Produs nou

3.7 V original Nou Fierbinte Un polimer litiu baterie de 6000 Ma Nou Fierbinte O V972 polimer baterie

999 Produse

84.73lei

-46%

156.91lei

Adauga la lista de dorinte

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc!Sfaturi: Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest batteryBattery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normalBattery Dimensiune și Capacitate a de eroare rangeBut putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie ModelVoltageCapacityetc., NICI cu Amănuntul BoxPacked în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine.Caracteristici: 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include: 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer.Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigara Electronica Plat Cască Digital cu LED-uri și alte dispozitive electronice.

Aeronautice contrabandă Astfel încât să putem călători doar prin aer, și serviciul express este mai lent decât de obicei timp de aproximativ 2 zile.Vă rugăm să fie pacient!

Montați bateriile de la rude, trebuie să contactați serviciul clienți înainte de a bate

Oferă dimensiunea de bateria originală: gros, larg și lung

Deoarece dimensiunea bateriei problema nu poate fi instalat nu vor fi returnate.

Pentru studenții care nu sunt buni la a competențelor profesionale și nu au nici o fundație profesionist,

Se recomandă că veți găsi locuri unde iti poti repara telefoane mobile sau calculatoare, și pentru a găsi profesioniști pentru a vă ajuta să le reparăm.

După vânzare trebuie să se vedea:

După ce bateria este luată, nu se lipesc pe partea superioară a benzii, prima linie de sudare pentru a testa de încărcare și descărcare OK, și apoi închideți capacul, dacă doriți să returnați produsele, pentru a garanta cuvântul pe partea de sus, aspectul nu poate afecta două vânzări, de livrare a reveni AA, trimite înapoi express nevoie de tine, nu accepta după contractul de vânzare nu iau!

Parte a mașinii nu percepe sau poate fi perceput doar de la zeci de procente, unele dintre aceste masini sunt problemele bateriei, unele dintre tabloul principal de alimentare a circuitului de probleme, placa de bază a circuitului de alimentare a problemelor de numărul de baterii nu sunt utilizate, cum ar fi de returnare în conformitate cu cerințele de sus, după vânzări cerere spate.

Avem nevoie de prieteni pentru a face paralele, și trebuie să contactați serviciul clienți.

Tensiune nominală: 3.7 V

Volum: lung 105mm latime 93 mm grosime 4.5 mm Maximă tensiune de incarcare: 4.2 V capacitate Nominală: 6000mAh Sudabilitate: sudabil

Despre Noi v972:

Noi V972 speciale de grup paralel, o bucată de 6000MAH, Două străzi paralele capacitate poate ajunge la 12000 Ma Cu un bord de protecție, două roșii și linii negre sunt rezervate.Cumpara-l înapoi și de a folosi direct!Nu este nevoie să vă faceți griji dacă bateria poate fi încărcată și descărcată în mod corespunzător, nu este nevoie să vă faceți griji dacă puteți conecta bine, este foarte simplu!Pentru că suntem deja produs de baterie!

Instrucțiuni de montaj și puncte de atenție: se recomandă ca ciocan de lipit este direct sudate, care nu susțin cabluri (ecran intermitent nesigur repornește este practic conexiunea nu), daca nu ai un scurt conexiune, strâns înșurubare, iar izolația este destul de bun.Dar, de fapt, puțini oameni o pot face, în plus față de linia de sudură să aibă o anumită bază, nu va fi capabil să se uite pentru a ajuta, nu înțeleg (sudare o gramada de bani de la partea de sus de o perioadă scurtă de sudare).

Introducerea bateriei:

Viața de una, MP3 baterie cu litiu

Ca telefon mobil baterie cu litiu, durata de viață a MP3 built-in baterie cu litiu este de aproximativ 300-500 de ori adânc și profund (standard național).Care este, după unul sau doi ani de utilizare, timpul de joc va fi evident scurtat, iar unele chiar nu pot fi utilizate complet, atunci trebuie să înlocuiți bateria nouă pentru a utiliza.Și aproape toate legate de mașini nu au după serviciu, în scopul de a reduce costurile, în instalarea de B baterie este folosit în baterie (fabrica de produse, produse defecte, clasa a), după trei luni de utilizare a bateriei de performanță poate fi drept în jos, de viață mai scurtă.

  • Dimensiune: Prismatic
  • Servicii: Magazin de garanție
  • Protecție: pcb
  • Setați Tipul: Numai Baterii
  • locul de origine: China
  • Reîncărcabilă: Da
  • Numărul De Model: Baterie
  • Utilizarea: Alte
  • Tip: Li-polimer
  • starea: 100% Nou
  • Acumulator De Schimb: Da
  • Pachet: Da
  • Cantitatea: 1BUC
  • Nume De Brand: yorwats

Etichete: ma aripa, cayin, original mijia baterie, samsung navibot, 502530 3.7 v, scanreco, 6000 de 3.7 v, 6000 mah, 3.7 v 3000mah, onda ecran tactil.

Scrie o recenzie

3.7 V original Nou Fierbinte Un polimer litiu baterie de 6000 Ma Nou Fierbinte O V972 polimer baterie

3.7 V original Nou Fierbinte Un polimer litiu baterie de 6000 Ma Nou Fierbinte O V972 polimer baterie

Scrie o recenzie

Produse similare