Produs nou

Mini Camera de Acoperire Pentru Fujifilm Instax Mini 11 Sac de aparat de Fotografiat din Piele PU Caz de Protecție Acoperă Cu Curea de Umar aparat Foto Accesorii

999 Produse

35.22lei

-37%

56.78lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Premium Sac: sac poate potrivi perfect dumneavoastră Fujifilm Instax mini 11 instant camera.Vă rugăm să rețineți că pachetul nu include aparat de fotografiat de film și accesorii pentru Fujifilm Instax Mini 11.

2、Reglabile Curea: curea De umăr poate fi ajustat în mod liber de la 27 cm la 55 cm(aproximativ).

3、Oferi Protecție: geanta este prezentat de înaltă calitate din Piele PU cu suprafață moale, non-zero microfibra interior.Oferă o mare protecție pentru camera împotriva prafului, zgârieturilor, și daune-interese.

4、Practic și Comod: Scoateți capacul de sus, puteți face fotografii imediat.Nu aveți nevoie să eliminăm aparat de fotografiat, puteți utiliza pe deplin toate funcțiile și informațiile de camera.

5、Cadoul Perfect: Potrivit pentru a fi folosit ca un cadou de ziua de nastere, cadou de Craciun, cadou de absolvire, suveniruri și giveaway.

Caietul de sarcini:

Nume: Geanta pentru Camera Mini11

Material: piele PU

Tip de închidere: închidere

Aplicabilitate: potrivit pentru Fujifilm Mini11 camera

Element dimensiune: aproximativ 12.5*7*14cm/4.92*2.76*5.51 în

Greutate: aproximativ 131.1 g

Scop: pentru a proteja dispozitivul pentru aparat de fotografiat Polaroid

Funcția: singur umăr, sac de aparat de fotografiat portabil

Lista De Ambalare:

1 * Sac de aparat de Fotografiat (nu inclusiv camera)

1 * Curea De Umăr

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  • Numărul De Model: camera pachet
  • Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca: fujifilm
  • Tip: placa de baza
  • Material: Alte
  • Nume De Brand: tmddotda

Etichete: instax mini, obiectiv rig, menta pu geantă din piele, instax liplay, acoperi webcam, film instax mini, fujifilm, placa de baza pc, instax mini 9 film foto, instax.

Scrie o recenzie

Mini Camera de Acoperire Pentru Fujifilm Instax Mini 11 Sac de aparat de Fotografiat din Piele PU Caz de Protecție Acoperă Cu Curea de Umar aparat Foto Accesorii

Mini Camera de Acoperire Pentru Fujifilm Instax Mini 11 Sac de aparat de Fotografiat din Piele PU Caz de Protecție Acoperă Cu Curea de Umar aparat Foto Accesorii

Scrie o recenzie

Produse similare