Produs nou

Polizor Unghiular Electric Burghiu De Conversie Collet Polizor Unghiular Burghiu De Mână Adaptoare --M25

999 Produse

39.02lei

-21%

50.01lei

Adauga la lista de dorinte

Polizor Unghiular Electric Burghiu De Conversie Collet Polizor Unghiular Burghiu De Mână Adaptoare --M25 Produs Caietul De Sarcini:

Descriere:

Utilizare gama de 100 mm polizor unghiular

Suport intervalul 1.5-10mm

Dimensiuni: 5×5×5 cm / 2×2×2 cm

Material: oțel de Tungsten

Caietul de sarcini:

Fabricat din oțel de tungsten, duritate mare unghi lama din otel, anti-rugina, tenacitate mare, cuplu mare și durabilitate.

Design clasic ferm poate găzdui hand masini de gaurit, masini de insurubat, cu acumulator masini de gaurit, lumina impact masini de gaurit, filetat lemn și strungul masini de gaurit.

Electrice polizoare unghiulare utilizarea de mare viteză de rotație foaie slefuire, slefuire cauciuc roți, oțel, roți de sârmă, etc. pentru a se pisa, se taie și poloneză piese metalice.

Polizoare unghiulare sunt potrivite pentru taiere, slefuire si periere de metale și pietre.Nu folosiți apă în timpul funcționării.O placă de ghidare trebuie să fie utilizat atunci când tăiere piatră.

Pentru modelele echipate cu control electronic dispozitive, dacă potrivite accesorii sunt instalate pe astfel de mașini, slefuire si lustruire operațiuni pot fi de asemenea efectuate.

Notă:

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterii.

Din cauza diferenței de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferită de culoarea indicată pe imagine.

Din cauza diferitelor loturi de producție, culori si stiluri sunt expediate în mod aleatoriu.

Pachetul Include:

1 X Polizor Unghiular Electric Burghiu De Conversie Collet

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

  • Nume De Brand: Furnishard
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Instrument De Putere Părți
  • Numărul De Model: Instrument De Piese
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Etichete: lut pad, chuck polizor, polizor wireless, 125mm polizor unghiular, burghiu de prindere, asus k401lb, stick-vioară, hhd, m426, angl polizor.

Scrie o recenzie

Polizor Unghiular Electric Burghiu De Conversie Collet Polizor Unghiular Burghiu De Mână Adaptoare --M25

Polizor Unghiular Electric Burghiu De Conversie Collet Polizor Unghiular Burghiu De Mână Adaptoare --M25

Scrie o recenzie

Produse similare