Produs nou

12V 65mm 105db Universal Motocicleta Electrica Horn kit rezistent la apa Rotund Corn Boxe pentru Scuter pentru Biciclete ATV-uri

999 Produse

21.02lei

-29%

29.61lei

Adauga la lista de dorinte

Motocicleta Corn De Aer Kit.Alimentat de la 12V DC, universal se potrivește pentru cele mai multe Scutere / Mopede, Atv-uri, Karturi, Scutere, Biciclete Murdărie, Buzunar Biciclete și Motociclete.

Motorul corn poate alerta alte masini si pietoni.

A făcut de bună calitate materiale metalice cu fermecător forma și terminat de lucru bun.

Motor puternic de Tare sunete de Corn un avertisment care nu poate fi ignorat.

Acest Motor Vorbitor este foarte ușor de instalat și ușor de utilizat.

Durata de viață a acestui produs este mult mai mult de 100.000 de ori.

Descriere

Tip: masina electrica corn

Model: nouă găuri difuzor

Tipul: bazin de tip noua-gaura difuzor

Culoare: Negru

Bobina: cupru

Diametru: 65 (mm)

Tensiune de alimentare: 12 (V)

Impedanta: 5 (Ω)

Nivelul de zgomot: 105-115 (db)

Curent: 4 (A)

Tensiune: 12 (V)

Șurub mic gaura diametru: 6.5 mm

Mare gaura șurub diametru: 8.5 mm

Potrivit pentru:

Cele mai multe scutere / mopede, Atv-uri, karturi, Scutere, vehicule off-road, buzunar biciclete și motociclete

Utilizare:

1. Acest produs este potrivit pentru toate modelele cu aer sursă de dispozitive.

2. Curentul de funcționare a releului de comandă trebuie să fie mai mare de 10A.

3. Linia principală de alimentare cu secțiunea transversală a releului este mai mare sau egal cu 2.5MM2. Linia de ieșire nu este mai mică decât 1.5MM2. Negativ (sol) linie ar trebui să fie în contact bun pentru a asigura utilizarea acestui produs.

4. Cornul sursă de aer ar trebui să fie introduse direct din rezervorul de aer pentru a realiza o mai bună calitate a sunetului: rezervorul de aer trebuie să de descărcare de gestiune de apă în mod frecvent pentru a afecta durata de viață a supapei electromagnetice.

5. Presiunea de lucru este de 0,3~0.9 MPa, Jiazhi este 0.42~0.68 MPa.

6. Temperatura de adaptare este gama -40~80℃.

7. Durata de viață a acestui produs este mult mai mult de 100.000 de ori.

Masina difuzor frecvente probleme de fotografiere

Claxonul este un dispozitiv care este frecvent utilizat atunci când de conducere.Dacă claxonul defecțiuni, este incomod de a conduce.

Să ne uităm mai întâi la modul în care vorbitorul funcționează.Atunci când butonul de la claxon pe volan sau altă poziție este apăsat, curentul de la baterie va curge prin circuitul de la electromagnetice bobina releului de acționare a claxonului, și mutarea comutatorului de contact ale electromagnetică de atracție a releului va fi închis, iar curentul va curge la corn.Actualul cauze electromagnet în interiorul cornului de a lucra, provocând diafragma sa vibreze și să facă un sunet.

În multe defecte legate de corn, atunci când apare problema, este de multe ori vina corn în sine.

În special, unele modele de masini au un defect în poziția de instalare de corn, și este ușor de a provoca cornul să fie udat de ploaie atunci când plouă, provocând pagube la corn.Când apare o defecțiune, puteți face referire la următorii pași pentru a verifica.

Uneori comutatorul claxonului nu este sunet.Dacă claxonul este uneori de apel, uneori, nu-mi sună.Cele mai multe dintre contactele din interior comutatorul claxonului nu sunt bine contactat, iar unele sunt, de asemenea, probleme cu cornul în sine.

Răgușeală a sunetului se datorează în mare parte săraci plug de contact, mai ales la diverse contacte jurul volanului.Datorită utilizării frecvente, contactele sunt ușor de purtat.

Nu suna la prima verificare de siguranță pentru a vedea dacă acesta este cu sufletul la gură, apoi deconectați cablul de difuzor și de a folosi un multimetru pentru a măsura dacă există putere atunci când întrerupătorul este pornit.Dacă nu există nici o energie electrică, verificați vorbitor cablajului și a releului de acționare a claxonului; dacă există energie electrică, este problema de corn în sine.În acest moment, puteți încerca, de asemenea, să reglați piulița de reglare de pe horn pentru a vedea dacă se poate suna.Dacă încă nu inelul, aveți nevoie pentru a înlocui corn.

Lista de ambalare:

1* Masina electrica corn

  • Tip: bazinul
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: siliciu bike horn, claxon tare, corn difuzor de ciclism, 150db claxon, buetooth difuzor, mp3 scooter, 48v corn, bicicleta difuzor portabil, ural motocicle, Claxon 12v.

Scrie o recenzie

12V 65mm 105db Universal Motocicleta Electrica Horn kit rezistent la apa Rotund Corn Boxe pentru Scuter pentru Biciclete ATV-uri

12V 65mm 105db Universal Motocicleta Electrica Horn kit rezistent la apa Rotund Corn Boxe pentru Scuter pentru Biciclete ATV-uri

Scrie o recenzie

Produse similare