Produs nou

GYTB Perie Wc Și Suport Îmbunătățit Design Modern, Durabil Vărsat-Gratuit Peri Lungi Și Grele se Ocupe de Toaleta Perie Fo

999 Produse

37.33lei

-20%

47.24lei

Adauga la lista de dorinte

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

PERIE WC CU SUPORT are un foarte popular alb Design Modern cu oțel inoxidabil placat cu mâner.Destul de greu pentru a curăța cu ușurință.Arata bine în orice cameră de baie cu toate culorile.Merge bine lângă toaletă.Veți dori una pentru fiecare baie in casa ta.

MOALE PERI DENSE sunt lungi și posibilitatea de a curăța foarte ușor.Doar câteva swipes cu aceasta perie și toaleta vor fi curate și strălucitoare.Inoxidabil circulară splash guard protejează mâna din apă și soluții de curățare.Acest lucru este mai ușor, mai rapid mod de a păstra baie spumante și sănătos.

TIMP de 15 inch MÂNER vă permite să curățați fără a fi nevoie să se aplece sau să se aplece într-o poziție incomodă.Din oțel inoxidabil nu va rugini, corodează, sau bacterii, mucegai si microbi.Ușor de curățat.Perii sunt suficient de moale pentru a curata bine, fara zgarieturi castron sau provocând uzura.

ALB SUPORT PERIE ține pensula în poziție verticală și în afară de vedere.Arata grozav lângă toaletă potrivire de culoare albă, de cele mai multe boluri de porțelan.Vă ajută să păstrați peria de praf, murdărie, și-a împrumutat pentru a fi curat și gata pentru următoarea utilizare.

culoare: Alb

Material: PP+inox

MAI RAPID, MAI UȘOR MOD DE A CURĂȚA TOALETE

cu acest design premium perie wc cu suport.E în modern atractiv de culoare albă, cu o strălucitoare de argint din oțel inoxidabil cu mâner de inox splash guard.Acest lucru este robust din oțel inoxidabil cu strat de protecție profesională și de curățenie.Inoxidabil nu va rugini sau coroda și este foarte ușor de curățat.

15 MÂNER inch

face curățenie mai ușor fără a fi nevoie apleca mult peste.Salvează-ți spatele de stres în timp ce faci o treaba mai buna de periaj departe murdăria și petele.Moale, dens, perii sunt lungi, astfel încât să puteți obține mai mult de curățare face cu un singur bețivan.Veți observa imediat diferența.Curățare durează mai puțin efort și devine mai placuta.

ELEGANT, DE CULOARE ALBA

și elegant designlooks mare, practic în toate băile.Merge cu orice schema de culoare sau decor.Pare prefect atunci când este plasat lângă un alb vas de toaletă.Titularul magazine perie din vedere în timp ce menținându-l acolo unde ai nevoie de ea.De asemenea, funcționează pentru a deconecta toaletă rapid.

Conținutul Pachetului

1* Perie Wc

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu garantăm livrarea la timp cu privire la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

  • Tip Perie: Tip Durabil
  • Nume De Brand: ACAMPTAR
  • Numărul De Model: Perie Wc
  • Titularul De Finisare De Suprafață: Alama
  • Material: Alte
  • Cupa Material: Alte

Etichete: wc, perie wc, vaza perie wc, perie perie wc, animale titularul de perie wc, ruginirea perie wc, gala perie wc, silicom perie wc, toaleta perie perie wc, metell perie wc, porc perie wc.

Scrie o recenzie

GYTB Perie Wc Și Suport Îmbunătățit Design Modern, Durabil Vărsat-Gratuit Peri Lungi Și Grele se Ocupe de Toaleta Perie Fo

GYTB Perie Wc Și Suport Îmbunătățit Design Modern, Durabil Vărsat-Gratuit Peri Lungi Și Grele se Ocupe de Toaleta Perie Fo

Scrie o recenzie

Produse similare