Produs nou

La Perth Mint 1 uncie Troy De 99,99% Aur Pur, Placat cu Replica de Suveniruri Australia Relief Mare Semn Bar de Aur dhl transport gratuit

999 Produse

214.72lei

-19%

268.40lei

Adauga la lista de dorinte

Bine ati venit la magazinul meu

Noi furnizam o varietate de creatie de metal artizanat, inclusiv monede,insigne,medalii,cheie,

lanțuri, chips-uri de poker,butoni,dog tag-uri,etc.

Toate elementele noastre sunt luate fotografie de obiect definit, astfel încât produsele noastre sunt extrem de

rafinament.

Transport maritim nu va livra toate elementele prin Aer Standard e-Mail cu Numărul de Urmărire și DHL.Am accepta, de asemenea, exprima metoda post, vă rugăm să contactați-mă să plătească suplimentar taxa de transport maritim dacă doriți să obțineți mai repede.

Timp de livrare:

* 7-21 bussiness zile pentru Statele Unite ale americii,Australia,Canada și Noua Zeelandă.

* 10-30 zile lucrătoare de la Europene

* Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este actualizat și corect înainte de a cumpăra.Eu nu va responsabil pentru poștal pierdut cauzate de adresă invalidă.

* Duminică sâmbătă și de Sărbătoare nu sunt incluse în Zile lucrătoare.

* Orice vămuire problemă poate provoca o întârziere a parcelei până la 1-2 săptămâni.

* Taxele de Import impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

* Vă rugăm să nu oferta noastra element în cazul în care nu puteți accepta mea shiping reglementări.În caz contrar, eu sunt în imposibilitatea de a lua orice responsibiliy pentru ea.

Politica de returnare accept returnare și rambursare numai dacă elementul nu a fost așa cum este descris în pagina de listare.În cazul în care elementul a fost găsit DECEDAT, elementul trebuie să fie raportate imediat și contactați-mă cu fotografii și detalii în termen de 3 zile de la primire.Vă rugăm să returnați produsul, fără om-a făcut pagube și ambalaj în ambalajul original.Cumpărătorii sunt responsabili pe costurile de returnare.

Contactați-mă am exercitarea de satisfacție și binevenite orice întrebări cu produsele mele.Voi face toate eforturile pentru a vă ajuta să rezolva toate problemele.Dacă aveți cereri speciale pentru produse, vă rugăm să contactați-mă, voi încerca meu cel mai bun pentru a vă ajuta.

Feedback-ul satisfactia Dumneavoastra este important pentru mine.Dacă aveți întrebări cu privire la comanda sau dacă vă simțiți că totul este minunat!

  • Origine: NC(de Origine)
  • starea: De Brand Nou Fara Defect
  • Pachet: plastic cazuri și opp sac plin fiecare
  • Material: Alamă, placat cu aur pur lingouri bar
  • Caracteristică Regională: Europa
  • culoare: Non magnetice 1oz placat cu aur lingouri bara transport gratuit
  • Produse Conexe: Placat cu aur de 24k replica monedă,perth mint bar de aur
  • Produse De Tip: 1 oz Perth Mint Bar de Aur
  • Stil: Australia placat cu aur lingouri bara transport gratuit 1oz
  • Tehnica: Ștanțare +Placare cu Aur 24k + Hidraulic+Gravura Laser
  • Dimensiune: aproximativ 41 mm x 24 mm x 2.8 mm
  • Tema:
  • An: 2000-Prezent

Etichete: film prop replica, aur replica, replica, ug femei, dansk, personal jetoane, coada vulpii, bara de argint, sivan, vacheron.

Scrie o recenzie

La Perth Mint 1 uncie Troy De 99,99% Aur Pur, Placat cu Replica de Suveniruri Australia Relief Mare Semn Bar de Aur dhl transport gratuit

La Perth Mint 1 uncie Troy De 99,99% Aur Pur, Placat cu Replica de Suveniruri Australia Relief Mare Semn Bar de Aur dhl transport gratuit

Scrie o recenzie

Produse similare