Produs nou

1buc Nou pentru Apple iMac 24 inch începutul anului 2009 A1225 LCD Panou de Sticlă Frontal

999 Produse

132.14lei

Adauga la lista de dorinte

Original Nou Ecran Lcd Frontal de Sticlă de Înlocuire pentru Apple Imac 24" LCD sticlă A1225 an 2007 2008 2009 Element specific

Stare: Nou(vezi detalii): NOI , în Olanda, statele UNITE ale americii depozit stoc Gata!

Element Detalii

Dimensiune: 20 De Stoc: Da

Compatibil Brand: Apple Tehnologia de Afișare: LCD cu LED-uri

Compatibil Linie de Produse: iMac Garantie: 60 Zile

Compatibil Număr Parte : pentru A1225

Țara/Regiunea de fabricatie: China UPC: Nu Se Aplică

An: 2007 2008 2009

Starea produsului: Pentru o mai bună de Servicii Globale, avem depozite situate în statele UNITE ale americii, Australia, Olanda și China.

Vă rugăm să se potrivi cu ecranul original este NUMĂRUL de o PARTE , cu ILUMINARE din spate de TIP, MĂRIME și REZOLUȚIE înainte de a face achiziția. (Unele modele de laptop vin cu mai mult de un tip de ecrane.) Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți sigur cu ea.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să Rețineți: vă Rugăm să confirmați numărul de telefon este corect și poate fi contactat în timp prin curier.

Plata acceptam numai PayPal.Toate articole de licitație trebuie să fie plătite în întregime.Adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi ca Paypal a confirma adresa, dacă nu, vă rugăm să contactați-și confirma cu us.Sh ipping 1. Toate comenzile vor fi livrate in termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

2. Atâta timp cât nu sunt în îndepărtatele țări și orașe, nostru preferat metoda de transport maritim este DHL.Dorim să vă oferi cele mai bune servicii.

3. Tot transportul va fi cu număr de urmărire.Politica De Retur / Garantie 1. Retur de 30 de zile perioadă. De 60 de zile perioada de garanție. 2. Te rog, mesaj, e-mail, sau sunati-ne înainte de a se întoarce element. 3. 15% taxă va fi percepută în toate elementele returnate dovedit a fi în stare de funcționare. 4. Produsele returnate deteriorate va primi o rambursare parțială, în funcție de starea elementului. 5. Toate produsele returnate trebuie să aibă original inviolabile eticheta sau de a reveni, nu vor fi acceptate.Despre noi Un superior Laptop distribuitor de piese din 2002. Ai putea obține nu numai la pret bun, dar, de asemenea, timp de garanție și profesionale după-vânzare de servicii.Am repara toate marile branduri de notebook-uri și Apple Mac-uri, ipad-uri, serviciile noastre includ: Înlocui rupte ecrane, carcasa, defect, tastaturi, placi de baza etc. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta.Feedback-ul

Facem întotdeauna cele mai bune noastre de 100% satisfacție a clienților.Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne lăsa un Neutru/Negativ feedback-ul,și vom rezolva problema pentru tine, la o dată.

De 5 stele, feedback-ul ne va ajuta foarte mult și va fi foarte apreciat!Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră , bucurați-vă de cumpărături!

Bine ați venit să mă contactați:Libby

Skype-ID : conycb

  • Numărul De Model: a1225
  • Cerere: Laptop
  • Nume De Brand: zylife
  • De Tip Pentru Componente: LCD de Sticlă
  • Compatibil Marca: APPLE

Etichete: imac alimentare, 2011 imac, sticlă imac, imac 20 inch, ecran imac, 24 inch lcd, imac 2012 față de sticlă, laptop t bao, lm215wf3, grafic imac.

Scrie o recenzie

1buc Nou pentru Apple iMac 24 inch începutul anului 2009 A1225 LCD Panou de Sticlă Frontal

1buc Nou pentru Apple iMac 24 inch începutul anului 2009 A1225 LCD Panou de Sticlă Frontal

Scrie o recenzie

Produse similare