Produs nou

Gama de Broderie Starter Kit 5 Piese de Bambus Broderie Cercuri de 50 de Fire de Culori 2 Bucăți de Pânză Aida cruciulițe Tool Kit

999 Produse

78.54lei

-29%

110.62lei

Adauga la lista de dorinte

RM7947407489891399

Gama de Broderie Starter Kit 5 Piese de Bambus Broderie Cercuri de 50 de Fire de Culori 2 Bucăți de Pânză Aida cruciulițe Tool Kit

Set valoros: Cel mai complet incepator kit de broderie este echipat cu toate instrumentele pe care le utilizați pentru broderie.Doar cu acest kit, puteți termina o broderie frumoasă.

Comune Dimensiune: 2 X 12* 18inch(30*45cm) brodate pânză aida, broderie cerc de utilizare dimensiuni: 4.7 inch (12 cm), 6 inch (15 cm),7.8 inch (19cm), 9 inch (23 cm), 10.2 inch (26cm); Material de broderie cerc: Naturale de bambus

Gamă completă de Broderie Starter Kit: 5Pcs bambus broderie cercuri,50 de culori de fire de brodat,2 buc pânză Aida,1buc bandă de măsurare,40pcs ace de cusut,30buc broderie ace,10buc ata bobine,4buc cruciulițe ac-threading tool,1 buc degetar 1 foarfeca,1 buc untwist instrument,1buc pernă,un Instrucțiuni.

Operare ușoară : Broderie cercuri au o alamă șurub de ajustare astfel încât să puteți strânge atunci când este necesar pentru a menține tesatura fi o tobă.fire de brodat sunt perfecte pentru brățări de prietenie,copii meserii,ciucuri si decoratiuni de vacanță,etc. Pernă este convenabil pentru a aranja ace și ace.

Dar prețios: Bucurându-se de broderie proces, finalizarea lucrărilor cu dragoste și să dea ca un cadou pentru familie sau prieteni, că va fi o experiență semnificativă.Nu doar copiilor le crește capacitatea practică,dar, de asemenea, stimuleaza imaginatia copiilor meșteșugărești.Broderie kit ar putea fi aplicate pentru Crăciun,Halloween,ziua Recunostintei si de cadou.

Asortate cruciulițe Set de scule de Mână de Ace de Cusut

Cross Stitch Ace Set se potrivesc pentru toate nevoie de dumneavoastră.Cel mai bun set de instrumente pentru incepatori.

Caracteristică:

1. Diferite dimensiuni potrivite pentru diferite dimensiuni pânză brodată, non-denaturare, non-decolorare, pânză brodate este strânse prin intermediul bambus natural de întindere.

2. Chrome șuruburi din oțel, cu amendă de anti-derapare textură în relief.

3. Lustruit bambus brodate cerc, care este lumina, frumos și inofensiv pentru mâinile tale.

4. Mare pentru a lucra tot felul de meserii de la ac arte pentru materialul de vopsire.Mare pentru a lucra tot felul de meserii de la ac arte pentru pictura textila eco-cusatura, broderie de mână (panglică dantelă, lână fină pentru broderie) și mult mai mult.

5. Odată ce proiectul este terminat, înfrumuseța margini cu dantela, vopsea, pietre sau alte astfel de materiale și să-l utilizați ca un cadru de afișare.

6. Broderie cercuri sunt concepute pentru a ține materialul strâns când brodare, ștrasuri din mărgele, appliqueing, de mână cusut sau cusut tapiserii.

Cum să utilizați:

1. Slăbiți exterior șurub, se plate interior cerc, a pus o cârpă pe cerc, apoi pune exterior cerc în interiorul cercului.

2. Plat pânză și strângeți șurubul.

3. Continua să plat pe o cârpă pentru a se asigura că nu există pliuri, și să acorde atenție la tesatura pentru a face warp și welt atât pe verticală și orizontală, și în cele din urmă strângeți șuruburile.

4. Verificați hoop dacă este destul de strâns.Cum pentru a verifica etanșeitatea este de a utiliza un ac cu fir trece prin tesatura de suprafață.Este realizabil dacă există un bang bang sunet atunci când trăgând firul.

Gamă completă de Broderie Starter Kit:

5Pcs bambus broderie cercuri

50 de culori de fire de brodat

2 buc pânză Aida

1buc bandă de măsurare

40 buc ace de cusut

30pcs broderie ace

10buc bobine de ata

4buc cruciulițe ac-threading tool

1 buc degetar

1 buc foarfeca

1 buc instrument untwist

1buc pernă

1buc Linie ceara

RM7947407489891401

  • Stil: Europa
  • Utilizarea: Picturi
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: foto capcana hc 801 9, presiune stilou anvisa, stenlice cui de oțel, destul de pahar cupe, panglica plasă criatal, psihologie amuzant ceasuri, destul de tumblr camere, ptr6f 13 bujie, psihologie haine de apă.

Scrie o recenzie

Gama de Broderie Starter Kit 5 Piese de Bambus Broderie Cercuri de 50 de Fire de Culori 2 Bucăți de Pânză Aida cruciulițe Tool Kit

Gama de Broderie Starter Kit 5 Piese de Bambus Broderie Cercuri de 50 de Fire de Culori 2 Bucăți de Pânză Aida cruciulițe Tool Kit

Scrie o recenzie

Produse similare