Produs nou

Sare De Mare Handmade, Sapun Natural Demachiant Facial Tratament De Îngrijire A Pielii Albire Sănătate Curățare Săpun

999 Produse

58.35lei

-12%

66.32lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Bogat în Zeci de Minerale și Oligoelemente Nevoie de Corpul Uman: cristal de sare Himalaya contine mai mult de 98% fluor, iar restul de elemente includ fier, calciu, magneziu, potasiu, aluminiu, zinc, galiu, siliciu, etc. Nevoia de minerale este un veritabil "rege de sare."

2. Cu un Cristal Perfect Structura: După sute de milioane de ani de extrudare, prezintă un cristal perfect structura, apă și edițiile sale enorme de energie, care permite organismului de a echilibra și de a recupera energie, relaxați-vă nervii, scuti oboseală și de a promova metabolismul.

3、Volatil de Anioni, Aer Curat și Scuti Oboseală: Experimentele au arătat că un cristal de sare poate volatiliza ioni negativi după încălzire, ioni negativi de aer vitamine, poate îmbunătăți în mod eficient calitatea aerului, reglarea tensiunii, este ca bucurându-se de o pădure proaspete baie.

4、Sterilizare si Detoxifiere a Pielii: este bine cunoscut faptul că sarea are un efect bactericid.Așa-numita "se presara sare pe rana".Un cristal de sare de baie = 3 cer burta de curățare, poate în mod eficient la detoxifierea pielii.

5、Special și Frumos: are textura naturala de piatra.Aceasta este lumina transmisă de la o piatra naturala – sau portocaliu, sau galben, sau alb, dreamingly iluminare colț frumos de Respirație și de concentrare.Cristal de sare de săpun, un nou nume, este un cadou de la Mama Natura.Se iese din orbitor sapun de baie cu naturale și frumusețe exotică.

Caracteristici:

1. Bogat în zeci de minerale si oligoelemente necesare organismului uman

Cristal de sare himalaya contine mai mult de 98% de fluor, iar restul de elemente includ fier, calciu, magneziu, potasiu, aluminiu, zinc, galiu, siliciu și așa mai departe.Zeci de minerale necesare organismului uman sunt veritabile "rege de sare".

2. Cu un cristal perfect structura, care conține energie puternica

După sute de milioane de ani de extrudare, prezintă un cristal perfect structura, apă și edițiile sale enorme de energie, care permite organismului de a echilibra și de a recupera energie, relaxați-vă nervii, scuti oboseală și de a promova metabolismul.

3. Volatile ioni negativi, aer curat și scuti oboseală

Experimentele au arătat că de cristal blocuri de sare poate evapora ioni negativi după ce a fost încălzit, și ioni negativi de aer vitamine, care pot îmbunătăți în mod eficient calitatea aerului și de a reglementa tensiunea, ca și în cazul bucurându-se de o pădure proaspete baie.

4. Sterilizare, detoxifiere a pielii

Este bine cunoscut faptul că sarea are un efect bactericid, așa-numitele "sărare sare pe rană." Un cristal de sare de baie = 3 cer burta de curățare, poate în mod eficient la detoxifierea pielii.

5. Piele naturala de film de protecție, blocare de apă fără pierdere

Acest lucru este pentru că cristalul de sare acoperă stratul de piele și se blochează în apă, astfel încât pielea formează o peliculă protectoare naturale, ceea ce face pielea după baie neted si elastic.Acesta este adesea folosit pentru a face pielea să devină licitație și transparent. .

Parametri:

Material: Himalayan naturale sare

Ambalare: ermetic înfășurat într-o cutie cu o pungă cu bule

Caietul de sarcini (aprox.): oval rotund corp săpun 10*10*2.5 cm/3.94*3.94*0.98 în

Note:

Când ștergerea pielea cu sare de săpun, ștergeți-l ușor pentru a evita zgârieturile.Dacă suprafața de sare de săpun este mai buna pentru diverse motive, ar trebui să fie atenuate sau direct înmuiată și topită.Săpunul de sare se poate șterge, de asemenea, în organism, este un bun masaj de piatră, în special potrivite pentru corpul se sterge dupa baie.

Lista:

Săpunul de sare*1

  • NET WT: 10x10x2.5cm
  • Numărul De Model: A crescut de sare
  • Ingredient: sare naturala

Etichete: pwy24w, săpun din lapte de capră, himalaya sare roz, acn săpun, mare de săpun, masina interior led, sm3, led-t25, Sare De Himalaya, săpunul de sare.

Scrie o recenzie

Sare De Mare Handmade, Sapun Natural Demachiant Facial Tratament De Îngrijire A Pielii Albire Sănătate Curățare Săpun

Sare De Mare Handmade, Sapun Natural Demachiant Facial Tratament De Îngrijire A Pielii Albire Sănătate Curățare Săpun

Scrie o recenzie

Produse similare