Produs nou

Fata Dreapta/Stanga Fata Sofer Interior Crom Mânerul Ușii Pentru Ford Fusion Milano MKZ 2006-2012 -M25

999 Produse

43.56lei

-24%

58.06lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere vă Rugăm să Rețineți:dacă cumperi 2 buc,va primi mor 1% pe specificul Postul Stare:Nou Culoare:Crom Plasarea pe Vehicul:Fata Dreapta / Stânga Față,pentru a alege Partea Stângă Interbancare Număr Parte: 6E5Z 5422601 O, 6EZ5422601A se Potrivește: 2006-2012 Ford Fusion 2006-2011 Mercury Milan 2007-2012 Lincoln MKZ 2006 Lincoln Zephyr Pachetul Include: 1X Interior Crom Mânerul Ușii de Plată 1. Moneybookers, Western union, Qiwi portofel, card de Credit și Alipay sunt acccepted prin sigure procesul de plată sau ESCROW pe Funkit.ro. 2. Ai 5 zile pentru a plăti după ce plasați o comandă cu succes. 3. Dacă nu puteți verifica cu succes, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou, dacă încă nu pot plăti, vă Rugăm să trimiteți un e-mail la Funkit.ro pentru a cere ajutor. 4. Uneori,daca faci plata prin transfer bancar, banca ar putea avea nevoie de 3-5 zile lucratoare pentru a confirma. (de exemplu,Brazilia Boleto).De transport maritim 1.Vă rugăm să asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare și numărul de telefon! 2.Va vom trimite produsele în termen de 2 - 5 zile când Funkit.ro confirmat plata.Notă (vă rugăm să citiți înainte de a comanda):

3. Transport gratuit mod este trimis cu număr de urmărire, care pot urmări doar înainte de a părăsi China.

4. Transport gratuit timp de mulți țară normală este de 15-45 de zile lucrătoare (Rusia și Brazilia 30-60 de zile lucrătoare). 5.De obicei, ne trimite prin China Post Aer Înregistrat Mail Sau Epacket ; Dacă aveți nevoie de acest ordin, în urgență, vă rugăm să alegeți EMS,DHL, Fedex ,UPS sau alte Express mod de transport maritim.Multumesc!!!! 6.Timp de livrare: o.DHL, TNT express shipping iau, de obicei 3-7 zile lucrătoare(nu include vacanță și de week-end).b.EMS express shipping, de obicei, durează 5-9 zile(nu include vacanță și de week-end).c.China Post Aer Înregistrat Mail, de obicei, durează aproximativ 30 de 50working zile.Dar uneori este nevoie de mai mult (din cauza eliberarea vamale sau alte probleme).d.Epacket ia, de obicei, aproximativ 10 la 30working zile.Dar uneori este nevoie de mai mult (din cauza eliberarea vamale sau alte probleme). 8.Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Returnare Și Rambursare Și Feedback-Ul 1. Dacă există vreo problemă cu produsul, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea produselor.Dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând înainte de a se întoarce sau de deschidere, o rambursare, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Vă mulțumesc! 2. Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele avut loc în revenirea proces. 3. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.și 5 stele pentru clasificarea detaliată a solicitării dumneavoastră. 4. Dacă nu sunteți mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau clasificare detaliată.va garantam 100% va slove orice problemă pentru tine.

  • Plasarea pe Vehicul: Fata Dreapta
  • Tip De Material: Chrome
  • Element De Lungime: 0
  • Lățime Produs: 0
  • Înălțime Element: 0
  • Articol Greutate: 200g
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: flash usb, fuste ford mondeo, bobina ford mondeo, pen driver usb, ford transit mânerul ușii, lincoln mkx, mondeo, utilitare ford mondeo, masina ford fusion, lemnul mânerului portierei.

Scrie o recenzie

Fata Dreapta/Stanga Fata Sofer Interior Crom Mânerul Ușii Pentru Ford Fusion Milano MKZ 2006-2012 -M25

Fata Dreapta/Stanga Fata Sofer Interior Crom Mânerul Ușii Pentru Ford Fusion Milano MKZ 2006-2012 -M25

Scrie o recenzie

Produse similare