Produs nou

800Lumens Față de Bicicletă Lumina USB Reîncărcabilă Bicicleta Far Bicicleta cu LED Lanterna Noaptea de Siguranță de Echitatie Lumina

999 Produse

52.94lei

-30%

75.65lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristică:

1. Siguranța pe primul loc: special concepute produce un fascicul puternic de 800 de lumeni și un luminos mare-zona de proiectoare, fără a pierde energie.Roșu și albastru lumini de avertizare pe partea care imediat a îmbunătăți vizibilitatea și siguranța.

2. Economisiți bani: Nu a deșeurilor de baterii bani din nou!Bicicleta față de lumină are un built-in 2500 mAh USB baterie reîncărcabilă.Acesta poate fi încărcat de la computer sau alte dispozitive cu porturi USB.Afișare în timp Real de starea bateriei prin intermediul indicator de baterie.

3. Robust și durabil: este fabricat din material de aliaj de aluminiu, iar suprafața a fost greu anodizat si anti-uzura de tratament, care poate rezista la diverse efecte.Nu-ți fie frică de drumuri cu hopuri!

4. Ușor de instalat: stabil cataramă de design, pot fi eliminate rapid, în orice moment, simplu și convenabil, se potrivesc cu fermitate, fără slăbire, potrivit pentru 15-27mm ghidon.

5. Mai multe moduri de iluminare: luminile Din față a bicicletei au un comutator cheie, care pot oferi 4 moduri diferite de iluminat în funcție de preferințele dumneavoastră: lumină puternică / low light / alb și galben intermitent alternativ / galben lumina de avertizare / parte roșu și albastru lumina de avertizare.

Caietul de sarcini:

Nume: Nou 800 Lumeni Față De Bicicletă Lumina

Culoare: fumurii/argintiu/albastru

Material: aliaj de aluminiu

Rezistent la apa: IPX6

Dimensiuni: 104*50*34mm

Luminozitate maximă: 800 lumeni

De iradiere la distanță: aproximativ 200 de metri

Capacitate baterie: 2500mah

Metoda de încărcare: USB

Modul: lumină puternică lumină scăzută-alb și galben intermitent alternativ-lumina de avertizare partea de roșu și albastru lumina de avertizare

Rezistenta de timp: lumină puternică (3h)-lumină scăzută (5h)-alternative alb și galben intermitent (3h)-lumina de avertizare (120h)-partea de roșu și albastru, lumină de avertizare (100h)

Pachetul include:

1*Biciclete pentru lumina din față (inclusiv de bază de montaj)

1*cablu USB

  • Numărul De Model: BN1TBK001
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CCC
  • Montare De Plasament: Cadru
  • Rezistent la apa: IPX6
  • Capacitatea bateriei: 2500mAh
  • Lumen: 800
  • Alimentare: Baterie
  • Metoda De Încărcare: USB

Etichete: led-uri de teatru, bicicleta tabără, bicicleta dinamo usb, gaciron led, betleem, demnitatea, vata pe băț, acumulator trustfire usb, bicicleta lampa t6, Proiector led 100w.

Scrie o recenzie

800Lumens Față de Bicicletă Lumina USB Reîncărcabilă Bicicleta Far Bicicleta cu LED Lanterna Noaptea de Siguranță de Echitatie Lumina

800Lumens Față de Bicicletă Lumina USB Reîncărcabilă Bicicleta Far Bicicleta cu LED Lanterna Noaptea de Siguranță de Echitatie Lumina

Scrie o recenzie

Produse similare