Produs nou

Piața de aur, Vintage din Alama & Sticlă Clară Cutie Decorativ Decor Acasă, Mici Bijuterii Cutie Organizator cu Zăvorâre Capac 5x5x3"

999 Produse

18.13lei

-45%

32.99lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

De clasă și de Calitate din Sticlă înconjurat de cupru de aur.Sticlă clară a afișa caseta perfect pentru a utiliza ca o nunta cutie și un suvenir cutie în prima ta casă împreună.

Diferite de Utilizare - Cercei, colier, brățară de picior, brățară, inele, lentile de contact, banda de păr, comoara, etc. Bine organizează toate lucrurile scumpe.De asemenea, folosi acest lucru ca un organizator de bijuterii și de stocare ca o cutie de bijuterii organizator de bijuterii de bijuterii de afișare.Face ușor pentru a proteja prețioase lucruri în condiții de siguranță.

Cadou pentru Prieteni - o mare de design adesea folosit ca un cadou minunat pentru Nunta, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Nuntii, de Crăciun.De paști, etc.

Lucrate manual, vitralii suvenir cutie cu lipire fără plumb pentru a proteja și mediul înconjurător.

Usor de Curat si Bine Ambalate - Fiecare element este ambalat destul de bine protejate și în stare perfectă.Fabricat din materiale rezistente și sticlă groasă, care este usor de intretinut, se poate sterge organizator cu o cârpă umedă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 13x13x7.5cm / 5.11x5.11x2.95inch

Material: Sticla + Alama

Pachetul Include:

1 Bucata Sticla Clara Cutie Decorativ

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

  • Nume De Brand: Phenovo
  • Material: Sticla
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: boho cutie de bijuterii, clar steakuri cutii, gheață cutie de bijuterii, cutie nava, cutie de bijuterii organizatorul, rose bijuterii boemia, țesute organizator bijuterii, argintiu cutie de sticlă, transportin cutie mica, cutie storag.

Scrie o recenzie

Piața de aur, Vintage din Alama & Sticlă Clară Cutie Decorativ Decor Acasă, Mici Bijuterii Cutie Organizator cu Zăvorâre Capac 5x5x3

Piața de aur, Vintage din Alama & Sticlă Clară Cutie Decorativ Decor Acasă, Mici Bijuterii Cutie Organizator cu Zăvorâre Capac 5x5x3"

Scrie o recenzie

Produse similare