Produs nou

360 de Grade Masina Multifunctionala Telefon Mobil Suport Parasolar Oglindă Montare Bord GPS Stand Suport de Telefon Cu Card de Parcare

999 Produse

48.85lei

-40%

82.79lei

Adauga la lista de dorinte

360 de Grade Masina Multifunctionala Telefon Mobil Suport Parasolar Oglindă Montare Bord GPS Stand Suport de Telefon Cu Card de Parcare Element caietul de sarcini:

Descriere:

Material: ABS

Dimensiune: 13*11.5*8cm

Culoare: ca imagini arată

Locație de instalare: masina de oglinda retrovizoare, bord, parasolar.

Caietul de sarcini:

1200°rotație: suportul De telefon adoptă un 1200°rotație design, care vă permite să așezați telefonul în cel mai bun unghi și rapid comuta între vedere verticale și orizontale.

Material rezistent la căldură și de lungă durată elasticitate: masina suport de telefon este fabricat din material rezistent la căldură și nu se va deforma din cauza expunerii la lumina soarelui.

Ușor de instalat și de a elimina: spre Deosebire de alte produse, acest suport de telefon mobil nu ocupă portul de evacuare, în timp ce CD-ul port este ușor pentru a instala sau elimina, și-l va părăsi niciodată inestetice urme de lipici pe masina.

Îngroșat pad de protecție: Toate componentele de presiune sunt proiectate îngroșat cu tampoane moi pentru a preveni lăsa urme pe mașină sau telefon mobil.În plus, de asemenea, vine cu un set de autocolante digitale pe care se scrie numărul tău de telefon pe suport atunci când este necesar.

Retractabil: Cu clema de fixare pe bord suport de telefon este retractabil, făcându-l compatibil cu orice de la 3 la 7 inch telefon mobil.

Pachetul Include:

1 x Masina Suport de Telefon

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

  • culoare: negru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cantitatea: 1 buc
  • Caracteristică 1: 1200° rotație
  • Dimensiune: 13*11.5*8cm
  • Caracteristică 2: Ușor de instalat elimina
  • Cerere: GPS
  • Caracteristică 3: Gros de protecție pad
  • Material: ABS
  • Nume De Brand: Vecligt

Etichete: bmw f30, suport auto telefon, tabloul de bord gps-ul titularului, glc parasolar, card de caz, card credit titular, mașină multifuncțională, suport auto telefon, suport tableta, tabloul de bord soare.

Scrie o recenzie

360 de Grade Masina Multifunctionala Telefon Mobil Suport Parasolar Oglindă Montare Bord GPS Stand Suport de Telefon Cu Card de Parcare

360 de Grade Masina Multifunctionala Telefon Mobil Suport Parasolar Oglindă Montare Bord GPS Stand Suport de Telefon Cu Card de Parcare

Scrie o recenzie

Produse similare