Produs nou

Naturale obsidian obelisc cristal de cuarț bagheta punct de pietre de vindecare pentru daruri de vindecare

999 Produse

27.42lei

-4%

28.86lei

Adauga la lista de dorinte

1buc Naturale obsidian obelisc cristal de cuarț bagheta punct de vindecare Caietul de sarcini:

Material: 1buc Naturale obsidian obelisc cristal de cuarț bagheta punct de vindecare

Dimensiuni (aprox): 70-80mm

greutate (aprox): /

Pachetul include: 1buc Naturale obsidian obelisc cristal de cuarț bagheta punct de vindecare Caracteristici: 1. Realizate din naturale obsidian obelisc punct , foarte frumos și atractiv. 2. Aceste Naturale obsidian obelisc punct sunt de înaltă calitate.

3. Mic size și lumină greutate, ușor și convenabil de a transporta. 4. Este bun pentru sănătate, reduce radiațiile electromagnetice și de demagnetizare. 5. Este, de asemenea, o mai bună alegere pentru decorarea acasă.Imaginea este doar pentru referință, veți obține similare cristal pentru piatra naturala.toate produsele vor fi trimise la întâmplare, dar va promitem ca va vom oferi cel mai bun produs daca comandati din magazinul nostru.sper că va avea o experienta placuta la cumparaturi de Fabricație: artizanale și de lustruit, fără a utiliza orice tratament chimic sau vopsire.naturale cristal obsidian, datorită elementului pamant, este considerat a fi foarte puternic in Feng shui, divinație, cristal de vindecare, etc. Aceasta ajută la crearea unui echilibru în spațiul în care este plasat.Energia conținută într-un obsidian mingea este curată și pură, astfel, ajută la furnizarea de mai multe beneficii.naturale obsidian au fost și încă mai sunt folosite în diferite culturi profunde pentru scopuri de vindecare, și pentru desen în energie negativă, astfel, pentru protecție, și poate ajuta în a aduce energie pozitiva pentru tine.Plata * Plata se face în termen de 7 zile după sfârșitul perioadei de licitare.Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă. * Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Eu sunt dispus să rezolve orice problemă cu clienții mei.Vom face noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit.(^v^)

  • Tema: piramida
  • Forma/model: obsidian obelisc punct
  • Stil: cu feng shui
  • Material: obsidian punct
  • Numărul De Model: obsidian
  • Caracteristică Regională: Europa
  • Utilizare: punct
  • culoare: negru
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Numele: obsidian punct
  • Articol: Naturale obsidian obelisc cristal punct
  • Gen: Unisex
  • Efect: Binecuvântează cu siguranta ,Aduce bogăție și noroc

Etichete: sfera de piatra, obsidian negru piramida, wicca vrăjitorie, bagheta de cristal, obsidian negru, roewe rx5, piramida colț de cristal de cuarț, piramida, cristal punct, ametist chips-uri mini.

Scrie o recenzie

Naturale obsidian obelisc cristal de cuarț bagheta punct de pietre de vindecare pentru daruri de vindecare

Naturale obsidian obelisc cristal de cuarț bagheta punct de pietre de vindecare pentru daruri de vindecare

Scrie o recenzie

Produse similare