Produs nou

1000D Tactice Molle Husă de Mare Utilitate Husă Multi-Funcțional EDC Revista Centura Sac Militar Vesta Accesscory

999 Produse

21.27lei

-40%

35.47lei

Adauga la lista de dorinte

1000D Tactice Molle Husă de Mare Utilitate Husă Multi-Funcțional EDC Revista Centura Sac Militar Vesta Accesscory pentru Exterior de Vânătoare, Camping, Drumeții Caracteristici: 1.Făcut-a accidentat 600D Poliester material robust cu cusaturi duble, acest multi-scop EDC molle husă pot rezista la cele mai dure condiții 2.Interiorul include o mică husă de depozitare cu cabina.Benzi elastice poate ține puțin mai mare de provizii, cum ar fi muniție clipuri. 3.De înaltă calitate 2 mod de fermoare dual oferi o zona linistita zip și nu ruginesc. 4.Cupru căptușite fixează pe cele 4 din spate MOLLE curele permite o strâns fixați care deține pungă în loc. 5.Compatibil cu orice tactice MOLLE de viteze. 6.MOLLE chingi de pe front pentru a folosi ca suplimentare punctul de fixare. 7.Folosi ca un scop general transporta husă pentru organizarea totul, de la cabluri, gadget-uri, muniție, unelte pierde, telefon mobil, chei, și chiar ca o transporta ascuns punga.Caietul de sarcini: Material: 1000D nylon Greutate: 150g Culoare: Negru,Bronz Dimensiune: 23.5*7.5*13cm(9.2"x3"x5") Pachetul include: 1x Molle Utilitar Vesta Husă

Timp de preparare: de obicei, va vom trimite comanda la tine în termen de 3 zile.

Pentru cele mai speciale shopping festival, avem nevoie de 5-7 de afaceri de zile să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi, sper că puteți înțelege.

Timp de livrare: altă țară are diferite timp de livrare și diferite shiping taxă, puteți verifica Timpul Promis atunci când vă alegeți metoda de livrare pentru comanda dumneavoastră. (PS:Gratuit clasa economic favorabil cu taxa de transport, dar nu există informații.)

M ake asigurați-vă că furnizați corect adresa de livrare și numărul de telefon.Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine. 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom issure restituire sau de înlocuire, nu Există excepții.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați de transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Noi vă va oferi rambursare completă la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, inclusiv descrierea ta, de comunicare și de transport maritim de viteză, cumpărătorul comshow, ne va da $ 2 sau un cadou pentru următoarea comandă.de asemenea, suntem bucuroși dacă vă puteți împărtăși articolele noastre pe SNS eFacebook, da poza sa ne putem da $ 2 sau un cadou.

Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback-ul negativ.vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Tip: Sport în aer liber
  • Cuvinte cheie: Călătoresc De Viteze Molle Husă
  • Design: Sistem Molle
  • Dimensiune: 23.5*7.5*13cm(9.2"x3"x5")
  • Tip de sport: Vânătoare
  • Material: 1000D Criptare Material rezistent la apa
  • Caracteristică: Sport în aer liber naveta
  • Nume De Brand: Airsson
  • Funcția: Vesta Tactica Diverse Sac
  • culoare: Negru/Tan/Verde
  • Atașați la: Rucsac,Vesta,o geantă mare

Etichete: multicam tmc, molle accesorii tactice, edc, airsoft husă, geanta edc, edc instrument, molle tactice, saiga tuning, talie husă molle, harta husă.

Scrie o recenzie

1000D Tactice Molle Husă de Mare Utilitate Husă Multi-Funcțional EDC Revista Centura Sac Militar Vesta Accesscory

1000D Tactice Molle Husă de Mare Utilitate Husă Multi-Funcțional EDC Revista Centura Sac Militar Vesta Accesscory

Scrie o recenzie

Produse similare