Produs nou

Mini-flacon de sticlă cu dop de plută, 3 ml, 5ml, 7ml, 8 ml, 10 ml, 12 ml,15, 20 ml borcane de sticlă, livrare gratuita cele mai multe țări la nivel mondial

999 Produse

61.90lei

Adauga la lista de dorinte

Bine ati venit la Paltin Fabrica de Magazin

(din 2008)

Ne-am înființat magazinul nostru din 2008. Principalele noastre produse sunt acasă articole,produse de decor, uși și instrumente.Avem doua depozite situate în provincia Jiangsu și Shanghai, în China.

Începând cu 2014, am început să se dezvolte piața de peste mări, de comerț cu amănuntul și comerț cu ridicata produsele noastre peste tot în lume.

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Noi vindem doar cele mai bune produse de calitate, direct din fabrica.

2. 'JKELIOAK' este marca noastră.Noi bun venit prietenii din întreaga lume pentru a fi comerciant cu amănuntul sau cu ridicata.Lasă-ne un mesaj pentru mai multe informații.

3. Atunci când vă cumpărați 1-4 seturi, vă recomandăm China Post Air Mail.E gratuit.Uneori, vom alege mai bun mod de transport maritim pentru tine pentru gratuit, automat (depinde de greutatea pachetului și în cazul în care livrarea ) .

Dacă aveți nevoie de o livrare mai rapidă, vă rugăm să alegeți epacket, E-EMS, EMS, UPS, DHL, etc, vă rugăm să ne dea un mesaj despre anchetă.Orice întrebări, bine ai venit să ne contactați.

Nume produs: 3 ml, 5ml, 7ml,8 ml, 10 ml, 12 ml, 15 ml, 20 ml, flacon de sticlă cu dop de plută

Material: sticla, natrual plută

Dimensiuni: Deschis exterior dimensiunea este de 20mm, deschide dimensiune interioară este de 12,5 mm, vă rugăm să verificați noastre de lățime și înălțime dimensiune în fotografii

O mulțime includes50PCS (Orice întrebări, bine ai venit să ne lăsați un mesaj pentru mai multe informații.)

transport gratuit pentru cele mai multe țări din întreaga lume.

Logo-ul de personalizare este acceptabil.

Fotografii:

Livrare:

Atunci când vă cumpărați 1-4 pc-uri, vă recomandăm China Post Air Mail.E gratuit.Uneori, am putea alege mai bun mod de transport maritim pentru tine în mod automat.

Dacă aveți nevoie de o livrare mai rapidă, vă rugăm să alegeți epacket, E-EMS, EMS, DHL, TNT, etc.Vom trimite articole în termen de 6 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în obiceiurile de compensare perioadă în fiecare țară.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate suplimentare de taxe vamale pentru importul în țara dumneavoastră.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Va vom returna dacă ai de a returna bunurile în termen de 7 zile de la primirea mărfurilor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul trebuie să se asigure că mărfurile returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Este foarte important pentru noi de satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Nume De Brand: JKELIOAK
  • Dimensiune: S
  • Utilizarea: Cheltuieli diverse
  • Capacitate: 0-100ml
  • Material: Sticla
  • Tip: Depozitare Sticle Și Borcane
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Condimente Recipient stiluri: CAPAC
  • Ambalare: >10
  • Numărul De Model: Normal3ml-20ml

Etichete: 20 ml borcan, borcan de sticlă, frost flacon de sticlă cu picurător, lumea, 2 ml flacon de sticlă cu picurător, harta lumii, broadway luciu de buze vrac, borcan de sticlă mică, miere luciu de buze tub, luciu de buze recipient oglindă.

Scrie o recenzie

Mini-flacon de sticlă cu dop de plută, 3 ml, 5ml, 7ml, 8 ml, 10 ml, 12 ml,15, 20 ml borcane de sticlă, livrare gratuita cele mai multe țări la nivel mondial

Mini-flacon de sticlă cu dop de plută, 3 ml, 5ml, 7ml, 8 ml, 10 ml, 12 ml,15, 20 ml borcane de sticlă, livrare gratuita cele mai multe țări la nivel mondial

Scrie o recenzie

Produse similare