Produs nou

NUX Puternic de Aer Mini Stereo Wireless de Modelare Chitara Electrica, Amplificator Bass Amp de 10W Reincarcabila Built-in drum Machine Întârziere

999 Produse

780.44lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1 Amplificator Si 2 Moduri de & 7 Canale: NUX Puternic Aer wireless stereo amplificator acceptă modul de chitara si bass mode.Modul de chitara are 4 canale(clean-overdrive-denaturare-simulator de chitară acustică), și modul bass are 3 canale(muzică pop-rock-funk).

13 Amperi + 20 IRs + 19 Efecte + 11 Tambur Stiluri: Built-in drum machine, poarta de zgomot, chitara si bass amp modele, IR cabinet modele, dinamic, modulare și efecte ambientale, simulator de chitară acustică, suporta pana la 13 amperi, 20 de Fisc, 19 efecte și 11 tambur stiluri.

Stereo-larg Câmp de Sunet cu bine Low-end Răspuns: Echipat cu un unic sistem de boxe, dual 2-inch personalizate boxe cu un radiator pasiv bas, Puternic Aer poate lucra perfect cu ambele chitara electrica si bass.

Quick-Play Wireless Versatilitate: Puternic de Aer vine cu NUX 2.4 G wireless transmitter, și stabilește noul standard pentru practica amplificatoare cu wireless complet versatilitate.Inclus emițător și receptor la bord sistem wireless pot lucra bine cu orice chitara/bass, transport activ sau pasiv camionete.

MightyAmp Mobile App: Puternic Aer BT conexiune poate face mai mult decât doar de redare audio.Puteți controla, de asemenea, amplificator cu Puternicul AMPLIFICATOR de aplicații mobile.Există o mulțime de pre-modele de amp si chitara cabinet IRs și efecte disponibile, cu Puternic aplicație AMP.

Până la 18 Ore Timp de Joc: Un de înaltă performanță baterie reîncărcabilă este construit în amplificator, care poate oferi până la 18 ore de functionare continua la o singură încărcare.

Caietul de sarcini:

Brand: NUX

Model: Puternic Aer

Culoare: Negru

Alimentare USB: Tip a-C 5V/2A

Timp de incarcare: 3h

Timp de joc: până la 18h

Impedanta de intrare: 1M

Putere: 10W

Vorbitor: 10W *2, 2 inch, 4Ω

Răspuns în frecvență Gama: 20Hz-22kHz

BT Versiune: 4.2

BT Distanta: 10m

Mufa de intrare: 1/4 inch Mono(de asemenea, servește ca un încărcător pentru a încărca fără fir transmițător)

AUX-In Jack: 3.5 mm

Jack pentru căști: 3.5 mm

AUX In Impedanta: 22k

Operațiune Transmițător Frecvență: 2.4 G

Transmițător Latență: Notă:

Avertisment Important: Nu conectați un cablu stereo între un dispozitiv extern și la mufa de intrare pe Puternicul Aer.Există riscul de a deteriora dispozitivul extern de a face astfel încât.

Chitară și bas arătat în imagine nu sunt incluse

Lista De Pachete:

1 * Amplificator

1 * Transmițător

1 * Manual De Utilizare (Engleză Și Chineză)

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1. Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2. Vom folosi ePacket de transport maritim pentru cele mai multe țări, precum Statele Unite, Canada, Australia, Federația rusă, Germania, Franța , Spania , Marea Britanie și Noua Zeelandă.

3. Prioritare de transport, rapid de transport maritim în termen de 48 de ore.

4. Nici o factură sau chitanță sau materiale promoționale incluse.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Amplificator

Etichete: nux, dispozitiv de management de cab amplifi, upgrade tub amplificator, bass electr, chitara bas preamp, chitara nux, pedala vox, mux chitara amplificator, faianta, jolida amplificator pentru căști.

Scrie o recenzie

NUX Puternic de Aer Mini Stereo Wireless de Modelare Chitara Electrica, Amplificator Bass Amp de 10W Reincarcabila Built-in drum Machine Întârziere

NUX Puternic de Aer Mini Stereo Wireless de Modelare Chitara Electrica, Amplificator Bass Amp de 10W Reincarcabila Built-in drum Machine Întârziere

Scrie o recenzie

Produse similare