Produs nou

Desene Animate Drăguț Auto Cutie De Tesut Cotiera Șervețele De Hârtie Titular În Mașină Amuzant Prosop De Hârtie Box Pentru Auto, Acasă

999 Produse

37.58lei

-34%

57.81lei

Adauga la lista de dorinte

[xlmodel]-[produse]-[25309] cele Mai Populare

[xlmodel]-[custom]-[23917]

[xlmodel]-[custom]-[23917]

[xlmodel]-[custom]-[8888] descriere Produs

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Informații despre produs:

Nume: Desene Animate Drăguț Auto Cutie De Tesut Cotiera Șervețele De Hârtie Titular În Mașină Amuzant Prosop De Hârtie Box Pentru Auto, Acasă

Dimensiune: 32*16*15 cm (vă Rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.)

Caracteristică

Materialul moale de pluș

Fermoar de design, convenabil pentru a pune pe un prosop de hârtie

În spate, are bandaj și cu clichet, se poate regla lungimea de banda

Acesta poate fi plasat pe cotiera cutie, parasolar, bancheta spate, scaun

Nu contează unde ești, acasă, la birou, masina, Aceasta cutie de tesut de acoperire face caseta de țesut mai atractiv și adorabil.

Poate fi spânzurat pe război sau pe scaunul auto.

Notă : acest prosop de hârtie caseta nu inlcude țesut ,

Fotografiile Lista

[xlmodel]-[custom]-[22778] Termenii de Serviciu

Acest lucru este foarte popular și la modă design, noi credem că vă va plăcea foarte mult.

Min comanda este de 1 buc,dacă aveți mare comandă,vă rugăm să spuneți-ne,am putea face en-gros și picătură de transport maritim.

Vom trimite la tine, ca "darul" și scrie "5usd sau 10usd" valoarea de pe colet,astfel încât să nu trebuie să plătească impozite.

Vom trimite la tine în termen de aproximativ 3~5 zile lucratoare, daca nu este in stoc,va vom contacta cu tine în timp,astfel încât ai putea schimba la alt stil sau anula comanda.

Dacă primiți coletul,vă rugăm să verificați și să ne dea 5 stele "excelent" feedback-ul ,dacă nu-ți place,vă rugăm să ne spuneți,ne va schimba pentru tine.

Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne,aici, toți membrii echipei de NOI de MODA de TOP vă mulțumim pentru achiziția dvs. din nou!Vă doresc un cumpărături fericit!

Despre Livrare :

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată .Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră .Costul de transport nu include orice taxe.

Despre Livrare:

Puteți reveni la elementele în termen de 15zile de la primirea dacă nu sunteți mulțumit , vă Vom rambursa când ajungem element.Cu toate acestea , cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când sunt returnate , cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă .Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor .Înainte de a returna produsele , vă rugăm să contactați-mă în primul rând .

Culoare Nepotrivire

Diferenta de culoare poate cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor , iluminare , fundal etc. Pleasekindly-l înțeleagă .

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi .Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit withour produse și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca negativefeedback.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Plasarea: Cotiera Tip
  • Material: de pluș
  • Nume De Brand: zatooto

Etichete: hangable țesut titular, d lenjerie, tipărite șervețele de hârtie, aur semn, masina buna, masina pentru autocolant, cutie de tesut, gm autocolant, prosop de hârtie amuzant, material șervețele de hârtie.

Scrie o recenzie

Desene Animate Drăguț Auto Cutie De Tesut Cotiera Șervețele De Hârtie Titular În Mașină Amuzant Prosop De Hârtie Box Pentru Auto, Acasă

Desene Animate Drăguț Auto Cutie De Tesut Cotiera Șervețele De Hârtie Titular În Mașină Amuzant Prosop De Hârtie Box Pentru Auto, Acasă

Scrie o recenzie

Produse similare