Produs nou

9 Dinți Telescopic Grebla Fan Mătură Colecta Resturile Libere Unelte De Grădinărit Ușor De Metri De Gazon Instrument De Iarbă Rake

999 Produse

22.30lei

-16%

26.84lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Max 72cm lungime telescopică grebla este făcut mai mult pentru mai puțin de îndoire în jos și mai puțin oboseala în timpul lung de lucru.(Tija nu este telescopic)

La 30cm latime 9-dinti de grebla colectează mai multe resturi, cu fiecare trecere eficient, perfect pentru toate curățare și de curățare a lucra în grădină.

Maner din Otel inoxidabil de grădină rake-ul este mai gros pentru a menține dinții de oțel stabler.Constructii metalice este făcut să dureze ani de zile.

Acest grebla cu ușurință greble până decupaje, frunze și pierde gazon și grădină de moloz, fără a deteriora plantele.

Maner Ergonomic, anti-alunecare mâner, mâner confortabil, ușor.

Caietul de sarcini:

Material: Otel Inoxidabil

Culoare: Negru, Argint

Dimensiuni(Lx l): Despre 72x30cm(Desfasurata), 32.5x11.5 cm(Pliat)

Pachetul include:

1 buc x Grebla

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

  • Certificare: CE
  • Cerere: grebla
  • Material Mâner: Mâner Din Oțel
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material cap: OȚEL
  • Nume De Brand: Hinmay

Etichete: muzica student, dat unelte de grădinărit, balcon instrument de gradina, instrumente de gazon iarba raks, mătură de cauciuc, 9 dinți clipuri, broasca de iaz, recolta unelte de grădinărit, rake, fan pen.

Scrie o recenzie

9 Dinți Telescopic Grebla Fan Mătură Colecta Resturile Libere Unelte De Grădinărit Ușor De Metri De Gazon Instrument De Iarbă Rake

9 Dinți Telescopic Grebla Fan Mătură Colecta Resturile Libere Unelte De Grădinărit Ușor De Metri De Gazon Instrument De Iarbă Rake

Scrie o recenzie

Produse similare