Produs nou

Corset ortopedic Înapoi Bretele Scolioza Spate Centura de Sprijin pentru Barbati Femei Dureri de Spate Umăr Bandaj Nou Corector de Postura B002-1

999 Produse

49.35lei

-7%

53.64lei

Adauga la lista de dorinte

Bărbați Femei Magnetice Centura Ortopedice Terapia Magnetică Spate Corset Corector de Postura Umăr Înapoi de Sprijin Corectarea Posturii Detalii Descriere Marca: Aofeite Numărul de Model: PUPA-B002 corector de postura sprijin înapoi cu 10 magneți nume Produs: dureri de spate magnetic posture support bretele de Culoare: Alb,roz,negru Material: Neopren Dimensiune: S,M,L,XL,XXL Caracteristică: Funcția de Respirabil: Dureri de Spate Relief Certificat: CE & FDA & ISO9001: Tip Centura Masaj de Alimentare Caracteristici Ajută sprijin, confort și scuti dureri & dureri.Poate fi purtat discret sub haine, Curele reglabile pentru confort Ajută trage umerii înapoi la stand înalt și stai drept neopren Respirabil cu captuseala din bumbac pentru confort Făcut cu căptușeală din bumbac confortabil și material de neopren Unisex Funcția 1. îndreptați și să mențină umar/spate superior în poziție optimă 2. permițând restaurarea tonusului muscular normal 3. relief anormale de stres asupra organismului nostru 4. dă umăr și partea superioară a spatelui o zi lungă de relief 5. ajută postura suferinzi reface normal postura spate

Shijiazhuang aofeite import & Export Co.,Srl este fondată în 1982,fostul nume este hebei anping cel de-al doilea ortopedie equioment fabrica care aparțin aofeite(h,.k)dispozitive medicale co.,ltd este o cuprinzătoare de afaceri de tranzacționare integrarea de proiectare,producție și marketing.Situat în centrul comercial și de servicii zon high-tech zone,Orașul Shijiazhuang,Provincia Hebei,compania se bucură de convenabil de transport, fluent informații și un elegantenvironment.

Compania produce în principal suport lombar serie,maternitate centura de serie,repararea serie de sprijin, anti-decubit saltea de aer seria etc ,care,caracterizat de bogat de soiuri și prețuri rezonabile,sunt în principal exportate în Europa,America,Africa,Orientul Mijlociu,Asia de Sud-est,Japonia,Coreea de Sud și alte țări și regiuni.

Încă de la începuturile sale,compania a fost aderarea la filosofia de afaceri a " Excelență,Calitate ",a câștigat încrederea clienților, atât acasă, cât și în străinătate și a stabilit, de asemenea, propriul brand bazându-se pe o continuă dezvoltare,inovare,calitate,prețuri preferențiale,design nou,diversificat varietate și de servicii sincer.

Cu " Calitate în Primul rând,Client în Primul rând,Reputaiton în Primul rând,Serviciul în Primul rând ", ca principiu,compania,împreună cu tot personalul său,este dispus să-ți câștige încrederea și susținerea sinceră și servicii de calitate pe baza reciproc și win-win!

Shijiazhuang Aofeite Import & Export Co., Ltd este bazat pe propria fabrica Shijiazhuang AoFeiTe Dispozitive Medicale Co., Ltd, care situat în Orașul Shijiazhuang, Provincia Hebei din China.Suntem experți în sănătate și produse ortopedice, cum ar fi suport Lombar , centura de Talie , Turmalina termic magnetic sănătos împachetări ,Maternitate centura de sprijin , Post-Sarcina burta de recuperare centura folie, Guler Cervical de Tracțiune, Medicale gonflabile pernă de aer, Medicale cârje și așa mai departe.

Avem FDA și CE a aprobat pentru toate produsele noastre.Cele mai bune vanzatori noastre sunt exportate în principal în Europa, America, Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-est, Japonia, Coreea de Sud și alte țări și regiuni.De asemenea, unul dintre caracteristica noastră de servicii este de a PERSONALIZA COMANDA.Putem produce produse cu design-ul logo-ul și caseta de culoare.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrez cu tine!

  • Nume De Brand: AO FEI TE
  • culoare: alb negru roz
  • Greutate: 0.25 kg
  • Funcția: Calma Durerea De Spate
  • Dimensiune: S M L XL XXL
  • Caracteristică: Grijă Os
  • Tip De Element: Bretele Și Sprijină
  • Numărul De Model: b002-1
  • Efect: Eliberarea De Durere, De Boală
  • Materiale: Neopren, material elastic, pp baruri, reglabil pe stra
  • Material: Neopren cu 10 magneți
  • Certificat: CE FDA ISO9001
  • Articol: Magnetic Corector De Postura

Etichete: superm, încălcarea, scolioza lombara, yosyo bretele support belt, postura corectă a corpului, seet, corset scolioza, înapoi bust, hofner, hhh.

Scrie o recenzie

Corset ortopedic Înapoi Bretele Scolioza Spate Centura de Sprijin pentru Barbati Femei Dureri de Spate Umăr Bandaj Nou Corector de Postura B002-1

Corset ortopedic Înapoi Bretele Scolioza Spate Centura de Sprijin pentru Barbati Femei Dureri de Spate Umăr Bandaj Nou Corector de Postura B002-1

Scrie o recenzie

Produse similare