Produs nou

Speaker din Silicon Capac de Protecție Anti-cădere de Inlocuit Protecție Container pentru Bose Acasă Portabil Vorbitor

999 Produse

25.56lei

-35%

39.93lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici: 1.Fine Design: capacul are un design rafinat și o varietate de culori luminoase și interesante, puteți juca direct muzica fara a scoate carcasa de silicon, care va juca un rol primordial în timp ce protejarea vorbitor, fără a compromite calitatea sunetului.

2. Design Special: capacul este fabricat din silicon durabil material, care dispune de o pură coajă de silicon, iar capacul este conceput pentru Bose Acasă Portabil Vorbitor, care se va potrivi vorbitorului de a cumpăra.

3. Butonul de alimentare: transforma difuzorul de pe sau off, fără a scoate-l din carcasă.Iar capacul are gaura de încărcare în cazul său, care este ușor de a percepe, nu este nevoie să deconectați difuzor.

4. Design portabil: capacul este ușor de transportat, există o transportă gaura pe partea de sus pentru transport ușor și agățat pe biciclete, care pot fi efectuate pe rucsacuri, biciclete și alte obiecte, ca de sondare gaura pentru a trece toate sunete de înaltă calitate cum era de așteptat.

5. Pachetul Include: pachetul include 1 x manșon flexibil din silicon, si nici alte chestii este inclus. (Notă: pachetul include doar un caz, nu difuzor inclus)

Caietul de sarcini: Caietul de sarcini(aproximativ):

Material: Silicon

Greutate: 115g

Culoare: negru, rosu, gri, albastru

Funcție: de a proteja difuzorul Bluetooth, care se încadrează-dovada, lavabil

Lista De Ambalare:

1 * Capac de Protecție (vorbitorul nu este inclus)

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp de Livrare(Prin Posta par Avion)Zile Lucrătoare + sâmbătă + SundayNorth American /Europa de Vest 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asia 15~45 daysSouth American 15~50 daysEastern Asiatice 7~20 daysOthers 15~60 de zile

Contactati-ne

Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Misiunile Noastre:

1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

  • Pachet: Da
  • Tip De Element: Difuzor Cazuri
  • Material: Gel De Siliciu
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: qc35, BOSE, bose căști setul cu cască, SODO, qc20, bluetooth bose difuzor, bose soundlink, întârziere difuzor, difuzor clasic cutie, 280 pro.

Scrie o recenzie

Speaker din Silicon Capac de Protecție Anti-cădere de Inlocuit Protecție Container pentru Bose Acasă Portabil Vorbitor

Speaker din Silicon Capac de Protecție Anti-cădere de Inlocuit Protecție Container pentru Bose Acasă Portabil Vorbitor

Scrie o recenzie

Produse similare