moș crăciun Pălărie Roșie Decor de Crăciun pentru Acasă de Anul Nou Decorare bine ati venit la magazinul nostru ! Descriere ddytools element Nume Moș crăciun Pălărie Roșie Scaun de Acoperire de Culoare Rosu Material Non-țesute tesatura Dimensiune se Referă la imaginea de Tip decor de Crăciun Pachetul Inclus 6 buc X Crăciun Moș crăciun Pălărie Roșie Acoperă Scaun Special Picătură de servicii de Cumpărături Este personalizat Da

Aici este explicația de mai sus Dimensiunea de masă

Măsura de mână, poate exista o mica eroare.Poze ddytools

După cum știți, pentru mai multe motive(de Diferite ecrane, lumini diferite și așa mai departe), culoarea umbrelei poate fi ușor diferită de imagine,dar ne asigurăm că diferența este de doar un pic.Servicii ddytools comanda Dvs. va fi trimis în termen de 24-72 de ore de la plată.Ne-am ține de verificare fiecare umbrela înainte de a trimite-l la tine.Și toate comenzile expediate de la Funkit.ro depozite.Dacă orice alte întrebări vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.FAQ ddytools Întrebare: Dacă nu Ați primit coletul la timp.

Răspuns :vă Rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți ,ne va ajuta să urmăriți și să știi de urmărire progres ,sau puteți să le urmăriți în www.17track.net Întrebare: Când ai greșit produse, cum ar fi greșit culoarea ,dimensiunea greșit.

Răspuns :în Primul rând ne pare foarte rău pentru o greșeală ,vă Rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a confirma dacă avem nevoie pentru a trimite dreapta trupa sau alte compensații opinii.Întrebare: Când ai rupt /defect de produse sau e rupt după utilizarea de mai multe zile .

Răspuns : în Primul rând ne pare foarte rău despre asta , putem înțelege fugit produs poate face să te simți supărat , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru compensarea opinii , vom lucra în 48 de zile, vă Rugăm să cred că noi ,motiv pentru care există probleme ,doar pentru că ne va rezolva.Întrebare:De Impozitare Și Taxe .

Răspuns :în General, vom alege cadou ca opțiuni și a scris o cantitate scăzută de ordine ,dar odată ce obiceiul Local nevoie pentru a percepe nici o taxa , trebuie să-l suporte.

Dacă există ceva în neregulă cu comanda dvs, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Un feedback-ul rău nu poate rezolva orice problemă, vă rugăm să rețineți.

  • Numărul De Model: scaun de acoperire
  • culoare: roșu
  • Articol Nr: Y197
  • Dimensiune: about 50*65cm
  • Material: Non-Țesute Tesatura

Etichete: silver black magic, argint alamă, argint de mireasa folie, argint perii sac, clopote de argint farmec, bile de argint buric, margele de argint se confruntă, argint unt tava, ursul de argint iepure.

Scrie o recenzie

6buc Set de Crăciun Scaun Capacul din Spate decoracion navidad Moș crăciun Pălărie Roșie Decor de Crăciun pentru Acasă Decor de Anul Nou

6buc Set de Crăciun Scaun Capacul din Spate decoracion navidad Moș crăciun Pălărie Roșie Decor de Crăciun pentru Acasă Decor de Anul Nou

Scrie o recenzie

Produse similare