Produs nou

30pcs Multifuncțional de Cauciuc Clip Organizatorii Desktop Auto-adeziv de Date Cablu Incarcare Clip P7Ding

999 Produse

17.84lei

-38%

29.24lei

Adauga la lista de dorinte

30pcs Multifuncțional de Cauciuc Clip Organizatorii Desktop Auto-adeziv de Date Cablu Incarcare Clip P7Ding Caracteristici:

1. Aceste titularii pot fi ușor de instalat pe un birou, de perete, și alte suprafețe plane cu permanent coji de fructe și stick-ul de suport.Acestea sunt realizate din material cauciuc, moale, ușor și durabil.Acestea cu siguranta va va transforma birou sau de acasă într-un cablu de mizerie-zone de liber!

2. ECO-FRIENDLY, de LUNGĂ DURATĂ : de Înaltă calitate și de lungă durată de cauciuc.Acest eco-friendly prin cablu, organizatorul va salva cu ușurință timpul și mony prin creșterea de viață a cablurilor și eliberându-te de-i caută.

3. BUN PENTRU TOATE SUPRAFEȚELE - Dacă aveți un perete, plastic, lemn, metal sau cauciuc (sau altele), cablul sistemului de management vă va ajuta să atinge cablu organizarea obiectiv la domiciliu, birou sau orice spatiu de lucru.Toate cablurile sunt foarte ușor pentru a prinde și te țin la adeziv sârmă titularii.

4. RAPID COJI de fructe ȘI STICK - puteți în 7 secunde sau mai puțin coji de fructe și stick-ul dvs. de auto-adeziv cablu clip pentru utilizare imediată.Noastre de înaltă calitate cablu clip se va potrivi mari și mici, cabluri, te va iubi!

5. DEZORDINE GRATUIT peste tot - în zilele noastre avem de cabluri peste tot, la birou, în camera noastră, în bucătărie, aceste cleme Cablul de Organizatorii pot ajuta neaten și face ca orice loc la domiciliu, în dormitor sau în birou o mizerie fără fir loc.Se face un cadou perfect pentru cineva prea!

6. Dacă sunteți în căutarea pentru o practică și accesibilă metodă de a organiza dvs. de cabluri, Cablul Titularul Organizatorii vă va ajuta să rezolve această problemă.Cablul titularii ține cu ușurință a cablurilor, menținându-le în locul potrivit unde trebuie, face casa ta și de birou elegant.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Tip: cablu de organizator

Size: 2.9x1.8cm

Material: cauciuc

Cantitate: 30 buc

30 x cablu de organizatori

  • Tip: Organizator de cablu
  • BUC: 30buc
  • Dimensiune: 2.9x1.8cm
  • Nume De Brand: Non-metal deviss
  • Material: Cauciuc

Etichete: 14k aur alb solid, Aur de 14k herringbone, a6 afișajul tabloului de bord, 60a conector banana, 15mm f 150yards roll, a6 jurnal liant rose, 14k semi monta inele, 015mm bandă de aluminiu, Aur de 14k cu farmec inima.

Scrie o recenzie

30pcs Multifuncțional de Cauciuc Clip Organizatorii Desktop Auto-adeziv de Date Cablu Incarcare Clip P7Ding

30pcs Multifuncțional de Cauciuc Clip Organizatorii Desktop Auto-adeziv de Date Cablu Incarcare Clip P7Ding

Scrie o recenzie

Produse similare