Produs nou

Sticla de sifon Ventil Ejector Supapa de CO2 Dioxid de Carbon Inflației Supapa M18*1.5

999 Produse

28.86lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere produs:

- Sticla de suc Supapa Ejector Supapa de CO2 Dioxid de Carbon Inflației Supapa M18*1.5 - Aceasta este o supapă de înlocuire pentru butelie co2. - Cu acest on/off valve veți putea controla de co2 de ieșire mult mai bine. - Se poate potrivi cele mai multe dintre rezervoare cu filet M18*1.5,ieșire fire TR21-4. - Dimensiuni pachet: Aprox 5.5 cm * 3.5 cm * 3.0 cm - Greutate: Aproximativ 0.13 kg - Interior Filet: M18*1.5 - Filet exterior: TR21-4

Livrare:

- Foarte Important: vă Rugăm să ne contactați pentru a schimba costul de transport maritim dacă plasați o comandă cu mai multe elemente, vom combina costul de transport maritim și te va salva de cost! - În general vorbind, ne trimite comenzi prin China Post Air Mail, și, de asemenea, puteți schimba EMS sau DHL pentru unele țări. - Perioada de livrare: HongKong post air mail nevoie de aproximativ 10-21 zile lucrătoare; EMS nevoie de aproximativ 7-15 zile lucrătoare; DHL nevoie de 3-5 zile lucrătoare. - Toate parcelele pot fi urmărite, veți găsi numărul de urmărire în ordine.Orice qeustions despre costurile de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Atenție:

- Taxele de Import, taxele nu sunt incluse în preț articol, această taxă sunt responsabilitatea cumparatorului. - Vă rugăm să verificați cu birou vamal din țara dumneavoastră, pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. - Dacă coletul a fost amânată de post, ne va ajuta pentru a afla motivul, în scopul de a rapid de livrare, dar acest lucru nu este vina noastră să fie dat feedback-ul negativ, vă rugăm să rețineți că acceptăm doar feedback-ul pozitiv, dacă perioada de livrare de partea noastră și de calitate sunt atât de bine. - Înțelegerea ta este puterea noastră de a face acest magazin cu servicii bune si produse de calitate. - Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. - Monitoare nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Contactați-ne:

- Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe linie sau lăsați un mesaj, vei primi răspuns în termen de 24 de ore.De asemenea, puteți să contactați cu noi pentru en-gros de detalii, suntem atât de sigur că puteți obține preț competitiv.

Politica de returnare și Servicii:

- În cazul în care produsul este defect sau nu corespunde descrierii noastre, ne promit că ne vom întoarce plata sau retrimite unul nou pentru tine, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce-l primească.

  • Numărul De Model: QFE-003

Etichete: butelie co2 sodastream, co2 pistol, co2 soda stream, acvariu co2 difuze, adaptor co2, soda stream, 88g rezervor de co2, diy apă carbogazoasă, acvariu co2, co2 88g sticla.

Scrie o recenzie

Sticla de sifon Ventil Ejector Supapa de CO2 Dioxid de Carbon Inflației Supapa M18*1.5

Sticla de sifon Ventil Ejector Supapa de CO2 Dioxid de Carbon Inflației Supapa M18*1.5

Scrie o recenzie

Produse similare