Produs nou

5L Deșeuri de Bucătărie Compost Bin Anti-rugina Ușor Gunoi Container Stil Nordic Bucătărie Compostor Pentru Deșeuri Alimentare Filtru de Cărbune

999 Produse

41.62lei

-51%

86.67lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1. Fără miros de Interior Acumulare: bucatarie găleată de compost este perfect miros de stocare gratuit de uz casnic organice și deșeuri de bucătărie.Integrat filtru de carbune pot, de asemenea, în mod natural bloc de mirosuri.

2. De înaltă calitate Compost Bin: Acest interioară compost bin are un strat special, în interiorul și în afara, de a face compost bin o bucătărie de înaltă calitate instrument.

3. Oferă Suficient Spațiu: 5L galon anti-rugina albă deșeuri de bucătărie compost bin oferă suficient spațiu pentru a colecta temporar organice deșeuri de bucătărie; nu este nevoie de a ascunde retro-proiectat compost de gunoi de sub chiuvetă.

4. Ușor de Curățat și Mâner: Utilizați mâner robust pentru a goli interior compost în produse alimentare externe de gunoi fara nici o problema; doar curat bucătărie compost bin cu apă caldă cu săpun și ștergeți ușor capacul cu o cârpă umedă după utilizare.

5、Ușor și Puternic: Acest coș de reciclare este fabricat din oțel carbon corpul, puternic si durabil, acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, dar, în același timp, nu este greu, ceea ce face foarte ușor și convenabil de a transfera deșeuri de la bucătărie la externe compost bin.Lumina capacul se potriveste bine, dar este suficient de largi pentru a-l scoate cu doar câteva degete, și mâinile tale sunt pline de fructe talas, care este perfect pentru utilizarea de zi cu zi.Interne de acoperire previne coroziunea și este ușor de curățat cu bucătărie de curățare.

Caracteristici:

1. Fermă de Bucătărie, Mașină de Compostare: Un must-have pentru orice mediu de uz casnic.

2. Această mâncare container de deșeuri face de uz casnic de compostare la fel de ușor ca placinta.Doar folosi un elegant blat compost de gunoi pentru a colecta organice deșeuri de bucătărie, cum ar fi reziduuri de fructe, coji de legume, praf de cafea, etc. Este convenabil pentru a pune în găleată, și apoi duceți-l la aer liber compostare mașină cu un mâner comod.

3. La 5L compost bin si sa funcțională capac ține de bucătărie curat și ordonat.Din oțel inoxidabil de înaltă calitate de acoperire a diferitelor avantaje și caracteristici.

4. Un convenabil buton pentru a deschide cu ușurință compost bin

5. Mai puțin enervant zbura de fructe.

6. Un built-in super gros filtru de carbune face bucătăria dumneavoastră fără miros.

7. Coșul de compost are un diametru de 7,1 inch (aproximativ 18,5 cm) și o înălțime de 11 inch (aproximativ 28 de centimetri).Este perfect pentru organizarea de deșeuri pentru mai multe zile și arată foarte bine pe orice bucătărie.Nu este nevoie pentru a ascunde găleată sub chiuveta, pentru că alb-negru clasic, design-ul este foarte practic.

8. Mână Spală Numai: Doar curat bucătărie compost bin cu apă caldă cu săpun și ștergeți capacul ușor cu o cârpă umedă după utilizare.

Caietul de sarcini:

Nume: Compost De Gunoi Bin

Material: otel inoxidabil

Lista De Ambalare:

Gunoi, Compost Bin*1

Notă:

Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Numărul De Model: coș de gunoi
  • Structura: În picioare
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Forma: RUNDA
  • Stil: Tipul De Presare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Storage

Etichete: cărbune pentru, pot gunoi, poster stil nordic bucătărie, kit bucătărie coș de gunoi, Din Oțel Inoxidabil, bokashi compostorul, compost, bin compost, Nordic, compost bucătărie.

Scrie o recenzie

5L Deșeuri de Bucătărie Compost Bin Anti-rugina Ușor Gunoi Container Stil Nordic Bucătărie Compostor Pentru Deșeuri Alimentare Filtru de Cărbune

5L Deșeuri de Bucătărie Compost Bin Anti-rugina Ușor Gunoi Container Stil Nordic Bucătărie Compostor Pentru Deșeuri Alimentare Filtru de Cărbune

Scrie o recenzie

Produse similare