Produs nou

5PCS Cablajului Releului Dimmer On/Off 12-18V Ceață Controler de Lumină DRL Controller Auto Masina de Zi cu LED-uri Controler Lumini Auto

999 Produse

31.34lei

-5%

32.99lei

Adauga la lista de dorinte

5PCS Cablajului Releului Dimmer On/Off 12-18V Ceață Controler de Lumină DRL Controller Auto Lumini de Zi cu LED Controler Lumini Auto

descriere produs:

Produs tensiune de alimentare: 12-18V

De lucru curent: 3A

Dimensiune produs: microminiature 1.7 * 2.1 * 3.9 CM

Greutate: 31.2 G

Cutie de carton dimensiune: 60 * 43 * 30cm

Ambalare cantitate: 500

Caracteristicile produsului: produsul este mini și lumină.rezistent la apa.Potrivit pentru toate modelele.Cu reglaj funcție de întârziere! !

Smart LED Daytime Running Light Ochi de Vultur Controler de Lumină

Lumină constantă + reglaj + delay + comutator automat

Atunci când mașina este pornită (tensiunea trebuie să fie mai mare decât 13V +), lumini de zi porni automat, atunci când farurile (sau lumini de lectură) sunt activată, luminile de zi sunt estompate (estompat), atunci când mașina este oprită (tensiunea trebuie să fie mai mică de 12,5 V ), lumini de zi de funcționare sunt oprite după o întârziere de 15 secunde!

Memento cald: după conectarea bateriei, este normal pentru lumini de zi pentru a activa timp de aproximativ 15 secunde și apoi se stinge lumina (realizând funcția de întârziere).După aceea, este necesar pentru a începe mașină și începe să lucreze atunci când tensiunea ajunge la 13V +!

Domeniul de aplicare de produse

1. Incepand de tensiune de 13V +, și flameout tensiunea este mai mică de 12,5 V (dacă este mai mare decât această valoare, acesta va fi extins pentru câteva minute și lumina nu se va opri până când tensiunea scade)

2. Puterea totală de o pereche de lumini de zi de funcționare să nu depășească 18W (puterea totală de cele mai multe lumini de zi de funcționare nu va depăși)

Cabluri:

1. Conectați mai întâi polii pozitivi și negativi de lumini de zi de funcționare pe părțile laterale stânga și dreapta

2. Conectați firul roșu și firul negru de la capătul de intrare cu siguranțe de pe controller pentru polii pozitivi și negativi de la baterie, si firul rosu si firul negru de la capătul de ieșire la polii pozitivi și negativi de circulație pe timp de zi lumina

3. Conectați linia galbenă de pe controller pozitiv întrerupătorul de faruri (sau lumina de citit).Când faruri (sau lumina de citit) este activat, luminozitatea de circulație pe timp de zi lumina va fi înjumătățit (estompat) pentru a realiza funcția dimming (linia galbenă), puteți alege să nu se conecteze, care este de a renunța la această funcție, nu afectează alte utilizări)

Lucru inteligent:

Atunci cand motorul masinii este pornit, tensiunea ajunge la 13V +, și lumini de zi porni automat.Atunci când mașina este oprită, tensiunea este mai mică de 12,5 V (nu este potrivit pentru masini cu o tensiune mai mare de 12,5 V, după care a luat foc).Luminile de zi se va opri automat după o întârziere de 15 secunde.Lumini, ușor pentru a ilumina proprietarul pentru a merge acasă, pentru a realiza întârziată lumina-off!

Lista De Pachete:

5 x Lumini de Zi Controller

Notă:

După ce bateria este conectat, zi de funcționare se va aprinde pentru aproximativ 15 secunde și apoi se stinge lumina.Acesta este un fenomen normal (realizând funcția de întârziere).După aceea, aveți nevoie pentru a porni masina.Când tensiunea ajunge la 13V+, acesta va începe să lucreze!

  • Dimensiuni:
  • Curent de lucru:
  • Origine: NC(de Origine)
  • Corolla An: 1994
  • Nume De Brand: LIKATE
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Tensiune:
  • Toyota Model: corolla
  • Pentru Autovehicule Marca/Model: TOYOTA
  • Tip De Element: Lumina De Zi

Etichete: 2012 toyota corolla, 2012 corolla, corolla, leepee drl controller, controler drl led, auto dimmer, t10 led drl controller, corolla drl, cressida, led drl controller 58.

Scrie o recenzie

5PCS Cablajului Releului Dimmer On/Off 12-18V Ceață Controler de Lumină DRL Controller Auto Masina de Zi cu LED-uri Controler Lumini Auto

5PCS Cablajului Releului Dimmer On/Off 12-18V Ceață Controler de Lumină DRL Controller Auto Masina de Zi cu LED-uri Controler Lumini Auto

Scrie o recenzie

Produse similare