Produs nou

Vara Ieftine voal de Mireasa 2M Taie Marginea Pieptene Alb Lung de Mireasa, Voaluri, Taie Marginea Albă, Un Strat Pieptene Lung de Voaluri de Nunta

999 Produse

10.24lei

-57%

24.36lei

Adauga la lista de dorinte

roduct Descriere

Deoarece toate rochiile noastre sunt făcute la comandă, fiecare rochie de croitorie timp se bazează pe complexitatea de proiectare și schimbările sezoniere ale cererii.Fiecare rochie este pagina va afișa o valoare estimată de croitorie timp calculate pe baza acestor factori.Pentru a vă asigura că veți primi rochia la timp, vă rugăm să plasați comanda dumneavoastră cât mai curând posibil, pentru a evita prelungită croitorie în timpul sezoanelor de vârf.

Politica De Anulare

Am înțeles că a comanda o rochie pentru ocazie dvs. speciale este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte.Cu toate acestea, este important să rețineți că hainele noastre și unele accesorii (inclusiv pantofi, eșarfe, și împachetări) sunt făcute la comandă, dacă ai comandat o dimensiune standard sau personalizate măsurători, iar materialele pot fi refolosite după ce procesul de creare a început.Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a schimba mintea ta.Vă rugăm să consultați politica de anulare și politicile de returnare de mai jos pentru detalii.

- Obiect cereri de anulare a primit termen de 24 de ore de la confirmarea plății* va fi eligibil pentru o rambursare completă.

- Obiect cereri de anulare a primit în 24 până la 72 de ore dupa confirmarea platii va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

- Obiect cereri de anulare a primit mai mult de 72 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

- De îndată ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

Dacă doriți să anulați o comandă, vă rugăm să vă conectați pentru Ordinele Mele pentru a continua.

Politica De Returnare

Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia a fost facuta la dimensiuni standard sau personalizate măsurători care ați specificat-o.Încercați pe rochia ta cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia.

Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și, cu etichetele intacte și atașat.

Defecte, Deteriorate sau Misshipped Elemente

Defecte, deteriorate sau expediate greșit elemente sunt eligibil pentru o rambursare completă.Atunci când solicită rambursarea dvs., vă rugăm să fie gata să ofere Servicii pentru Clienți cu fotografii care arată în mod clar o problemă cu elementele.Dacă credeți că elementele au fost deteriorate în timpul transportului, Client Service va avea nevoie de fotografii, care prezintă ambalaje deteriorate, precum și "o Dovadă de Daune" documentația de livrare operator de transport, în scopul de a procesa rambursarea.

Elemente care nu pot fi returnate sau schimbate

Personalizate și elemente vopsite, cercei (inclusiv seturi de bijuterii conțin cercei) sunt de vânzare final, nu se întoarce sau schimburi.

Procesul De Returnare

1) să ne Contactați în termen de 7 zile (30 zile pentru defect sau incorect elemente) de la primirea comenzii.Include o descriere și fotografii documentare motivul pentru retur.Se întoarce nu vor fi acceptate fără o aprobare prealabilă de la noi.

2) după ce ne-a aprobat cererea dvs., vă rugăm să trimiteți produsul în termen de 10 zile de la noi cât de curând posibil.

3) după ce a primit de la instituția noastră, randamentul tau va fi procesat în 5 până la 7 zile lucrătoare.O dată cu întoarcerea ta este confirmat și inspectate, vă rugăm să permită până la două cicluri de facturare pentru a fi creditate în contul dumneavoastră.Produsele returnate în inacceptabil condiție nu va fi procesată ca restituiri ,dar ne poate ajuta shippping înapoi la tine (te plătească pentru transport maritim).

  • Nume De Brand: HSDYQ ACASĂ
  • Origine: NC(de Origine)
  • Gen: FEMEI
  • Tip De Element: Voaluri De Mireasă
  • Numele Departamentului: Adult
  • Technics: Croșetate
  • Voaluri Marginea Stil: Taie Marginea
  • Tip: Umăr Lungime Voal
  • Material: Poliester
  • Voaluri Straturi: Un Singur Strat
  • Numărul De Model: wj1568

Etichete: wed voal, pieptene voal, voal de mireasa, voal scurt, mireasa din dantela, voal, un strat de voal, mireasa voal lung, nunta lung traseu, voal lung, voal de mireasa fără pieptene.

Scrie o recenzie

Vara Ieftine voal de Mireasa 2M Taie Marginea Pieptene Alb Lung de Mireasa, Voaluri, Taie Marginea Albă, Un Strat Pieptene Lung de Voaluri de Nunta

Vara Ieftine voal de Mireasa 2M Taie Marginea Pieptene Alb Lung de Mireasa, Voaluri, Taie Marginea Albă, Un Strat Pieptene Lung de Voaluri de Nunta

Scrie o recenzie

Produse similare