Produs nou

NOU-Adeziv cârlig, auto-adeziv negru, montat pe perete cârlig capac cheie prosop, super heavy duty din otel inoxidabil cârlig, nu de foraj f

999 Produse

24.61lei

-36%

38.49lei

Adauga la lista de dorinte

Bonjour Prieten,

Bine ati venit la magazinul meu!!!

Excelent Calitate și Preț Rezonabil!!!

Caietul de sarcini:

1. Culoare: Negru

2. Material: Stainlesssteel

3. Diametru de aproximativ: 48mm

4. Conținutul pachetului: 2x cârlige

5. Material: Otel Inoxidabil

6. Suprafata: Periat

7. Spate: Puternic auto-adeziv

BUN Funcții:

* Grele: negru mat autoadezive, cârlige, de înaltă puternic autocolant în spate este un produs, aderență puternică și rezistentă la apă, oferă super-putere pentru a lipi pe perete, poate suporta maxim 15 lb. * Din Oțel Inoxidabil periat: calitate Premium adeziv cârlige construite de oțel inoxidabil, nu va rugini, asigurând durabilitate și fiabilitate.

* Ușor de instalat: Păstrați perete suprafață plană, fără șurub și un exercițiu necesar, fără a afecta suprafața peretelui, acest auto-adeziv cârlige este atât de ușor de instalat, doar coaja de pe stratul de protecție din spate și stick-l în poziția dorită.

* Modern Cârlige: Acest utilitar cârlig raft organizator de stocare este mare pentru agățat prosop de baie, halat, haina, haine, pălărie, cheie, umbrele de soare, esarfa, pungi de cumpărături, geantă de mână, pantaloni, ustensilă de bucătărie și prosop, burete etc. Perfect cârlige decorative pentru wc, baie, dormitor, bucatarie si birou.

auto-adeziv de utilitate organizator cârlige, moistureproof, rezistent la apa, oilproof.

ultra puternic grele autoadezive cârlige montat pe perete.

* Perfect cârlige decorative pentru wc, baie, dormitor, bucatarie si birou, o mare pentru agățat prosop, halat, haina, haine, pălărie, cheie, umbrele de soare, esarfa, pungi de cumpărături, geantă de mână, pantaloni, ustensilă de bucătărie și prosop, burete etc.

Cum pentru a instala produsul:

1. Curățați cu apă și de ulei de pe suprafața înainte de a instala cârlig.

2. Coaja de pe stratul de protecție din spate.

3. Apăsați pe cârlig de la centru spre margine.

4. Este mai bine să dețină lucruri grele în 24 de ore mai târziu.

OBSERVAȚIE: * Auto-adeziv de utilitate cârlig NU este DETAȘABILĂ . * Dacă doriți să se aplice de perete, mai ales la suprafața de gips, vă rugăm să alegeți poziția de a lipi cu grijă înainte de utilizare.Recomandat să-l lase pe 24 de ore înainte de a agățat de orice obiecte

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Imagini de produs si descrierea doar pentru scop de referință, astfel încât vă rugăm să consultați subiectul produce.

Despre Noi

Noi sprijinim en-Gros/Picătură de Transport maritim Pentru

*** Pentru a Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"Picătură de Transport maritim Pentru" , vom prioritiza.

*** Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Funkit.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1. Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2. Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3. Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4. Noi oferim atât postul de transport maritim și de transport maritim expres.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

ATENȚIE: Exprima de transport maritim includ DHL, EMS, Funkit.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile. (Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem de Încredere vânzător.

Servicii profesionale post-vânzare pentru clienții noștri.

Dacă există orice întrebare cu privire la scopul, vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici de a rezolva probleme pentru tine.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.

Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Așteaptă cu nerăbdare să dvs. de cinci stele feedback-ul pozitiv.Vă Mulțumesc!

Alege magazinul nostru!

Sincer păziți-vă confortabil și fericit de viață!

  • Tip: Cârlige & Șine
  • culoare: negru
  • Caracteristică 2: modern cârlige
  • Materiale: stainlesssteel
  • Caracteristică 1: Usor de instalat
  • SUPRAFATA: Periat
  • Numărul De Model: geanta cârlig umeraș
  • Diametru de aproximativ: 48mm
  • Caracteristică 3: moistureproof, rezistent la apa, oilproof
  • Înapoi: Puternic auto-adeziv
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Conținutul Pachetului:
  • Utilizarea: Îmbrăcăminte
  • Caracteristică: Aprovizionat

Etichete: umerase de perete cheie, șorț de măcelar, mat prosop cârlig, negru cârlig prosop, cârlig de pește, feroviar prosop, baie prosop negru, toc cârlig de perete, apple peler, cuier de perete.

Scrie o recenzie

NOU-Adeziv cârlig, auto-adeziv negru, montat pe perete cârlig capac cheie prosop, super heavy duty din otel inoxidabil cârlig, nu de foraj f

NOU-Adeziv cârlig, auto-adeziv negru, montat pe perete cârlig capac cheie prosop, super heavy duty din otel inoxidabil cârlig, nu de foraj f

Scrie o recenzie

Produse similare