Produs nou

DATE BROASCA Animal care Transportă Caz Pentru Nintendo Comutator/Întrerupător Lite Consola Portabil Sac de Depozitare Pentru NS Lite Accesorii

999 Produse

66.69lei

-47%

128.21lei

Adauga la lista de dorinte

Piele Autocolant pentru Nintendo Comutator Lite

Folosind industrie-lider culori vii vinil tehnologie de imprimare.Rezistent la zgarieturi utilizarea de Lungă durată a Nintendo a Comuta Lite și operație simplă.O varietate de modele pentru a alege de la, la modă și speciale.Acesta este un mare cadou pentru prieteni și familie! !!

Premium Temperat Pahar Ecran Protector Pentru Nintendo Comutator

Cu materiale importate, sticla are o mare platitudine și o bună transmisie a luminii!9H duritate mare poate rezista în mod eficient la zero cauzate de obiecte ascuțite pe suprafața ecranului de frecare!Da o simt mai bine decât originalul ecran!Utilizarea perioadă lungă de timp, ochii nu cu ușurință oboseala, pentru a proteja mai bine viziunea.

7 În 1 Înlocuire 3D Joystick-ul Analogic Degetul mare Stick Pentru Nintend Comutator Bucurie Con Controller

7 În 1 Înlocuire 3D Joystick-ul Analogic Degetul mare Stick.Se poate înlocui rupte, uzate sau deteriorate părți , ceea ce face operatorul înapoi la viață!Puteți înlocuire Stânga sau la Dreapta controller joystick pentru Nintendo Comutator Bucurie-con Controller.

Noul Model de Culoare și Design

Noul animal ing design face consola de joc eye-catching.Sentimentul de prospețime vine, tiparul este clar, iar culoarea este firma.Acest lucru este, de asemenea, un cadou bun pentru prieteni și familie! !

Durabil Dispozitiv De Protecție

Fabricat de înaltă calitate, material EVA, are o atingere delicată și este ușor de curățat.Cureaua de mână și extra bretele elastice face joc consola dificil să renunțe, de a rezista la presiune și de a lua toate-rotund de protecție.

Capacitate De Stocare Mare

Built-in joc 10 sloturi pentru carduri și a ochiurilor de plasă de buzunar, care vă permite de a transporta și de a comuta tău preferat nintendo comutator jocuri cu ușurință.Două bretele elastice permit switch să stea plat în cazul, previne trecerea de la abandon accidental.

Portabil Si Usor

Ușor și convenabil, aceasta nu va aduce un plus de greutate, să vă deplasați cu ușurință, și aduce confort mare pentru dvs. de călătorie și drumeții consolă de jocuri portabilă.

Disponibil în două stiluri(comutator / întrerupător lite)

1* Comutator Caz(opțiune) 1* Comutator Lite Caz (opțiune) 1*Temperat Film(opțiune) 2 *Joystick capac de acoperire

De bună Calitate și un Serviciu Bun

Stimați clienți, pentru că actuala ordine este la vârf de ordine, toate depozite logistice sunt aproape pline, iar transportul de imbatranire timp va fi mai lent decât timpul promis!Fenomenul de client parcelă pierderea va fi foarte gravă, care afectează timpul normal de livrare!DATE BROASCA poate reveni de partea ta, cât mai curând posibil pentru iubita ta de produse.Am făcut cuprinzătoare considerații privind transportul de îmbătrânire și de transport de siguranță de diferite canale de logistica.Împreună cu experiența noastră în ultimii ani, credem că Funkit.ro Stand de Transport maritim este cel mai potrivit!Conștiința recomandat!

Portabil De Protecție Greu De Stocare De Caz Pentru Nintendo Comutator

De dimensiuni mici și mari de spațiu sunt concepute pentru a găzdui operatori și alte accesorii aferente.Acesta poate rezista daune la comutatorul controller din cauza externă de forță majoră.Cel mai important lucru este faptul că este rezistent la șocuri și funcția de rezistent la apa!

Silicon Anti-Alunecare Degetul mare Trântă Degetul mare stick Capace Caz De Bucurie-Con Controller

Silicon capac spori degetul mare stick-ul de control!Îmbunătăți gameplay-ul și de a proteja dvs. de bucurie-con controler de uzura cu aceste silicon degetul mare capac pentru Nintendo Comutator!Instalare simplă, fără modificări necesare.

  • Funcția: Sac de depozitare pentru Nintendo Comutator Caz
  • Caracteristica 5: Pentru NS Lite Joc Consola Accesorii
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Function1: Geantă Pentru accesorii Întrerupător de
  • Nume De Brand: DATE DE BROASCA
  • Caracteristică 4: Portabil Caz De Călătorie Pentru Nintend Comutator
  • Compatibil: pentru Nintendo Comutator Lite Consola
  • Caracteristică 1: Sac De Depozitare Pentru Nintendo Comutator Lite
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: NINTENDO A COMUTA
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Caracteristică 2: Geantă De Transport Pentru Nintend Comutator Lite
  • Potrivit: Pentru Nintendo Comutator/Întrerupător Lite
  • Stil: Animale Nintend Comutator Lite Caz
  • Caracteristică 3: Pungă de protecție Pentru Nintend Comutator

Etichete: caz nintendo comutator lite, Geanta pentru Nintendo Comutator, date frog joc de consol, bucurie con nintendo comutator, data broasca, NINTENDO A COMUTA, caz lite comutator, caz nintendo sac, geanta nintendo comutator, vintage nintendo sac.

Scrie o recenzie

DATE BROASCA Animal care Transportă Caz Pentru Nintendo Comutator/Întrerupător Lite Consola Portabil Sac de Depozitare Pentru NS Lite Accesorii

DATE BROASCA Animal care Transportă Caz Pentru Nintendo Comutator/Întrerupător Lite Consola Portabil Sac de Depozitare Pentru NS Lite Accesorii

Scrie o recenzie

Produse similare