Produs nou

FANCET Femei Vara Pălărie de Soare Visor Lenjerie de pat Găleată Capace Packable Margine Largă UPF50+ UB Cap Windproof Cureaua de Moda 89033

999 Produse

69.62lei

Adauga la lista de dorinte

Dimensiune : se potrivesc cel Mai bine 56-59cm 22"-23.2" 7 - 7 3/8,cu elastic la spate pentru o potrivire confortabil.(nu prea strâns) .Material :54%lenjerie/46%bumbac; Captuseala:18%/bumbac 82%poliester.Respirabil și confortabil.UPF50+ de Protecție solară : a trecut UPF 50+ test, s-ar putea bloca 97.5% sau mai mult de soare, razele UV,3.6" margine largă oferă perfectă umbra soare pentru față și gât.Pe role : packable pentru mersul pe jos,grădinărit,drumeții,călătorii,plimbări cu barca sau vacanta pe plaja.Detașabile curea bărbie : reglabil pentru o potrivire sigură; nu cu sufletul la gură off atunci când acesta devine vant chiar și pentru un cap mic.Shapable : are un fir subțire în jurul marginii, care vă ajută să păstreze forma; Refuz ar putea fi oglindită în sus atunci când se dorește.Ocazie :O mare packable palarie de soare de vară și de vacanță de primăvară.Un versatil pălăria în aer liber, perfect pentru vacanta pe plaja, safari, gradinarit, drumetii sau pur și simplu la cumpărături pălării.La bowknot design adaugă mai mult de moda si feminitate.Masina de spalat instrucțiuni :se spală de Mână cu apă rece; sau loc curat.Siggi® :Siggi, 10 ani de brand tânăr în pălării de teren, a fost extrem de popular pentru său unic-design premium-calitate de pe piata mondiala.Ca partener oficial al SWAROVSKI,Teddy-Bear,etc, ne-am creat-o varietate de modele clasice, care sunt recomandate în America de Nord și Europa de piață.Acum am de gând să purtăm pălării clasice de la Funkit.ro piață,și sper că voi le-ar dori.

Plata:

1. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

2. dacă doriți să faceți o comandă mare, vă rugăm să ne contactați înainte de a termina de plată ca putem oferi mai multe reduceri.

3. Sfat: Funkit.ro nevoie de 12-24 de ore pentru a verifica dacă plata dvs., vă rugăm să fie pacient.

4. Uneori, daca faci plata prin transfer bancar, banca ar putea avea nevoie de 3-5 woring zile pentru a confirma.(de exemplu, unele Brazilia "Boleto" ).

Atunci când plata este confirmat, va vom trimite in1 - 3 zile.

5. Dacă aveți orice problemă cu privire la plată, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi sau Funkit.ro pentru a cere ajutor.Multumesc.

Transport:

1. Transport la nivel mondial (cu Excepția unor țări și AP0/FP0)

2. Cele mai multe țări sunt Gratuit de Transport maritim din China, prin intermediul ePacket sau POS Malaysia .Odată ce vom livra produsele, noi vă va oferi cu număr de urmărire.

În general, clienții din Europa, America de Nord, Rusia , Australia și Asia pot primi produsele în termen de 7-25 zile.Clienții din America de Sud , cum ar fi Argentina

și Brazilia pot primi produsele în 20-60 zile.Dacă un accident s-a întâmplat, că ar putea dura mai mult de 60 de zile, vă rugăm să așteptați cu răbdare, dar acest lucru este rar.

3. Comenzile procesate în timp promis după verificarea plății.

4. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de Livrare.

5. Ser v gheață Tr-un nsit Timp este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia în special în timpul sezonului de vacanta.

6. dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Scopul nostru este satisfacția clienților!

7. Cumpărătorii ruși, vă rugăm să furnizați numele complet și adresa completă.

Belarus și U k raine cumpărători, vă rugăm să furnizați numele complet va fi mai bine pentru vămuire.

8. Nu suntem răspunzători pentru orice TVA, taxe vamale și impozite și taxe de import apar în Cumpărători țară.Aceste impozite și taxe variază ca pe normele din diferite țări și

trebuie să fie plătite exclusiv de către cumpărător .Prețul nostru este exclusiv de toate impozitele și taxele.

9. dacă ai nevoie de acest ordin, în urgență, vă rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS sau alte Expres ca mod de transport maritim.Vă rugăm să contactați-ne pentru a obtine cel mai bun pret.Multumesc.

Returnare Și Rambursare:

1. Toate produsele noastre sunt verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de SIGGI, vă puteți întoarce elemente

în termen de 7 zile de la data livrate.

Rugaminte: Inainte de a face ceva, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Elemente primit intact, vandabila si in ambalajul original, cu eticheta.Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

2. Vă rugăm să furnizați dovada video sau fotografii, dacă produsele au calitate de problemă după ce a primit coletul în termen de 7 zile, am putea oferi rambursare completă sau parțială după confirmarea probleme.

Dar vă rugăm să suport să plătească pentru transport de marfă, trimițându-l înapoi, vom suporta retrimiterea de transport de marfă.

3. Vă rugăm să se întoarcă în termen de 7 zile după semnarea de primire.Vom face o rambursare în termen de 3-7working zile după ce vom obține pachetul returnat.

  • Gen: FEMEI
  • Material: Lenjerie de pat
  • Tesatura: 54%lenjerie/46%bumbac
  • Tip De Element: Pălării De Soare
  • culoare: Bej,Gri,Roz,Bleumarin,Negru
  • Numărul De Model: CM89033
  • Stil: Casual
  • Captuseala: 82% Poliester/ 18% Bumbac
  • Numele Departamentului: Adult
  • Dimensiune: 56~59cm
  • Nume De Brand: FANCET
  • Model Tip: Solid
  • Sezon: primavara,vara

Etichete: omul rash guard, chapeu pescar, palarie de soare pentru femei, negru pălărie de paie, bucket hat pentru femei, piele de căprioară vizor capac, lumea pălărie panama, chaleco femininos, iarba pălărie, mare pălărie de soare.

Scrie o recenzie

FANCET Femei Vara Pălărie de Soare Visor Lenjerie de pat Găleată Capace Packable Margine Largă UPF50+ UB Cap Windproof Cureaua de Moda 89033

FANCET Femei Vara Pălărie de Soare Visor Lenjerie de pat Găleată Capace Packable Margine Largă UPF50+ UB Cap Windproof Cureaua de Moda 89033

Scrie o recenzie

Produse similare