Produs nou

AUTOOL CT150 Masina Testerul pentru Injectorul de Curățare cu Ultrasunete Auto Injectoare Aspirator Duza Pentru Vehicule cu 4 Cilindri Instrument de Diagnosticare

999 Produse

1 765.28lei

-5%

1 858.19lei

Adauga la lista de dorinte

Despre Detalii Aparat:

Tip 1: manual de limba engleză și limba engleză panoul de control

Tip 2: Rusia manual & Rusia panoul de control

Cablu de alimentare:UE Plug și Plug SUA

3 Ani De Garanție.

Notă:

1. Acesta este un patru cilindri de mașini (după blocarea două eprubete se va potrivi doi cilindri.

2. Aparatul functioneaza cu benzina, injectoarele, nu este potrivit pentru injectoare diesel.

3. Aplicabil numai pentru motociclete Honda injectorului de combustibil de încercare de Honda YAMAHA Suzuki Honda Sanyang (adaptor

trebuie să plătească un cost suplimentar), vă rugăm să personaliza adaptor special pentru motocicleta ta, vă rugăm să ne contactați.

4. Aparatul vine cu un cablu de conversie.Dacă pulsul cablu nu se potrivește cu injector de combustibil, încercați să utilizați un cablu de conversie.

Suport Pentru 99% Masini & Motociclete

Suport pentru Audi,pentru Ford Australia, pentru Benz, pentru BMW, pentru Strălucire, pentru Chevrolet, pentru Chevy,pentru Chrysler, pentru

Citroen,pentru Dacia, pentru Dadi, pentru Daewo,pentru Daihatsu,pentru Demo,pentru Fiat,pentru Ford,pentru GM, pentru Holden, pentru

Honda,pentru Hyundai,pentru Isuzu,pentru Jaguar,pentru Kia,pentru Lancia,pentru Land Rover,pentru Mahindra, pentru Maruti, pentru

Mazda,pentru Mitsubish,pentru Nissan,pentru Opel,pentru Peugeot,pentru Porsche,pentru Renault,pentru Romeo,pentru Rover,pentru

Saab,pentru Seat,pentru Skoda,pentru Smart,pentru Subaru,pentru Suzuki, pentru Tata, pentru Toyota,pentru Volvo,pentru VW,pentru Yamaha.

Ce este un curățarea și testarea de soluții?

Lichidul de curățare este de 3M Injector de curățare lichid,folosit pentru a curăța atașamente (depozite de carbon) pe duza de injecție a combustibilului.

În general, este extrem de corozive și inflamabile.

Acesta ar trebui să fie ținute departe de sursa de foc și pentru a evita contactul cu pielea atunci când este utilizat.Folosiți-l în ultrasunete de curățare rezervor de injector cleaner;

Testarea lichid este alcool industrial,folosit pentru a testa și de a judeca calitatea de duza de injecție a combustibilului.

Este un lichid incolor și transparent lichid fără miros iritant, non-corozivitatea, și nu este ușor să emită, dar folosit în cilindrul gradat de combustibil duza de curățare mașină.

La CT150 de curățare mașină modul de lucru: 1. Curat injector e afara cu benzina sau lichid de curățare înainte de a deschide aparatul 2. Pune injectoare cu ultrasunete în cada de baie dupa ce in afara de injector sunt libere de murdărie. 3. Porniți cu ultrasunete systempulsed permițând energie cu ultrasunete pentru a indeparta orice particule chiar de a construi-up în interiorul injectoarelor. 4. Reparat injectoarele de pe mașină principal 5. Testarea injectoarelor pentru rezistență, pantaloni scurți, și de curent electric 6. Efectuarea încercării de scurgere, model de pulverizare, și debitul de testare pe fluxul de bancă. 7. Injectoarele sunt acum a revenit la fluxul de bancă pentru retestarea din toate funcțiile.

Caracteristică:

1. LED display;

2. Ultrasunete de curățare jgheab built-in;

3. Instrument cărucior face mai convenabil de a opera;

4. Dota cu înaltă calitate SIEMENS pompa, face suportabil;

5. Descărcarea de lichid mai repede, se adaugă 2 valoarea în fața mașinii.

Pachetul include: 1 set x CT150 unitate

1.Oferim produse de bună calitate,preț mai mic, și cele mai bune servicii

2.Produsele din magazinul meu sunt mai noi pe piața Chineză.

3.Putem efectua transportul la ziua când plata confirmat de pe Funkit.ro.

4.Vom fi appraciate dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Și am sincer sper să stabilească pe termen lung relație de cooperare nava.

5.Ne-ar dori să-ți trimit niște tradițională Chineză cadouri pentru fiecare comandă în timp.Și tu poți spune-mi ce ai vrea.Vom încerca cele mai bune pentru a satisface cererile dumneavoastra.

1.Putem accepta tot felul de plată.

2.Vă rugăm să confirmați produs și adresa de livrare.Și vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru a spune cât de mult valoarea poate scrie potrivit despre produse.

3.Vom aranja livrare după comfirmation pe Funkit.ro.Vă rugăm să nu cereți de transport maritim odată ce ai plasat comanda.Multe mulțumiri!

4.Vom lăsa un mesaj pentru a vă spune numărul de urmărire după ce comanda a fost expediat.Și vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebare cu privire la transport.

1.Vom trimite comanda dupa Funkit.ro a confirmat comanda.Despre transport maritim de timp,în General Vorbind,3~5 zile pentru DHL/UPS livrare.7~10 zile pentru EMS livrare.15~30 de zile pentru HK Post Air Mail de livrare.

2.Vă rog să observați că, dacă adresa de livrare este o zonă de la distanță pentru DHL, aveți nevoie pentru a plăti alte 36usd pentru telecomanda taxele de transport maritim.

3.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru a ne spune scopul de valoare, care ne pot scrie pe ambalaj.Avem multă experiență pe vămuire.Te rog, spune-ne ce este mai bun pret pentru tine pentru valoarea declarată a pachetului, astfel încât să puteți evita să plătească taxa mare.După cum știm,Ungaria, Federația rusă și TURCIA s-au stricte privind politica de import, deci dacă pachetul dvs. este de a merge în aceste țări, trebuie să destul de familiarizat cu politica și spune-ne care este cel mai bun.Dacă sunteți din Brazilia, trebuie să furnizeze NUMARUL CPF(codul FISCAL).

  • Caracteristici Speciale: /
  • Lățime Produs: 20inch
  • Versiune Software: autool ct150
  • Tip De Material: Metal și Plastic
  • Tip De Element: Testeri Electrice Si Testa Conduce
  • Element De Lungime: 30inch
  • Articol Greutate: 12kg
  • Electronice: No
  • Nume De Brand: OBDIICAT
  • Tensiune: V
  • Versiune Hardware: autool ct150
  • Numele Modelului: autool ct150
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere: W
  • Înălțime Element: 15inch
  • Extern De Certificare De Testare: ce

Etichete: common rail, pompa tester, testerul pentru injectorul, autool, CT150, asnu injector cleaner, sdt206, espresso instrument, common rail tester, aspirator cu vacuum, autool ct150.

Scrie o recenzie

AUTOOL CT150 Masina Testerul pentru Injectorul de Curățare cu Ultrasunete Auto Injectoare Aspirator Duza Pentru Vehicule cu 4 Cilindri Instrument de Diagnosticare

AUTOOL CT150 Masina Testerul pentru Injectorul de Curățare cu Ultrasunete Auto Injectoare Aspirator Duza Pentru Vehicule cu 4 Cilindri Instrument de Diagnosticare

Scrie o recenzie

Produse similare