Produs nou

1Set WiFi Comutator Inteligent Acasă Deschizator de Usi de Garaj Controler Pentru eWeLink APP Telefon Voice Control pentru Amazon Alexa pentru Google Acasa

999 Produse

57.19lei

-38%

93.74lei

Adauga la lista de dorinte

{infomodule}

Acest produs este un WiFi smart switch sprijină controla de la distanță deschizător de uși de garaj și să monitorizeze în orice moment și de oriunde în lume, prin intermediul APLICAȚIEI de pe telefonul Android/iOS dispozitive mobile.Acesta dispune de control vocal pentru Amazon Alexa și pentru Google Acasa IFTTT, dispozitiv de partajare, și puteți seta, de asemenea, cronometre pentru a activa/dezactiva usa de garaj, care face casa ta inteligent.

Caietul de sarcini:

APLICAȚIE: Pentru eWelink APP

Putere de Alimentare: DC 5V

Curent de intrare: 500mA

Încărcare Putere: 1000W

Consumul De Energie În Standby: 2.5 W

Standard Wireless: IEEE802.11b/g/n 2.4 G

Tip Wireless: 2,4 GHz, nu suport 5G

Telefon mobil: Android & IOS

Control Vocal: Suport

Instalare: cu Bandă Adezivă

Senzor Lungime cablu: 5M

Actiune: 3-15mm

Material: PC+V0

Temperatura De Lucru: -15℃ ~ 80℃

Element Dimensiune: Aprox. 44.13 * 23.14 * 59.54 mm/1.737*0.911*2.34 in (L*W*H)

Caracteristici:

1. Rândul său, la distanță on/off: Acesta poate fi controlat de la distanță prin telefonul mobil oricând și oriunde, doar prin activarea semnalului GPRS.De cotitură tau existent pe rețea WiFi și deschizător de uși de garaj într-un singur dispozitiv inteligent, atunci puteți deschide și închide ușa de la garaj printr-un simplu clic de pe telefonul smartphone.

2. Calendarul Programe: puteți seta programul și cronometre pentru a deschide și închide ușa de garaj.Gestionați usa de garaj cu ușurință.

3. Control vocal: Se poate realiza control vocal pentru Amazon Alexa/Echo, pentru Google Home/Cuib IFTTT, foarte convenabil.

4. Schimbul de dispozitiv: puteți să-l împărtășească cu familia și prietenii sau vizitatorii, DESIGUR, puteți lua înapoi permisiunile în orice moment.

5. Record istoric: puteți verifica usa de garaj deschiderea sau închiderea de înregistrări de istorie de pe APP dvs. pentru a asigura siguranța de garaj.

6. Stat Feedback-ul: operația poate fi feedback-ul în două direcții, care este, de stat de pe dispozitiv și pot fi afișate pe APLICAȚIA în timp real.

Ușor De Instalare:

1. Alimentați dispozitivul cu 5V DC adaptor și cablu USB.

2. Conectați Red & Black fire la deschizator de usi de garaj: Pune fiecare capăt la aceleași terminale ca peretele butonul de fire sunt terminate cu.

3. Conectați senzorul și instala constantă pe usa garaj cu șuruburi/autocolante/consolă și așa mai departe.

4. Controla dispozitivul de pe telefonul tău inteligent.

Pachetul Inclus:

1 x WiFi Inteligent Garaj Usa Comutator

1 x 2.5 2P Sârmă

1 x Cablu USB

4 x Bandă Adezivă

Atenție: Senzor cu Cablu nu sunt incluse!!!

Notă: mai Jos sunt lista de verificare înainte de a utiliza aparatul!

1. Telefonul inteligent sau tableta ar fi conectat un 2.4 G WiFi cu internet.

2. Dispozitivul acceptă numai 2,4 G Wi-Fi gratuit.Dacă utilizați un 5G router (se oferă două semnale WiFi: 5G și 2,4 G), vă rugăm să selectați 2.4 G WiFi pentru a conecta telefonul tău inteligent

3. Descărcați și lansarea eWeLink App .Creați un cont sau să vă conectați cu dvs. eWelink cont.

4. În procesul de împerechere, asigurați-vă că vă iOS sau Android dispozitiv și

GD-DC5 sunt în intervalul de router WiFi.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Numărul De Model: Alte
  • Nume De Brand: Safurance
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Etichete: smart deschizător de uși de garaj automate, poarta deschisă, ewelink comutator, meross inteligent deschizător de uși de garaj, smart deschizător de uși de garaj adauga, inteligent deschizător de uși de garaj, myq inteligent deschizător de uși de garaj, ewelink infraroșu, ewelink senzor, genie smart deschizător de uși de garaj.

Scrie o recenzie

1Set WiFi Comutator Inteligent Acasă Deschizator de Usi de Garaj Controler Pentru eWeLink APP Telefon Voice Control pentru Amazon Alexa pentru Google Acasa

1Set WiFi Comutator Inteligent Acasă Deschizator de Usi de Garaj Controler Pentru eWeLink APP Telefon Voice Control pentru Amazon Alexa pentru Google Acasa

Scrie o recenzie

Produse similare