Produs nou

Frumos Natural De Floarea-Soarelui Câmp Mare Tapiserie De Perete Ieftine Hippie Agățat De Perete Boem Tapiserii De Perete Mandala Decor De Perete T76

999 Produse

32.62lei

Adauga la lista de dorinte

Cald Observa:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți unele diferențe datorate manuală de măsurare.

3.Vă rugăm să permiteți-2-3cm erorilor datorate manuală de măsurare

4.Despre riduri, puteți închide-l sau de a folosi îmi ron pentru a face netedă .

5.Multumesc pentru amabilitate, înțelegere.

Aplicabile Faptei De:

Acest lucru este perfect se potrivesc în interiorul camera de zi, dormitor, bordura ,camera pentru copii și chiar o cafenea confortabilă sau un studio.

Perfect pentru favoruri de nunta sau boem petreceri tematice, boho decor de perete, dormitor copii si cadou de ziua de nastere.

Utilizarea la ceremonie, receptie, capul mesei, masa tort,

Acesta este un hotel luxos de mana mare macrame agățat de nunta fundal, care poate fi folosit pentru interior nunti sau nuntile in aer liber.Detalii produs: Pachet : produs ,unghii de Culoare : Imagine Dimensiune: 95*73cm (37.4*28.7 cm )

150*130cm (59*51.1 cm)

200*150 cm (78.7*59 inci)

230*180cm (905*70.8 inci ) Villus de design este mult mai buna decat periat design de Afișare Produs :

Curățarea și întreținerea de:

1.Folositi o carpa sau un aspirator pentru a îndepărta praful în mod regulat;

2.Acesta poate fi spălate cu apă, dar aceasta nu ar trebui să fie înmuiate pentru prea mult timp, și nu ar trebui să fie frământat și wringed greu;

3.Este recomandat să se usuce plat pentru a evita expunerea prelungită la soare.

Paymemt Metoda :

VISA, MASTERCARD, BANKTRANSFER,BOLETO etc.

De transport și politica de returnare:

1.Dacă nu aveți nevoie de produsul de urgență , vă recomandăm livrare: Funkit.ro standard de transport maritim-Mai ușor de înțeles, mai sigur, mai rapid.De obicei, acesta va ia 20 la 60 de zile .Timpul este incert , unele țări pot primi elementele termen de 30 de zile , dar unii vor dura mai mult .dacă nu puteți primi elementele în 60 de zile , vă rugăm să ne contactați cât mai repede.

2. Dacă aveți nevoie de ea urgent , oferim, de asemenea, exprima shippings cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă vă aflați în nevoie urgentă de ea sau cantitatea este mare.DHL este de 3-12 zile .Va dura doar 3 zile de lucru pentru NOI,CA,Mexic.

3. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la finalizarea comenzii, vă rugăm să ne contactați.

Dropshipping și en-gros:

1. Facem picătură navă peste tot în lume, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri.

2. Noi va oferim cel mai bun pret pentru en-gros, și de a recomanda cele mai bune de transport.

Feedback-ul:

1.Vă rugăm să lăsați-ne 5 stele, feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2.Dacă produsele pe care le-a primit a fost deteriorat sau a primit greșit stiluri, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, vom rezolva și de a lucra în cele mai bune soluții.Satisfactia dumneavoastra este propunerea noastră de a face mai bine.

  • Stil: Europa
  • Technics: manual
  • Model Tip: GEOMETRICE
  • Forma: Dreptunghi
  • Material: 100% Poliester
  • model: Fire Vopsite
  • NR.: LS-XRK-44

Etichete: vroom decor de perete, dormitor tapiserie, floarea-soarelui tapiserie de perete, tapiserie decor mandala, brațul tricot fire, mandala, buddha stil de decorare, t76 turbo, covor de perete, Nailon lână.

Scrie o recenzie

Frumos Natural De Floarea-Soarelui Câmp Mare Tapiserie De Perete Ieftine Hippie Agățat De Perete Boem Tapiserii De Perete Mandala Decor De Perete T76

Frumos Natural De Floarea-Soarelui Câmp Mare Tapiserie De Perete Ieftine Hippie Agățat De Perete Boem Tapiserii De Perete Mandala Decor De Perete T76

Scrie o recenzie

Produse similare