Produs nou

Universal Încărcător Wireless Qi Kit Qi Transmițător Receptor Adaptor Pachet pentru iPhone Lightning Telefoane Android de Încărcare fără Fir

999 Produse

53.64lei

-30%

76.64lei

Adauga la lista de dorinte

Veți primi: Qi Receptor + Transmițător

** Încărcare wireless Qi este încă mai lent decât tradiționale de cablu plug-in în prezent **

** Vă rugăm să vă asigurați că taxa zonă de receptor este aliniat la taxa zonă de emițător, în caz contrar, acesta nu va funcționa, care este qi tech cerință **

Universal Încărcător Wireless Qi Kit Transmitator Receptor Adaptor Pachet pentru iPhone Lightning Telefoane Android de Încărcare Wireless Caietul de Încărcător Wireless Kit pentru 8pini iPhone lightning pentru Androi Micro-USB de Tip C, Telefon Multi-Protecție:supra-tempreture, supra-curent, supra-tensiune Qi Receptor & Transmițător Inclus

Opțiuni de culoare: negru, alb, negru, roșu Întrebări frecvente 1. De ce telefonul meu nu percepe / taxa anormal sau incomplet / devine fierbinte? 1.1 Adaptor De Alimentare .Asigura utilizarea 1.5 a sau 2A original, adaptor de alimentare a telefonului de a se conecta cu încărcător qi. 1.2 Zonă De Încărcare.Un lways ambele se concentrează pe alinierea precisă a Qi bobina de pe receptor și transmițător . 1.3 Caz Material.Asigura protecția caz, între receptor și încărcătorul trebuie să aibă nici un metal sau material magnetic. 1.4 Distanța dintre telefon și încărcător (inclusiv otterbox grosime)trebuie să fie mai mică de 8 mm. 1.5 Instalate problemă.Asigura Qi receptor este bine instalat și atașat la telefon. 1.6 Prea De Căldură.Cel mai bine pune-ți încarcă telefonul la un ventilate sau loc răcoros pentru a evita unfull taxa de auto-descărcare de gestiune de protecție termică.sau îndepărtați carcasa de protecție între receptor și încărcător. 2. Cât timp este timpul de încărcare a telefonului meu?Bazat pe capacitatea bateriei/1000mA*70%.Pentru baterie de 3000mAh, estimat timpul de incarcare este de 3000mAh/(1000mAh*0.75)=4 ore, și așa mai departe.

Notă Importantă:

Vă rugăm să se asigure alinierea la centru de zonă de încărcare de pe receptor și emițător în timpul încărcării(bobina bobina) .

Vă rugăm să vă asigurați de intrare qi transmițător întâlni 5V 2A.

Încărcare wireless Qi nu poate fi la fel de rapid ca un tradiționale de cablu plug-in cadrul tehnologiilor existente.

Aparatul devine fierbinte în timpul încărcării că este normal.

Plata

Vom folosi Escrow, care este GRATUIT de servicii de plată sigure, care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile ( ).

Transport

1. Va garantam pentru a navei în termen de 72 de ore de la confirmarea plății, dacă este în stoc sau 5-10 zile daca nu este pe stoc ( fără vacanță).

2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului, vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare și de cumpărare.

3. Asigura să ne dea o adresa corectă atunci când plasați o comandă (Foarte Important!).

4. Vă rugăm să specificați cerințele dumneavoastră, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație, etc, la Funkit.ro mesaj atunci când ai de a face plata.

5. Notă: vă Rugăm să rețineți că timpul estimat de livrare este depinde de țările de destinație, și poate face obiectul operațiunilor de vămuire proces, și starea vremii în zona dumneavoastră.Țara Timp de Livrare (zile) Nu inclusiv timp de Manipulare, weekend și de sărbători.

Tara

Timp De Transport Maritim (Zile Lucrătoare)

96% Ajuns

Nu Depășească

Statele Unite Ale Americii

15-35

60

Regatul Unit

12-29

60

Germania/Franța

12-30

60

Canada

15-25

60

Australia

15-45

60

Spania

10-25

60

Japonia/Coreea

15-34

60

Brazilia

15-50

90

Rusia

15-30

60

Se întoarce

1. Garantie de calitate.Toate produsele le vinde on-line sunt în bună calitate și examinare stricte înainte de acestea sunt expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice probleme de calitate.

2. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de date a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM ISSURE O RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

3. Pentru a fi eligibil pentru o întoarcere, elementul trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit.Elementul trebuie să fie în ambalajul original.Articolul dvs. trebuie să aibă original, chitanta sau dovada de cumpărare.

4. Vă rugăm să returnați un produs Defect în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să indice în detaliu în parcelă.Vă rugăm să păstrați originalul corespondență plic sau dovada.

5. Dacă elementul a fost trimis înapoi pentru reparații, cumpărătorul are la returnarea taxei.Ne va fi responsabil pentru retrimiterea taxă.

6. În caz de DOA (Dead on Arrival, Elementul va fi oferit de schimb), vă rugăm să ne Contactați în termen de 3 zile.Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite produsul înapoi.

Rambursare

1. Va vom returna INTEGRAL, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu componente și accesorii, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  • Aplicația 4: Pentru Huawei Sony Xperia Z Ultra Micro USB Telefon
  • Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale: Nu suport
  • Aplicația 6: Pentru Toate Android Micro-USB Tip-C Telefoane
  • De ieșire a transmițătorului: 5W (max)
  • Aplicație 1: Pentru iPhone 5 5S 5C 6 6Plus 6S 6SPlus 7 7Plus
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare pentru: Toate Smartphone fără încărcare wireless
  • Nume De Brand: PAKSHWE
  • De Certificare A Calității: FCC
  • Aplicația 2: Pentru HTC Desire C, Desire V, LG G2, LG G3, OnePlus 1
  • Max. Putere De Ieșire: 5W
  • Interfață De Ieșire: Tip C
  • Sursa De Alimentare: USB
  • Aplicația 5: Pentru Xiaomi toate telefoanele android
  • Aplicația 3: Pentru Oppo R9 Vivo Meizu Samsung Micro USB Celular Android
  • Model: Universal Încărcător Wireless Qi Kit
  • GaN: Da
  • De ieșire din receptor: 800-1000mA

Etichete: industriale incarcator usb, incarcator wireless qi, bon, diy kit set, încărcător de telefon, magsafe încărcătoare wireless, fără fir de tip c, încărcător mini mavic, qi, incarcator qi.

Scrie o recenzie

Universal Încărcător Wireless Qi Kit Qi Transmițător Receptor Adaptor Pachet pentru iPhone Lightning Telefoane Android de Încărcare fără Fir

Universal Încărcător Wireless Qi Kit Qi Transmițător Receptor Adaptor Pachet pentru iPhone Lightning Telefoane Android de Încărcare fără Fir

Scrie o recenzie

Produse similare